Recent Posts

24 Ιουλίου 2014

Συνθήματα που έμειναν ΝΑ ΚΑΕΙ! ΝΑ ΚΑΕΙ!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΚΑΕΙ! ΝΑ ΚΑΕΙ!! ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ Η ΒΟΥΛΗ!!!


      Θεσσαλονίκη 24-7-2014
Μη μας πείτε ότι εμείς το σοφιστήκαμε αυτό το σύνθημα; Απλά εμείς προσθέσαμε των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ μόνο, για να γίνεται ακόμη πιο εύκολα αντιληπτό ότι χειραγωγείται από τα ιουδαϊκά ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, που μέσω μασονίας κάνανε σκάντζα το 1821 από την Οθωμανική αυτοκρατορία την Ελλαδίτσα, και από τότε επιλέγουν τα υποτακτικά τους φερέφωνα, και τα κατευθύνουν όπως ακριβώς τα μινικόσκυλα του ιουδαϊκού καναπέ! Ή αν προτιμάτε τις κότες που τους κάθονται και τους κάνουν αυτούς αυγά (νόμους) και τον απροστάτευτο κοσμάκη κουτσιλιές (φόρους & χαράτσια). Και πιστεύουν οι έρμοι εν έτει 2014 να την βγάλουν και πάλι καθαρή με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα έχουν σε όόόλες τις κρατικές δημόσιες υπηρεσίες του πλανήτη γη! αλλά και νοείται σε όόόλα τα κοινοβούλια του αχανούς KERATISTAN τους, που το χωρίζουν σε 77 φεουδαρχικές μασονικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ!!! προκειμένου να βουλιάζουν οικονομίες λαών με τα GOLDEN BOYS τους, αλλά και το λοιπό ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ τους, που τους έχουν σε οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αλλά και σε διεθνή φόρα όπως είναι ο Ο.Η.Ε.!!! που εκεί μέσα έχουν όλο το ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ!!! τους αστεράτους! που λέμε με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά!!! αφού χειραγωγούνται από τα σιωνιστικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ της κοινωνίας! για να γίνεται της Ιουδαίας το κάγκελο σ’ ολάκερο τον πλανήτη γη! χάνοντας που λένε η μάνα το παιδί! και το παιδί την μάνα!!! Γιάάά λοιπόν δείτε όταν αυτό το σύνθημα που κυκλοφόραγε πριν πέντε χρόνια από τους ίδιους τους Εβραίους, που βάζουν τα μασόνια τους να λοιδορούν τους πολιτικούς, μη σκεπτόμενοι ότι θα τους γυρίσει ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, αφού θέλουν να την βγάζουν αυτοί ΖΑΧΑΡΗ και να εκτονώνουν κάπως και την νοήμονα κοινωνία που τους έχει πάρει χαμπάρι και περιμένει το ΤΣΑΚ για να τους ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους!
Έτσι που λέτε, ένας δικός μας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τυπώνει από μόνος του έντυπα με το σύνθημα αυτό! και φώτο τον αρχιμαφιόζο της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τον Νταβίντ Σαλτιέλ, που είναι και πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. του επίσημου τριγωνικού ιουδαϊκού KERATISTAN, και μια και οι Εβραίοι κάθε αρχές Σεπτεμβρίου κουβαλάνε όλα τα συνδικαλιστικά τους μασόνια από όλες  τις πολιτικές τους παρατάξεις στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τους την στήνει και ο δικός μας στην Εγνατία οδό που περνάει από την πλατεία Αριστοτέλους κι αρχίζει το μοίρασμα! Τα γραβατωμένα μασόνια μόλις έβλεπαν το σύνθημα με τον φεουδάρχη φώτο! τα έπιανε μουγγαμάρα! Τα άλλα όμως, τα χαρούμενα μασόνια που λέμε, με τα καπελάκια της Δ.Ε.Η., της Ε.Υ.Α.Θ. και των λοιπών οργανώσεων, έμπαιναν στον κόπο να ρωτήσουνε λέγοντάς του «ΠΟΣΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ;» Η απάντηση που παίρνανε ήταν, «σε μας για να γίνεται μέλη, πρέπει κάθε μήνα να ξηλώνεστε κανονικά! και να τραβάτε κουπί αμισθί!» Κάπου βλέπει και τον Αλέκο Αλαβάνο! Και του φωνάζει «Αλέκοόό έλα εδώ ρε, που είσαι;» Ο Αλέκος νομίζοντας ότι είναι γνωστός του τον πλησιάζει! Οπότε  και ο δικός μας του λέει « Αλέκοόό ΤΣΙΜΠΑ τώρα ένα χαρούμενο! Και να θυμάσαι, γνώρισες από κοντά και τον Αλκάιντα!» Ο Αλέκος το πήρε το έντυπο ευγενικά και την κοπάνησε πλαγίως. Εκείνο το διάστημα είχε πετύχει στην περιοχή των λουλουδάδικων της Θεσσαλονίκης  και τον Κώστα Γκιουλέκα, δεν του έδωσε έντυπο αλλά τον ρώτησε «Γιατί δεν στηλιτεύετε μέσα στην Βουλή την μασονία και τους Εβραίους;» Για να του δώσει απάντηση και το καραμασόνι ο Γκιουλέκας λέγοντάς του, «Εμείς είμαστε με τον δέσποτα Άνθιμο» άάάλλο μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! που όταν τον έλεγε το 2005 τον Άνθιμο «Άιντε ρε Δέσποτα, πάμε οι δυο μας να ξεπορτιάσουμε την ιουδαϊκή ΜΑΦΙΑ!!!» ο δέσποτας έβγαζε πατάτες από τον φόβο του και του έλεγε, «Εγώ τον εαυτό μου τον θέλω και ΔΕΝ τολμώ να τα βάλω με αυτούς!»
Θαυμάστε νοήμονες πολίτες, απάντηση Λεβίτη Δέσποτα! Αλλά και συμπεριφορά πολιτικών και συνδικαλιστικών οργάνων της σιωνιστικής μασονικής ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου