Recent Posts

18 Ιουλίου 2014

Δολοφονίες πολιτών μέσω μασόνων ΙΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 11-6-2014

ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN ΤΟΥΣ


                                                         Θεσσαλονίκη 18-7-2014

Αν έχετε προσέξει όλοι σας, η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ έχει καθιερώσει το προκαθορισμένο ραντεβού, που πρέπει να κλείσει κάποιος ακόμη και σε οδοντίατρο! που εκεί πληρώνει ούτως ή άλλως! Το εφαρμόζουν κατά κόρον οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ιουδαϊκού GREKYLISTAN μέσα στο αχανές KERATISTAN τους! για να δίνουν οδηγίες από πριν στον κάθε γιατρό, για τον καθένα ασθενή, τι πρέπει να κάνει ο κάθε γιατρός ακόμη κι αν τα παίρνει χοντρά ο γιατρός, όπως λέμε κάτω από το τραπέζι. Εάν ο ασθενής είναι αντίθετος με το σιωνιστικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε! Κι αν κάνει το λάθος να καταγγείλει! ότι του ζήτησε ο γιατρός extra χρήματα; Τότε εκεί ακολουθεί ο νόμος της ΟΜΕΡΤΑ, μια και όπως λένε, κόρακας, κοράκου μάτι ΔΕΝ βγάζει! Και πάει σαν το απροστάτευτο σκυλί!
Όπως πρόσφατα με το καρδιοπαθές ανθρωπάκι, που έκανε το λάθος και κατήγγειλε για τα 500 ευρώ που του ζήτησαν για την εγχείρηση της καρδιάς! Κάνοντάς του εκ των υστέρων την επέμβαση οι άλλοι γιατροί! που σήμα είχε έρθει από την ιουδαϊκή ΜΑΦΙΑ του Κ.Ι.Σ. να τον αφήσουν να πεθάνει μετά την εγχείρηση! Κι αυτό; για παραδειγματισμό, στους τυχόν μελλοντικούς επίδοξους μιμητές, που θα τολμήσουν να πουν πως η υγεία είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ!!! και ΔΕΝ εμπορεύεται μέσα στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Γιάάά λοιπόν δείτε τώρα πώς δουλεύει η μασονική ποδιά στον ιατρικό κλάδο; Που οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ & ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι για να χορηγήσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σε έναν οποιονδήποτε γιατρό, πρέπει πρώτα να τον ορκίσουν στην μασονία, φορώντας του την μασονική ποδιά, και μετά να πει  τον όρκο του Ιπποκράτη, που γι’ αυτούς δεν έχει καμιά σημασία! Οπότε μετά καθίσταται υποχείριό τους, κι εάν παραβεί τις εντολές τους, τότε  τον φέρνουν για παράδειγμα για τους υπόλοιπους μέσα στις μασονικές στοές, το τι έπαθε ο απείθαρχος ομογάλακτος αδερφός τους! γι’ αυτό και οι υπόλοιποι βγάζουν ΤΣΙΡΛΑ από τον φόβο τους, μια και η εγκληματική Μοσσάντ ΔΕΝ χαμπερίζει! και δεν αστειεύεται!
Εξιστορώντας σας μια καραμπινάτη ιστορία κάποιου δικού μας μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! που του συνέβη τον Αύγουστο του 2004, μια και συνέπεσε η περίπτωσή του, με έναν απείθαρχο Ρώσσο πράκτορα του ιουδαϊκού καθεστώτος, που νοσηλευόταν τότε σε κλινική του Λονδίνου από τοξική δηλητηρίαση και συγκεκριμένα από ΠΟΛΩΝΙΟ!! που με αυτό δεν την βγάζεις καθαρή με τίποτε και με καμία δύναμη! Κι αυτό για να παραδειγματίζουν  τους υπόλοιπους μαφιόζους!
Έτσι λοιπόν, γυρίζοντας στο σπίτι του ο δικός μας με την οικογένειά του από ολιγοήμερες διακοπές μετά τον δεκαπενταύγουστο, ανοίγει το ψυγείο και παίρνει να φάει ένα προφυτερόλ από τα ιουδαϊκών συμφερόντων LIDL! Στο πεντάλεπτο τον πιάνει κρύος ιδρώτας, αφόρητος πόνος στο στομάχι, εμετός που δεν του έμεινε σάλιο στο στόμα, διάρροια, και ο πόνος να τον διπλώνει στα δυο!  Ήταν που είχε ανοίξει τότε μέτωπο με την εβραϊκή μασονική μαφία του Κ.Ι.Σ. για κάποιες πέτσινες επιταγές ιουδαϊκών συμφερόντων, που σκάσανε μέσα στο 2003 και η Μοσσάντ επί ποδός να τον ξεπαστρέψει, με όποιο μέσο θα κατάφερνε εκείνη την περίοδο! Εδώ αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που φρόντισαν να τον κρατήσουν τον δικό μας ζωντανό και να βάλουν τους ίδιους τους Εβραίους του Κ.Ι.Σ. μετά τον θάνατο του προέδρου του Κ.Ι.Σ. Μωυσή Κωνσταντίνη, να πάει στα εβραϊκά μνήματα και ο επόμενος πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. με τα μαύρα μαλλιά, από τοξική δηλητηρίαση! και να κάνει παρέα τον προηγούμενο μαφιόζο πρόεδρο!
Την επόμενη λοιπόν ημέρα, εφημέρευε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κατόρθωσε και τον κάνανε εισαγωγή! Ναι αλλά το σήμα από την εβραϊκή μαφία είχε πέσει, έπρεπε από εκεί παντοιοτρόπως να εκδιωχθεί, για να μην φαίνεται ότι τον καθάρισαν εκεί μέσα! και βάζουν οι Εβραίοι ένα κοντοπίθαρο γιατρό τον Γιάννη Κίτσο για να τον εκτοπίσει, λέγοντάς του, «έχεις κάνα πρόσφατο καρδιογράφημα που έκανες έξω;» ο δικός μας με αφέλεια του το έδωσε, και ο Γιαννάκης Κίτσος το παρέδωσε στους αρμόδιους της εβραϊκής μαφίας για τα περαιτέρω. Συνάμα τον έπεισε να βγει από τον θάλαμο νοσηλείας, βγάζοντάς του και τον ορό, που του είχαν βάλει έτσι για τα μάτια που λένε, και να πάει στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, στο κυλικείο. Πράγματι σηκώθηκε ο δικός μας, βγήκε έξω κι όταν γύρισε στον θάλαμο, διαπίστωσε πως του τα πήρανε όλα από το κρεβάτι του, τραβάει έναν καυγά εκεί μέσα επιμένοντας να μείνει και να διανυκτερεύσει! Μάταιο γιατί οι πόνοι συνεχίζονταν! Έφυγε, πήγε σπίτι του και την επομένη που πήγε να πάρει το βιβλιάριο υγείας από την Γραμματεία του νοσοκομείου, του είπαν ότι ΑΠΗΛΘΕ ΛΑΘΡΑ!!! Και πως αυτό το εφαρμόζουν τώρα κατά κόρον στους αντικαθεστωτικούς του σιωνιστικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!
Έτσι πήγε σε έναν ιδιώτη γιατρό έξω  που τον γνώριζε από πριν, του έγραψε θεραπεία με φάρμακα, και του τόνισε ο γιατρός πως ήταν ΑΓΡΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ!!! Τώρα εσείς τι καταλάβατε; Αν δεν ήταν δικός μας! θα ήταν πεθαμένος εδώ και δέκα χρόνια!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου