Recent Posts

16 Ιουλίου 2014

Ελληναράδες αστυνομικοί του ιουδαϊκού KERATISTAN



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 11-6-2014



ΤΑ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΚΑΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΟΥΔΑΪΚΟ KERATISTAN ΤΟΥΣ


  



Θεσσαλονίκη 16-7-2014



Έχετε δει αρχιφύλακα αστυνομικό που αισθάνεται και πολύ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ; Λέγοντάς το με καμάρι, γιατί υπηρέτησε στον Βόρειο Έβρο! προωθώντας λαθρομετανάστες! για λογαριασμό του πάτρονα και ΚΟΠΡΙΤΗ Εβραίου αφέντη του! στο αχανές KERATISTAN τους;  Κι ύστερα σου λένε πως μόνο οι Εβραίοι έχουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά επειδή διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ!!! Εμ τα ζωντόβολα που το παίζουν κι εκφραστές του νόμου τι διαβάζουν; Ιουδαϊκό ΡΟΜΑΝΤΖΟ; κι έχει ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ το κεφάλι τους! μοιάζοντας με σέικερ για ΦΡΑΠΕ καφέ! Τους δώσανε οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι από ένα μαρκούτσι (ραντάρ) στο χέρι, κι αυτό πειραγμένο, για να γράφουν τον απροστάτευτο κοσμάκη.

Και νάσου στις 19-5-2010 βγήκαν για παγανιά (κυνήγι) μαζεύοντας αστεράκια, έξω από το χωριό Μεγάλη Γέφυρα του Αιγινίου Πιερίας, για να τα εξαργυρώσουν μετά με κάναν μασονικό βαθμό! και να οικονομήσουν και παράδες μετά, απ’ τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ τα αφεντικά τους, που τους κουμαντάρουν μέσω Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!

Και για να μην σας τα πολυλογούμε, σταμάτησαν έναν δικό μας που τυγχάνει να είναι μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, του επιβάλλανε πρόστιμο 350 ευρώ, γιατί ΔΗΘΕΝ έτρεχε με το όχημά του με 87 χιλ. ενώ έτρεχε με 57 χιλ., του έκοψαν και δεύτερο πρόστιμο 500 ευρώ γιατί ΔΕΝ ήταν ασφαλισμένος σε μαφιόζικη δική τους ασφαλιστική εταιρεία Α.Α.Ε. και ήταν σε δική μας ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ! Κι επειδή τους αγρίεψε βρίζοντας το ιουδαϊκό KERATISTAN τους, ο ταξίαρχος Φωτόπουλος από την διοίκηση Κατερίνης φρόντισε να στείλει εσπευσμένα και άλλα δύο επανδρωμένα περιπολικά! για να αισθάνεται και ο δικός μας σαν Τζάνγκο καουμπόης, που τον έχουν περικυκλώσει οι Ιουδαίοι πιστολέρος! Αφαιρώντας του και το δίπλωμα οδήγησης! Τους προειδοποίησε πως έχουν προθεσμία να επιστρέψουν το δίπλωμα  σε μια εβδομάδα στα γραφεία του κινήματός μας στην Θεσσαλονίκη! Τους δώσαμε κι εμείς άλλες 10 ημέρες προθεσμία μέσω Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη στη Γ.Α.Δ. Αθηνών, για να μας γράψουν κι εμάς κανονικά. Δίνοντας κι εμείς σήμα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τους κάνουν μια εορταστική εκδήλωση μέσα στην Γ.Α.Δ.Α. και την έλαβαν στις 24-6-2010 ανατινάζοντάς τους με ΑΫΛΗ ΒΟΜΒΑ, όπως ακριβώς και στις 14-5-2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ τα ιουδαϊκά χαϊβάνια, αφού σκοτώθηκε και ο ταγματάρχης αστυνομικός, πιστός ακόλουθος του Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη, υπουργός προστασίας του πολίτου με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό, που τον καλέσαμε σε δίκη στις 6-10-2010 μαζί με τους τρεις ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ αστυνομικούς στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, που είναι και η πρωτεύουσα του ιουδαϊκού Βαλκανικού φεουδάτου!

Στην δίκη ήταν ΑΦΑΝΤΟΙ, μια και τα μασόνια είναι πυρίμαχα και δεν παρουσιάζονται με εντολή εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!!! Οπότε ο δικός μας  ξεσπάθωσε στην αίθουσα 338 του δικαστικού μεγάρου και στην πανικοβλημένη δικαστίνα Χατζή Πρεσβεία! Κουνώντας της το δάκτυλο κι έλεγε «στην θέση που κάθεσαι, καθόταν στις 14-5-2010 μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ συνάδελφός σου και ΔΕΝ έβγαλε ΕΡΗΜΗΝ εκείνη την ημέρα τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων! Γι’ αυτό και σας ανατινάξαμε τα δικαστήρια (άυλες δυνάμεις) και τρεις εβδομάδες ήσασταν κλειστά!»

Πλακώσανε τα ΜΑΤ οι αρβυλοφόροι και παρατάχθηκαν μπροστά από την δικαστίνα. Κι επειδή δεν την έβλεπε την δικαστίνα επειδή ήταν νταγλαράδες, τον σκούνταγε τον μεσαίο αρβυλοφόρο λέγοντας του «κάνε στην άκρα, ρε;» για να της κουνά το δάχτυλο της ΔΗΘΕΝ δικαστικής λειτουργού, που κόντεψε να τα κάνει επάνω της από την ΟΡΓΗ και την δυνατή φωνή του δικού μας! που τον έπνιγε το δίκιο εκείνη την στιγμή! για τις θηριωδίες που διαπράττουν καθημερινά οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. μέσω των υποτακτικών κι ανεγκέφαλων ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΩΝ τους!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου