Recent Posts

21 Ιουλίου 2014

Διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ αλλά και παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ



ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΣ ΜΗ17 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/7/2014

& ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/7/2003 ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 77 ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ BOEING 777



Θεσσαλονίκη  21-7-2014

Προς τους αρμόδιους της ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΩΞΗ                  info@online-cyber-police.com

    «                      cybercrimeunit@hellenicpolece.gr

Γ.Α.Δ.Α.                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

Πρεσβεία ΙΣΡΑΗΛ Consular2@athens.mfa.gov.il



 Το είπαμε και το εννοούμε, «ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΑΣ ΨΥΛΛΟ, ΚΑΙΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑ».

Πριν τις 17/7 σας κατήγγειλε ένας ιουδαϊκός ψύλλος της οικογένειας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ, που παριστάνει την εβραϊκή βασιλοπούλα και μοστράρεται στο διαδίκτυο ως REGINA ROSA, μια κι αυτός έχει το δικαίωμα να ειρωνεύεται Θεούς! Αγίους! και απλό κοσμάκη! Αλλά και να χλευάζει δικά μας μέλη της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που φροντίζουμε εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να μοστράρουμε στο blog μας, neataxi555.blogspot.gr  και από εκεί με βελάκι με τους The BOSS του W.C. τους πλήρεις διαλόγους και με αυτά που ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ Εβραίος φρόντισε να αφαιρέσει και να σας παραπονεθεί ότι ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ η ζωή του από τον δικό μας, που τον αποκαλεί ψυχάκια!!! ο ΔΗΘΕΝ γνωστικός σας Εβραίος με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό! που δεν τον κόφτει τον έρμο ότι ελέγχουμε ακόμη και την ΑΝΑΣΑ πώς την παίρνετε! Όχι μόνο αυτά που αναμεταξύ σας λέτε όλοι εσείς οι έρμοι που βοσκάτε παράδες από τα ζωντόβολα του Ιουδαίου κερατά αλλά και πιστεύετε πως ο Θεός του ΔΙΚΑΙΟΥ είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός) και πως κοιμάται όρθιος!!! Κλείνοντας του δικού μας την ιστοσελίδα του στο F/B στις 18/7 δηλαδή μία ημέρα μετά από την βρομοδουλειά που έκαναν τα ΕΛΕΕΙΝΑ αφεντικά σας οι Εβραίοι δίνοντας εντολή να καταρριφθεί το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών στην πυροδοτούμενη περιοχή του Ρωσσόφωνου Ντόνετσκ! Μια και τα μασόνια των Χαζάρων Ουκρανών, όσο και τα Ρωσσόφωνα μασόνια, υπακούουν τυφλά στις εντολές των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. προκειμένου οι Εβραίοι να βομβαρδίζουν ΑΜΑΧΟ Παλαιστινιακό λαό και να ισοπεδώνουν κτίρια στη λωρίδα της Γάζας ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ και να στρέφουν την προσοχή της κοινής γνώμης με την κατάρριψη του γιγαντιαίου Boeing 777 με 298 θύματα επί Ουκρανικού και αμφισβητούμενου εδάφους από τους υποκινούμενους και Ρωσσόφωνους της περιοχής! Που όπως προείπαμε κατευθύνονται από τις μασονικές τους στοές! και οι ηγεσίες των ΔΗΘΕΝ κρατών Ρωσσίας και Ουκρανίας κατευθύνονται από την εβραϊκή και πανούργα ΜΑΦΙΑ του αχανούς σας KERATISTAN!!!

Έχετε λοιπόν προθεσμία 48 ωρών, εσείς που το παίζετε ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ του διαδικτύου να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ την ιστοσελίδα του στο  F/B του δικού μας μέλους, για να μπορεί να συνδιαλέγεται με τους 391 ΔΗΘΕΝ φίλους του! εκ των οποίων οι 6 είναι γνωστοί! οι 15 αδιάφοροι! και οι 370 ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ δικοί σας! που αφοδεύουν τα χαρούμενά τους μέσα στο διαδίκτυο για να εισπράττουν αστεράκια όταν βρίζουν και ειρωνεύονται τους συνομιλητές τους! και να εξαργυρώνουν μετά τα αστεράκια με μασονικό βαθμό! για να κονομάνε εν συνεχεία και τους παράδες που τους αναλογούν!



-2-



Καιρός λοιπόν να συνειδητοποιήσετε όόόλοι οι χαρούμενοι υποτακτικοί υπάλληλοι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που συνεχίζετε να ζείτε την εικονική πραγματικότητα στον κόσμο σας αλλά και στην ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 σας, μια και αποτελεί παρελθόν από 22-12-2012!!! Σφυράτε λοιπόν στα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ αφεντικά σας, όπως προσέλθουν κι αυτά στις 11-8-2014 στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων της άλλοτε πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης του Βαλκανικού φεουδάτου του Κ.Ι.Σ., που είναι μία από τις 77 πρωτεύουσες που διοικούν μέσω των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ τα προτεκτοράτα τους και υποτιθέμενα κράτη.

Το ανώτατο διεθνές δικαστικό σώμα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ όπως εφαρμόσουμε τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! και στείλουμε για ψαροτροφή στα πιράνχας του Αμαζονίου ποταμού τον πρώην προϊστάμενο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης Βαμβακίδη Κωνσταντίνο! για την άρνησή του να υπακούσει τον νόμο και να αρνηθεί στο μέλος του κινήματός μας που τον κάλεσε να επισκεφτούν από κοινού τον εισαγγελέα, λέγοντας «έχουμε υποχρέωση τα περιούσια ΑΥΤΑ τέκνα του Ισραήλ να τα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ!» Εννοώντας τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ & ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ Εβραίους! με τον εν λόγω ΕΠΙΟΡΚΟ δικαστικό λειτουργό είναι και άλλα έξι ΕΠΙΟΡΚΑ υπαλληλάκια!

Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα της αίθουσας 338 που για χάρη της οι άυλες δυνάμεις σας ανατίναξαν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 14-5-2010 και τρεις εβδομάδες ήσασταν κλειστά!

Η επίσης ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Ζαμπούρη Αναστασία που στις 23-8-2007 δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μας μέτρα προκειμένου να μπλοκαριστούν οι βουλευτικές εκλογές μέσα στο GREKYLISTAN τους για να τινάξουν εν συνεχεία την οικονομία της υποτιθέμενης Ελλάδας στο αχανές KERATISTAN τους! γι’ αυτό και οι άυλες δυνάμεις την ίδια στιγμή σας έβαλαν φωτιά και κατέκαψαν την Πελοπόννησο, τα Καλύβια Αττικής, και την μισή Εύβοια!

Την επίσης ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Κατερινούλα Φράγκου που εκδίκαζε υπόθεση πέτσινης εβραϊκής επιταγής 15.000 ευρώ, προκειμένου να μετακυλίουν τα ιουδαϊκά αυτά φέσια στον απροστάτευτο Ελληνικό λαό! Αποκαλώντας τον μάρτυρα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, μια και ήταν αποφασισμένος να τους τινάξει στον ΑΕΡΑ όλο το ιουδαϊκό μασονικό τους σύστημα που βουλιάζει οικονομίες λαών!

Τον επίσης εισαγγελέα Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, που με το άρθρο 47 παράγραφος 1 ΔΕΝ κατενόησε το τι καταγγέλλει η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! για την μήνυση κατά ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

Την επίσης ΕΠΙΟΡΚΗ νεαρή ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ εισαγγελίνα που στις 23-8-2012 ΔΕΝ έκανε δεκτή απόφασή μας για την δήμευση όλων των περιουσιών της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και απέπεμψε τον εκπρόσωπό μας από την Εισαγγελία!

Και τέλος την πανούργα ΕΠΙΟΡΚΗ Θεοδώρα Τσαμαδιά, που ξέρει πως η εγκληματική μασονική μαφία ΔΕΝ είναι καλή οργάνωση! Και ξέρει η ίδια πως προορίζεται για το γνωστό πασσάλωμα! τσιμεντάρισμα! και φουντάρισμα! μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο, που περιμένει το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ μαζί με τα λοιπά εκλεκτά εβραϊκά κι εξέχοντα μέλη της ΜΑΦΙΑΣ!!!

Περιττό να σας πούμε πως στις 11-7-2014 δρομολογήθηκαν άλλοι δύο για τα πιράνχας ο εισαγγελέας Ευάγγελος Μαδεμλής, και η Βαμβατήρα Γεωργία, προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης! Ο δε Παναγιώτης Παυλίδης, πρόεδρος Πρωτοδικών είναι πλεονάζων, μια και την θέση του καταλαμβάνει στο γραφείο του η Αναστασία Ζαμπούρη! οπότε ως πλεονάζων θεωρείται SAVURA και πάει για βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας!

Ευκαιρία λοιπόν όσοι από εσάς ΔΕΝ είδαν το θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις 15-8-2013 που σώζει τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ να έρθουν να το δουν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 11 π.μ., για να θυμάστε και την ενδεκάτη εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ που λέει, ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!! καθώς σας περιμένει όλους όσους ΔΕΝ ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ για 11-9-2014 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου