Recent Posts

31 Ιουλίου 2014

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ σαρώνει την ιουδαϊκή ΜΑΦΙΑ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η

ΠΡΟΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΟΡΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ



ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΤΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΒΥΗ-ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ-ΛΙΒΑΝΟ-ΑΛΓΕΡΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ

ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ





 Θεσσαλονίκη 31-7-2014



Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων είναι προ των πυλών της Ιερουσαλήμ! αποδίδοντας την πολύπαθη αυτή πόλη στους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ μαχητές της Χ.Α.Μ.Α.Σ., που τα αρχικά γράμματα σημαίνουν το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ.

Σιγά-σιγά καιρός είναι να αρχίσουν και τα χαρούμενα μασόνια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ν’ αντιλαμβάνονται πως τα αφεντικά τους δεέν πρόκειται να την βγάλουν καθαρή, όσο Ταλμούδ και να διαβάζουν! Μια και ο Θεός του ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός) αλλά κατευθύνει τα μυαλά των ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ στην ΣΥΡΙΑ να καρφώνουν τα αποκεφαλισμένα κεφάλια των μισθοφόρων μασόνων Σιωνιστών για παραδειγματισμό των υπολοίπων ΕΠΙΟΡΚΩΝ κρατικών λειτουργών, που δρουν ανεξέλεγκτα! και τυφλά! στις εντολές των μαφιόζων, και στις 77 μαφιόζικες φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN, προκειμένου να καταδυναστεύουν απροστάτευτους πολίτες, που δεν είναι αρεστοί στο εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ! που καταπατούν αρχές του Δικαίου! απαράγραπτους νόμους του Θεού! και βουλιάζουν οικονομίες λαών!

 Δολοφονώντας με το έτσι θέλω απροστάτευτο κοσμάκη! προς δόξα του Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ πραγμάτων με τη ληγμένη γραμμογράφησή τους (barcode) 666 που την έχουν σε όόόλα τα προϊόντα της γης, προκειμένου να αποδεικνύουν στον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ λαό των Εβραίων, πως αν χοιροβοσκοί! και προβατοτρόφοι! οι πρόγονοι τους, κατάφεραν αυτοί να υποτάξουν μέσω μασονίας ολάκερη την ανθρωπότητα, εντάσσοντας τους ανεγκέφαλους υπαλλήλους τους μέσα σε μασονικές στοές και να μεταβάλλουν έναν ολόκληρο πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! σε πλανήτη των γκόιμ (ανθρώπων – κτηνών), που σιβυλλικά τους αποκαλούνε τους πάντες με αυτόν τον χαρακτηρισμό! Μην αντιλαμβανόμενοι ότι έμπλεξαν με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! που αυτόν τον πλανήτη τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ, συνενώνοντας όλες τις θρησκείες του πλανήτη σε μία και βάζοντας θεματοφύλακες το ISLAM διά του Τιμίου Σταυρού του Πολιτεύματος! για μια κοινωνία δικαίου με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου