Recent Posts

2 Ιουλίου 2014

4 κεριά με 4 ισάριθμους ΤΥΦΩΝΕΣ στη ΦΛΟΡΙΔΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!

ΣΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 4 ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΔΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.



Θεσσαλονίκη 2-7-2014
Αυτό το περίεργο φαινόμενο; ή θαύμα; αφορά τα χαρούμενα μασόνια που λένε πως τα αφεντικά τους οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι διαθέτουν πάρα πολύ μυαλό, λόγω του ότι διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ.
Τώρα εσείς που θεωρείτε τους εαυτούς σας πιο προσγειωμένους από τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Σιωνιστές τι λέτε; Γίνονται τέτοιου είδους θαύματα; Με τα ανάλογα συγυρίσματα; προκειμένου να ξεχαϊβανεύουν τα μασονικά χαϊβάνια (γκόιμ) τους; Ή προσποιούμαστε τα πιθήκια, που δεν βλέπουν! Δεν ακούνε! Και δεν μιλάνε!
Έτσι λοιπόν φρόντισε ένα απροστάτευτο ανθρωπάκι να μπει υπό την προστασία του Αγίου και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων, πηγαίνοντας στην μονή του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Σύμη της Δωδεκανήσου, να του ανάψει τέσσερα κεράκια, για να τους δώσει τους ΑΦΡΟΝΕΣ Σιωνιστές ένα μάθημα επιπέδου, μια και τα υποτακτικά μασόνια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων του έφαγαν κάποια σεβαστά ποσά, μέσω πέτσινων ιουδαϊκών επιταγών, αλλά και μέσω των τραπεζών τους, που παραμυθιάζουν τους χοντροκέφαλους μασόνους τους, ότι αυτούς επέλεξε ο μπαμπάς τους ο Θεός να διαφεντεύουν την ανθρωπότητα, μέσω των κτηνανθρώπων τους, ελέω Θεού! μετατρέποντας τον πλανήτη σε ένα απέραντο ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! Γι’ αυτό κι αποφάσισαν να τον βάλουν μπροστά για να τον ξεπαστρέψουν με επιστημονικό τρόπο! Με βίαιο τρόπο! Και με πόλεμο νεύρων! Μια και όπου κι αν απευθυνόταν σε δήθεν κρατικές υπηρεσίες, συναντούσε αδιαφορία για τα καταγγελλόμενα του. Απειλές από τους ταγματασφαλίτες, πως σύντομα θα γεμίσει κάνα χαντάκι! Και ειρωνεία πως βλέπει πολλές ταινίες στην τηλεόραση!
Οπότε άρχισε να περνά αυτό το ανθρωπάκι στην αντεπίθεση και να προειδοποιεί ότι εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 θα δούνε έναν θεϊκό Μπιν Λάντεν, παρόμοιο με αυτόν που τους εξαΰλωσε το ιουδαϊκό τους έμβλημα το 2001, τους δίδυμους πύργους, αλλά και το Πεντάγωνό τους με την τριπλή εμβόλιση των κτιριακών τους συγκροτημάτων από ένα απλό αεροπλάνο.
Πράγματι μετά την αποχώρηση τον Αύγουστο του 2004 από την μονή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων, τους αρχίζει από την παραμονή της Παναγίας τον δεκαπενταύγουστο, και τα συγυρίσματα στην Φλόριδα, εκεί που είναι το αφάν γκατέ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ να πηγαίνουν σωρηδόν! Τελείωνε ο ένας τυφώνας κι άρχιζε ο επόμενος. Για έξι εβδομάδες τους είχε κάνει σαν της μαϊμούς τον κώλο! που από τους τέσσερις τυφώνες ο μεγαλύτερος ήταν ο ΙΒΑΝ, για να θυμούνται τον Ιβάν τον ΤΡΟΜΕΡΟ.
Αποκαμωμένοι οι Ιουδαίοι πήραν αρχές Οκτωβρίου και το επιδόρπιό τους στην Τάμπα της Αιγύπτου στην Ερυθρά θάλασσα, όπου και τους έκανε στην κυριολεξία ΕΡΥΘΡΟΥΣ άσχετα εάν τους φύλαγαν 15.000 πράκτορες, τους 45.000 Ιουδαίους παραθεριστές! Ο επουράνιος Μπιν Λάντεν είχε κάνει το ΘΑΥΜΑ του, για τα τέσσερα κεράκια που του είχε ανάψει του ΑΓΙΟΥ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου