Recent Posts

2 Ιουλίου 2014

Ανατίναξη ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ στην ΒΗΡΥΤΟ του ΛΙΒΑΝΟΥ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!


Θεσσαλονίκη 2-7-2014

Να πώς μπορούν να την πάθουν τα χαρούμενα μασόνια, ενώ παρακολουθούσαν Μουντιάλ αμέριμνα σε καφετέρια της Βηρυτού στον Λίβανο, δέχθηκαν επίθεση καμικάζι βομβιστή, κοινώς ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ, παίρνοντας μαζί του και καμιά εικοσαριά από αυτούς και σακατεύοντας αρκετούς από τα θραύσματα των εκρηκτικών, που ήταν ζωσμένος ο μαχητής του Ισλάμ, προξενώντας ζημιά σ’ αυτούς που υπηρετούν το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και χωρίζουν τους Ισλαμιστές σε Σουνίτες και Σιίτες! Όπως ακριβώς έκαναν στον επταετή πόλεμο που έβαζαν τους Ιρανούς να μάχονται κατά του Σαντάμ Χουσεΐν, και να είναι πάντα στο πλευρό οι Ιρανοί του Μπάσαρ Αλ Άσαντ στην Συρία, όπως και ο Νασράλα τους στον Λίβανο! Που τώρα δεν τον προβάλλουν από τα βοθροκάναλά τους, που είναι όλοι αυτοί υποταγμένοι στην γιγάντια μασονική Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε., υπηρετώντας τυφλά τον Θεό των Εβραίων, τον ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ.
Και σας θυμίζουμε πριν χρόνια, όταν εισέβαλλαν οι Εβραίοι από την Χάιφα στον Λίβανο, για να τον κάνουν επί έναν και πλέον μήνα κυριολεκτικά μπάζα, με πολυκατοικίες γκρεμισμένες κι ερειπωμένα κτίρια, δίδοντας μάθημα Ιουδαίου ηγεμόνα στους μαχητές του Ισλάμ, που ο Θεός του σύμπαντος φροντίζει να πολλαπλασιάζονται σαν την άμμο της θάλασσας, για να εξαφανίσουν από προσώπου γης το ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.
Τότε είχαν πιστέψει πως το πρωί θα εισβάλλουν στον Λίβανο και το βραδάκι θα επιστρέψουν στο άτρωτό τους Ισραήλ. Βαλτώσανε όμως μέσα στον Λίβανο και φύγανε αναγκαστικά με την ουρά στα σκέλια σαν τα κοπρόσκυλα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου