Recent Posts

10 Ιουλίου 2014

Η αποκαθήλωση της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ μασονίας




ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ
Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Θεσσαλονίκη 11-7-2014
Προς τον εισαγγελέα υπηρεσίας
των Ελληνικών δικαστηρίων Θεσσαλονίκης
e-mail:  protodikeio-thes@otenet.gr (Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης)
kataggelies@sdoe.gr (Σ.Δ.Ο.Ε.)
minister@minfin.gr  ( Υπουργείο Οικονομικών)
fax 210 6433799 (Άρειος Πάγος)

Κύριε Εισαγγελεύ
Εν ονόματι του νόμου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που πηγάζει από το Ελληνορωμαϊκό δίκαιο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
Καλείστε όπως εφαρμόσετε τον νόμο κατά γράμμα! και φέρετε στο αυτόφωρο τους πρώτους τρεις ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ κρατικούς λειτουργούς!
Τον πρόεδρο Πρωτοδικών Θεσ/νίκης Παναγιώτη Παυλίδη, που στις 21/2/2013 τον τεστάραμε με μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ με απαίτηση υπέρ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ 2.760.000.000.000.000 ευρώ για το πολύ ανεβασμένο ΑΪ ΚΙΟΥ των Εβραίων και ολογράφως ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ και σε ράβδους χρυσού!  Εκ των οποίων τα 412.560.000.000 ευρώ αφορούν ενοίκια των αυτοκινητοδρόμων και πρόστιμα σε χώρους στάθμευσης, που επέβαλλε η εβραϊκή μασονική μαφία στους Έλληνες πολίτες, μια και πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης καθ’ άπασαν την Ελληνική επικράτεια! Ήτοι 180.000.000 ευρώ τον ενοίκιο τον μήνα Χ 12 μήνες επί 191 χρόνια!
Αρχής γενομένης από το 1821, που κάνανε σκάντζα την Ελλαδίτσα μέσω μασονίας (Φιλική εταιρεία) από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην ΣΙΩΝ α.ε., μετονομάζοντάς την σε GREEKIA και μετατρέποντάς την σε ιουδαϊκό προτεκτοράτο! αλλάζοντας και το κόκκινο φέσι! με το μαύρο ιουδαϊκό κιπά! Και τοποθετώντας σε όόόλες τις ΔΗΘΕΝ κρατικές υπηρεσίες μασόνους υπηρέτες τους, αποδίδοντας και δικαιοσύνη κατά το δοκούν, που Ιουδαίος να κερνά! και Ιουδαίος να πίνει!
Στις 11-6-2014 καταθέσαμε ΑΠΟΦΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα με αριθμό ΒΜΕ 2014/767 που ΕΚΚΡΕΜΕΙ και ΔΕΝ έχει εκτελεστεί για τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ κρατικούς λειτουργούς! που καλύπτουν τους πάτρονες Εβραίους αφέντες τους, όπως ο εν λόγω πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Παυλίδης,  κάλεσε στις 26-2-2013 για βοήθεια τον αρχιμαφιόζο Νταβίντ Σαλτιέλ, που είναι πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. και αρχιδερβέναγας του Βαλκανικού τριγωνικού ιουδαϊκού φεουδάτου! μιας εκ των 77 φεουδαρχικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Ως εκ τούτου ο εν λόγω ΕΠΙΟΡΚΟΣ δικαστικός λειτουργός, πηγαίνει για ψαροτροφή, βορά στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας, μια και την θέση του την έχει καταλάβει η Αναστασία Ζαμπούρη από τις 23-8-2007, ημέρα που δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μας μέτρα για το μπλοκάρισμα των ΤΟΤΕ βουλευτικών εκλογών στο προτεκτοράτο των Εβραίων, που το ονομάζουν GREEKIA!  Και την ίδια ημέρα, άναψαν φωτιές από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε Πελοπόννησο, στα Καλύβια Αττικής, στην μισή Εύβοια, για να φωνάζει και ο Βύρων Πολύδωρας το ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, που την φωτιά δεν μπορούσαν να την τιθασεύσουν πυροσβεστικές δυνάμεις πολλών κρατών που συμμετείχαν για την κατάσβεσή της!



-2-
Δεύτερος ΕΠΙΟΡΚΟΣ δικαστικός λειτουργός είναι ο εισαγγελεύς Ευάγγελος Μαδεμλής, που στις 16-8-2013 αρνήθηκε να δει το ΘΑΥΜΑ στο αυτόφωρο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που μια ημέρα πριν το είχε κάνει η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ στις Φέρρες του Ν. Έβρου, κι ΕΣΩΣΕ την ανθρωπότητα από την σιωνιστική πανούκλα, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των λαών της γης! αποκαλώντας ΚΑΘΙΚΙ και τον δικό μας, που τον κάλεσε να δούνε από κοινού το θαύμα μέσα στην αίθουσα του αυτόφωρου! καθώς οι ανεγκέφαλοι Εβραίοι φρόντισαν εκείνη την ημέρα να παρατάξουν έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μια κλούβα και μια διμοιρία ΜΑΤ, πιστεύοντας ότι θα αποτρέψουν το μοιραίο, που ο εν λόγω ΕΠΙΟΡΚΟΣ εισαγγελεύς Ευάγγελος Μαδεμλής, έχει δρομολογηθεί για τα πιράνχας του Αμαζονίου ποταμού για το γνωστό ξεκοκάλισμα! Λουστράρονται τα οστά του και τοποθετείτε σε βιτρίνα στο γραφείο που έδρασε, για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, να τον βλέπει και ο επόμενος συνάδελφός του και να παραδειγματίζεται από την κατάληξη του επίορκου Ευάγγελου Μαδεμλή!
Η τρίτη και καλύτερη ΕΠΙΟΡΚΟΣ κρατική λειτουργός είναι η προϊσταμένη στην Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης η Βαμβατήρα Γεωργία! Που καταληστεύει σε συνεργασία με τις ιουδαϊκών συμφερόντων τράπεζες τους τον απροστάτευτο κοσμάκη στο όνομα του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! Δεν παραλαμβάνει φορολογικές δηλώσεις μη μασόνων! Δεν χορηγεί φορολογικές ενημερότητες! Και γενικά δεν ξεμπλοκάρει λογαριασμούς πελατών σε ιουδαϊκές τράπεζες! μη δίνοντας ανάλυση λογαριασμού στους φορολογούμενους για να μάθουν από πού τους τα χρωστάνε! Εισπράττοντας τα ίδια ΔΗΘΕΝ οφειλόμενα ποσά από διαφορετικές τράπεζες, και φουσκώνοντας τους λογαριασμούς με ΔΗΘΕΝ πρόστιμα του Κ.Ο.Κ. που ΔΕΝ έχουν εκδικαστεί οι υποθέσεις όπως του εν λόγω μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ορίστηκε δικάσιμος στις 14-11-2013 μια και δεν ήταν ασφαλισμένος σε μαφιόζικη εβραϊκών συμφερόντων ανώνυμη ασφαλιστική εταιρεία! Παραγράφοντας την εκδίκαση της υπόθεσης οι Εβραίοι αλλά χρεώνοντας τον λογαριασμό του παθόντος μέσω Δ.Ο.Υ. με 500 ευρώ!
Κι επειδή το έχουμε πει κατ’ επανάληψη το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι αποφασισμένο να υπερασπίζεται τα μέλη του, μέχρι εξοντώσεως της ιουδαϊκής μασονικής μαφίας! Αποφασίσαμε για τον ιουδαϊκό ψύλλο να ΚΑΨΟΥΜΕ το σιωνιστικό μασονικό  πάπλωμα που σκεπάζει  όόόλους τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ υπαλλήλους και από τα 77 μασονικά φέουδα του πλανήτη γη! δρομολογώντας την ΕΠΙΟΡΚΗ κρατική λειτουργό Γεωργία Βαμβατήρα για τα πιράνχας του Αμαζόνιου ποταμού, λουστράρονται τα οστά της και τοποθετείται στην είσοδο της Δ’ Δ.Ο.Υ. μέσα σε βιτρίνα, για να την βλέπουν και να παραδειγματίζονται οι τυχόν νοσταλγοί της ΑΦΡΟΝΟΥ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ εβραϊκής μιαρής φάρας!
Καθώς για τις 11-8-2014 σας έχουμε έτοιμους τους επόμενους έξι (6) επίορκους δικαστικούς υπαλλήλους, που βουλιάζουν οικονομίες λαών με τις πέτσινες ιουδαϊκών συμφερόντων επιταγές! Και να ετοιμάζονται για τις 11-9-2014 οι διοικητικοί προϊστάμενοι των ιουδαϊκών φεουδάτων, που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ να μας δηλώσουν εγκαίρως ότι επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν τα αφεντικά τους, που αυτά είναι προγραμματισμένα για τις 11-10-2014, καθώς και στις 11-11-2014 πρέπει κι επιβάλλεται να βάλουμε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο ιουδαϊκό μασονικό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.
Για τυχόν συμπληρωματικές πληροφορίες, μπορείτε να πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr κι έχετε όλους τους μαφιόζους στην διάθεσή σας. Καθώς γραμμή έχουμε πάρει από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να φτιάξουμε μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο! και την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ για να δοξάζουμε εκεί τον ΑΠΑΙΧΤΟ τριαδικό ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου