Recent Posts

17 Ιουλίου 2014

Iουδαίας το ΜΑΣΟΝΙΚΟ ανάγνωσμα



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 11-6-2014

ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΜΕΣΩ Σ.Δ.Ο.Ε. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ   ΤΟ  ΙΟΥΔΑΪΚΟ KERATISTAN ΤΟΥΣ

Θεσσαλονίκη 17-7-2014
Γιάάά λοιπόν δείτε πώς καταφέρνει να γίνεται πλούσιος ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του Θεού; και να εξοντώνει ανυπεράσπιστο κοσμάκη σε συνεργασία με τα μασονοειδή του ΑΠΟΒΛΗΤΑ που τα έχει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, υπό την σιωνιστική ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Αγία ΣΙΩΝ α.ε., καθώς και σε όλες τις ΔΗΘΕΝ  κρατικές υπηρεσίες, που υπηρετούν ΕΠΙΟΡΚΟΙ  λειτουργοί στο ιουδαϊκό KERATISTAN τους!
Στις 28-5-2002 και 29-5-2002 έλαβε ένα μέλος του κινήματός μας δύο πέτσινες ιουδαϊκές επιταγές, συνολικής αξίας 20.630 ευρώ, από ένα μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ τον Απόστολο Γιαννακή, που κατάγεται από την Φλώρινα, προκειμένου να εξοφλήσουν εμπορεύματα με τον έτερο συνεταίρο του τον Μιχάλη  Χατζησακούλα, που είναι τακτικός επισκέπτης αυτός του Αγίου Όρους, μια και οι Ιουδαίοι του συνέστησαν να το επισκέπτεται αυτό το άγιο μέρος, για να αίρονται οι αμαρτίες για τις ΑΠΑΤΕΣ που κάνουν για το ιουδαϊκό KERATISTAN τους! Έτσι λοιπόν ο πανέξυπνος Αποστόλης, τον καταφέρνει τον δικό μας, και στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2002 να του πασάρει και μια τρίτη επιταγή αξίας 14.845 ευρώ του Τασούλη Αγούλα, άάάλλου μαφιόζου καρπαζοεισπράκτορα των Ιουδαίων, που οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι τον έβαζαν να παριστάνει τον τοκογλύφο. Έτσι, αφού έχαψε ο δικός μας το παραμύθι από τον Αποστολάκη ότι του έδωσαν του Αγούλα τις δύο παλετούλες πλαστικά που είχαν στην αποθήκη τους κι αντί για μετρητά τους έδωσε επιταγή! Οπότε τον παρακάλεσε να του εξαργυρώσει την επιταγή, για να τον βάλουν και τον δικό μας στο ΛΟΥΚΙ και να τον παρουσιάζουν στον μπαμπά τους τον Θεό οι Εβραίοι για ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ!
Κι όσοι δεν ξέρουν πολλά και λεπτομέρειες, οι πρόγονοι τους οι χοιροβοσκοί έκαναν μια συμφωνία με τον Θεό! ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Μυαλό εβραίικο από ΣΚΑΤΑ φτιαγμένο!!! Κι αν το φιλοσοφήσει κανείς το θέμα, θα διαπιστώσει ότι όταν τον κλέφτη τον κλέβεις ΔΕΝ είναι αμαρτία!!! Γι’ αυτό κι αυτοί βάλανε όόόλον τον κόσμο τον δικό τους να κλέβεται αναμεταξύ τους για να τους ΚΛΕΒΟΥΝ αυτοί οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι νόμιμα!
Και μετά από μερικές ημέρες, αφού ο δικός μας του εξαργύρωσε την τρίτη επιταγή, αντιλήφθηκε την μηχανορραφία που του είχαν στήσει οι Εβραίοι και ότι ήταν τώρα  υποψήφιος μελλοθάνατος τους, αφού η συνταγή γνωστή! Ήξερε ότι μέσω Σ.Δ.Ο.Ε. και Γενικής Ασφάλειας και μασονικών στοών στήνανε δολοφονίες κατά παραγγελία από το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ! και με επιστημονικό τρόπο τους καθαρίζανε, όπως τον Αργύρη Βοσνάκη τον Απρίλιο του 2003 στο Διαβαλκανικό Κέντρο, και όπως λένε ούτε ιουδαϊκή γάτα! αλλά ούτε και ζημιά, αφού τον Αργύρη Βοσνάκη του φάγανε τότε 1.000.000 ευρώ από φιαλάκια υγραερίου μέσω άλλου μαφιόζου, του Μιχαλάκη Τατόγλου, άάάλλο φρούτο κι αυτός του ιουδαϊκού μπαξέ! γνωστός και μη εξαιρετέος στους ομογάλακτους αδερφούς του, ταξίαρχο Χρήστο Ραδοπουλο της Ασφάλειας και Γιώργο Κοκκίνη σε θέματα Σ.Δ.Ο.Ε. που αργότερα η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ τους προήγαγε άλλος διοικητής υποστράτηγος της Γενικής Αστυνομικής Διοικήσεως Θεσσαλονίκης! και ο έτερος Γενικός Διοικητής, υποστράτηγος κι αυτός, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Κι έτσι ο Αργύρης Βοσνάκης στα μνήματα και πάνε και τα λεφτουδάκια του για την δόξα του ιουδαϊκού KERATISTAN τους.
Ο δικός μας στις 16-9-2002 διανυκτερεύει στο ξενοδοχείο Αντιγόνη της Φλώρινας, και υπολογίζει για την επόμενη ημέρα να πάρει πληροφορίες από τον Μουρατίδη Παύλο, που διηύθυνε την αλυσίδα super markets ΑΤΛΑΣ! και του είχαν φάει οι κοπρίτες αυτοί, κάποια αρκετά εκατομμύρια δραχμές. Ναι, αλλά οι κοπρίτες Εβραίοι βάλανε τα μηχανήματα σε ενέργεια για να του προκαλέσουν εγκεφαλικό του δικού μας, και να τον αποτελειώσουν μέσα στο ξενοδοχείο Αντιγόνη! Οπότε κι εμείς του προκαλέσαμε ασταμάτητο φτέρνισμα για να σπάσει αγγείο της μύτης και να τρέξει το αίμα!
Το ψυλλιάστηκε ο δικός μας πως το φτέρνισμα ήταν ΑΦΥΣΙΚΟ και θυμήθηκε ότι η μύτη του δεν είχε τρέξει ποτέ αίμα. Κατέβηκε στη ρεσεψιόν και για πρώτη φορά ρώτησε μετά από 22 χρόνια που επισκεπτόταν την πόλη αυτή κατά πού πέφτει το νοσοκομείο της Φλώρινας, τον κατατόπισαν από την ρεσεψιόν, και μετρώντας ο γιατρός την πίεση του, διαπίστωσε πως είχε 23! Τον ρώτησε, «δεν βουΐζουν τα αυτιά σου; δεν βλέπεις μυρμηγκάκια; δεν ζαλίζεσαι;» Του απάνταγε ο δικός μας «όχι»! Του κάνει μια ένεση και μετά από 20 λεπτά διαπιστώνει πως η πίεσή του είχε πέσει στο 19, του ξανακάνει άλλη μία και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα διαπιστώνουν πως είχε κατέβει στο 16, συστήνοντας του και ο εφημερεύων γιατρός να μετρά κάθε ημέρα την πίεσή του! που για να μην τα πολυλογούμε, εάν ΔΕΝ ήταν και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας να τον προστατέψουν! θα τον είχαν αποτελειώσει οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ & ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου