Recent Posts

4 Ιουλίου 2014

Ιουδαϊκά ΜΑΪΜΟΥΤΖΙΛΙΚΙΑ της ΣΙΩΝ α.ε.

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!


Θεσσαλονίκη 4-7-2014
Προς EUROPACK Α.Β.Ε.Ε.
Βιομηχανία πλαστικών
19ο χιλ. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Υπ’ όψιν κ. Αντώνη Μυτιληναίου
Φίλε Αντώνη
Γνωριζόμαστε από το 1981, από τότε που είπα στα ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ «λογιστήριο είναι αυτό που έχουμε; Δεν το βάζετε μια φωτιά να το κάψουμε;»  και κάηκαν αμέσως μετά με ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! για τις ματσαραγκιές που μου κάνανε, επειδή κονόμαγα μεγάλες προμήθειες! Και χάζεψαν μαζί μ’ αυτούς και τα αφεντικά τους οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Εβραίοι.
Τώρα οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι βλέπω διαβάζουν βουλωμένα γράμματα! μια και σας είπαν ότι οι επιχειρήσεις που έχετε, τους τις άφησε ο μπαμπάς τους ο Θεός για να τις κουμαντάρουν ΑΟΡΑΤΑ! Και πριν προλάβω να σου χρεώσω προμήθειες για το 3ο δίμηνο, σ’ έβαλαν να μου στείλεις μπιλιέτο ότι η προμήθεια 0,03 λεπτά στο κιλό είναι πάρα πολύ μεγάλη, οπότε δεν περισσεύει για κάνα φράγκο και για εμάς που παίζουμε ρόλους χαραμοφάηδων και κονομάμε χαβαλέ προμήθειες από τον ιδρώτα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Αλλά είμαστε καλοί να μας φορτώνουν έμμεσα τα ΦΕΣΙΑ από τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, όπως π.χ. της Γενικής Εμπορικής Βόλου Ε.Π.Ε., που της έχουν αλλάξει τέσσερις επωνυμίες οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι, προκειμένου να φεσώνει τους μη μασόνους πωλητές των διαφόρων εταιριών! Ξέχασες ότι σου έχω πληρώσει την πέτσινη επιταγή των 1.685,04 ευρώ της Αγροτικής τράπεζας για την δόξα της ΣΙΩΝ α.ε., μια και όλοι εσείς είστε οι δορυφόροι αυτής της γιγάντιας α.ε., που σας κουμαντάρει όπως αυτοί θέλουν, για να βουλιάζουν οικονομίες λαών! Και μου θέλουν να δούνε ΧΑΪΡΙ & ΠΡΟΚΟΠΗ αυτά τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του Ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, που τυπώνουν χρήμα από τις εκτυπωτικές τους μηχανές και το μοιράζουν όπου αυτοί θέλουν, κουμαντάροντας και τις επιχειρήσεις σας για το ποιοι θα πληρώσουν το ιουδαϊκό μάρμαρο και την ζημιά, κλείνοντας  την όποια επιχείρηση αυτοί θέλουν, και φορτώνοντας την ζημιά στο δήθεν Ελληνικό δημόσιο, τινάζοντας την οικονομία της χώρας στον αέρα!
Οπότε για να πατσίσουμε τα 1.685,04 της πέτσινης εβραϊκής τους επιταγής θα χρειαστούν προμήθειες με τις ευνοϊκότερες συνθήκες τριών χρόνων με το 0,03 λεπτά, καθώς και η εκεί επιχείρηση τους στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς είναι ιουδαϊκών συμφερόντων.
Σφύρα φίλε Αντώνη τους θρασύδειλους και ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Εβραίους πως οι επιχειρήσεις τους περιέρχονται στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ! Που μένουν στα χέρια σας εφ’ όσον δηλώσετε ότι στο εξής αποδέχεστε τους όρους των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Να πληρώνετε δασμούς των πρώτων υλών, και να μην λέτε ότι το αόρατο αφεντικό πληρώνει, της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. στους τελωνειακούς υπαλλήλους. Να προσλαμβάνετε Έλληνες εργαζόμενους, και όχι λαθρομετανάστες, που σας τους φέρνουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ Εβραίοι, για να μην έχουν δουλειά οι Έλληνες εργαζόμενοι και να χτυπά κόκκινο η ανεργία! Να γίνετε προσεκτικοί με τα μασόνια που θέλουν να μην εκδίδετε παραστατικά, για να γίνεται της Ιουδαίας το ΚΑΓΚΕΛΟ με τα μαύρα τιμολόγια! Καθώς και σκάντζες χρημάτων με προσχεδιασμένες ληστείες έξω από τις τράπεζες όπως τον ανταγωνιστή μας Λάκη Χατζηκοσμά, παραμονή Χριστουγέννων τον ξάπλωσαν έξω στο πεζοδρόμιο της τράπεζας στην Κομοτηνή  και οι ταγματασφαλίτες που συμμετείχαν στην ληστεία παρέδωσαν το 90% των χρημάτων από τα δώρα και τους μισθούς των υπαλλήλων του Χατζηκοσμά στους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, και κράτησαν για τον κόπο τους το 10% που ορίζει η ιουδαϊκή μαφία! Πέρασε εν συνεχεία στο παθητικό το ΔΗΘΕΝ ληστευθέν ποσόν  της βιομηχανίας πλαστικών που διευθύνουν μέσω Χατζηκοσμά, κι έτσι οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Σιωνιστές του επιτρέπουν να τροφοδοτεί με χαρτοπλάστ τυπωμένες τσάντες τα πολυκαταστήματά τους και τα super markets τους.
Και γενικά είναι καιρός να αποκτήσετε νοοτροπία σωστού επιχειρηματία! όχι καρπαζοεισπράκτορα των Ιουδαίων! Αν θέλετε μετά να δείτε Θεού πρόσωπο και η επιχείρηση σας να πηγαίνει μπροστά, για μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο!
                                                                                           φιλικώτατα
                                                                        το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ





                                                                                 ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                                  μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου