Recent Posts

28 Ιουλίου 2014

Με ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά μασάνε ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ! ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΤΑΡΑΜΑ!!!



Θεσσαλονίκη 28-7-2014

Όταν η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Ιουδαίων ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ υποχρεώνει τα χαρούμενα μασόνια τους, να λένε πετάει ο ιουδαϊκός γάιδαρος και μάλιστα αυτά που έχουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά! να μασάνε ακόμη τον ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ!!! και να κάνουν πως πιστεύουν ότι οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του Ισλάμ σκάβουν σήραγγες κάτω από την γη προκειμένου να αφανίσουν το Ιουδαϊκό Ισραήλ που είναι οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ και αφέντες των μασόνων Σιωνιστών, καθώς δουλεύουν αόκνως για την γιγάντωση της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών, συγκεντρώνοντας όλο τον πλούτο της γης από τις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Και οι άφρονες Εβραίοι να ανεβαίνουν στους γύρω λόφους της λωρίδας της Γάζας, να παρακολουθούν με τα κιάλια σαν σύγχρονοι ΝΕΡΩΝΕΣ στα καναπεδάτα αναψυκτήρια τους μεταξύ ποτού και ποπ κορν, τον βομβαρδισμό των αμάχων Παλαιστινίων, στοχεύοντας προπαντός παιδιά κι έγκυες Παλαιστίνιες γυναίκες, για να διασκεδάζουν την ΤΡΕΛΑ τους την ιουδαϊκιά, που από το πολύ διάβασμα του ΤΑΛΜΟΥΔ έχουν κάψει τον εγκέφαλό τους, αποκτώντας ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό, για να γίνονται πιο εύκολα αντιληπτοί ακόμη και από αυτούς που έχουν μειωμένο δείκτη νοημοσύνης, κοινώς ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό, που κάνει φραπέ το κεφάλι τους από το πολύ βούρτσισμα, που τους φτιάχνουν εκ περιτροπής μέσα στα βαρέλια των μασονικών στοών!
Νοήμονες πολίτες ΘΑΥΜΑΣΤΕ κατάντια εβραϊκού λαού που θέλει! κι αυταρέσκεται  να τον προσφωνούνε ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ του Θεού, που ίσια με μια κότα μυαλό δεν διαθέτει! Μια και ο Θεός του δικαίου, τον προγραμμάτισε για ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, μια και παντού τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα του, για να μοστράρει τελικά και το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους Δαβίδ στα W.C. των δημόσιων αφοδευτηρίων, μια και το ένα τρίγωνο μας δείχνει πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C.!!!
Είδατε ΣΟΦΙΑ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου