Recent Posts

22 Ιουλίου 2014

Φαιδρές ιστορίες του 3ου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΑΡΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΧΑΛΙΜΑΣ
ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ 3ου ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΡΑΪΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Θεσσαλονίκη 22-7-2014
Καιρός να ευθυμήσουμε λιγάκι και να πούμε και κάνα ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ από τα πολύ ωραία και καλά, που η σιωνιστική κούτρα κατεβάζει ιδέες και δημιουργεί, μια και διαβάζει πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ και είναι πολύ φυσικό το μυαλό του να μετατρέπεται σε ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ και να αραδιάζει γράφοντας Παλαιές Διαθήκες; Καινού περιεχομένου διαθήκες; που τις έγραψαν ΔΗΘΕΝ αυτοί που μαρτύρησαν για τον Χριστό!
Εέέ να μην γράψουν και κάνα χαρούμενο για τον Μανωλάκη Γλέζο και τον φίλο του τον Λάκη Σάντα; Κάνοντάς τους ήρωες στο ιουδαϊκό KERATISTAN τους!!! και μια και όλα τα πόστα τα είχανε καπαρωμένα με την κυβέρνηση τριπλέτα Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου, Ράλλη, καθώς και τον πατέρα του Μιλτιάδη Έβερτ, εβραϊκής καταγωγής, τον είχαν διοικητή αστυνομίας Αθηνών! τον αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό άάάλλο φρούτο κι αυτός του ιουδαϊκού μπαξέ! Έπαιζαν τις κουμπάρες με τον Έβερτ και βάφτιζαν τους ματσωμένους Εβραίους για Έλληνες, με καινούριες ταυτότητες και ονόματα Ελληνικά, μια και ο Χίτλερ ήταν γιος Εβραίας μάνας, καθώς αυτοί τον ανέδειξαν στο 3ο τους ιουδαϊκό ΡΑΪΧ!!! Εεε δεν έπρεπε και τα φυντάνια του Εβραίου Γρουτζίν Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς και επονομαζόμενου Στάλιν να κάνουν κάνα μεγάλο κατόρθωμα; Τι σόι κομμουνιστική αντίσταση θα ήταν, άμα δεν είχαν να αναδείξουν και κάναν μέγα ήρωα που κατέβασε ΝΟΕΡΑ!!! την σημαία του 3ου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ από τον ιστό του βράχου της Ακροπόλεως, για να τους βάλουν εν συνεχεία να αιματοκυλιούνται το 1944-1949 σε εμφύλιο αφού τους κάνουν πρώτα κράτος, τα μασονοειδή τους απόβλητα Τσόρτσιλ, Ρούσβελτ και Στάλιν κάτω στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
Έτσι λοιπόν αφού οι Ιουδαίοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, είναι πολύ φυσικό ο λόγος τους να έχει πέραση και να γίνονται πειστικοί, αφού απευθύνονται στα γκόιμ μασόνια τους (ανθρώπους κτήνη), που ΔΕΝ τα κόφτει ότι κάθε πρωί σε όόόλα τα στρατόπεδα και τα δημόσια κτίρια γίνεται η έπαρση της σημαίας και το σούρουπο πριν βραδιάσει η υποστολή της σημαίας! Οπότε τα ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ θα βάλουν ΝΟΕΡΑ τον Μανωλάκη τους Γλέζο να πάει να κατεβάσει από τον ιστό την σημαία τους! που ήταν του 3ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ στον βράχο της Ακροπόλεως των Αθηνών.
Και να τον βάζουν τον έρμο τον Μανωλάκη να διηγείται το παραμύθι τους, πως σκάλωσε στα μισά του ιστού η σημαία και δεν κατέβαινε, και ο Λάκης ο Σάντας από κάτω που κράταγε τσίλιες να του λέει «Μανώλη κάνε γρήγορα!» και ο Μανώλης άάά και άάά να την ξεμπλοκάρει και να την ξεμπερδέψει από το σχοινί, ρίχνοντας ιδρώτα, και χτυποκάρδι, ώσπου την κατέβασε και δεν τους πήρε χαμπάρι ο Γερμανός φρουρός, που αυτόν οι Εβραίοι ΔΕΝ το λένε ότι τον έβαλαν να κοιμάται όρθιος! αλλά τον έβαλαν να κόβει βόλτες τριγύρω χωρίς να τους αντιληφθεί!
Κι ο Μανωλάκης να βγάζει μέσα από την φανέλα του την σημαία και να την δείχνει στην μάνα του! λες και η σημαία του Βράχου της Ακροπόλεως είναι πουκάμισο, και μπορεί να μπει σ’  έναν κόρφο υποτακτικού, αλλά φερέλπιδος μασονάκου, που τον έβαλαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές να παριστάνει αργότερα τον κομμουνιστή, τον έκαναν βουλευτή της Ε.Δ.Α.! τον έκαναν σοσιαλιστή ! τον έκαναν πρόεδρο στο χωριό του, ώσπου τώρα τον έκαναν Ευρωβουλευτή και τον έβαλαν στο σιωνιστικό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ για να υπηρετεί το 4ο και τελευταίο ιουδαϊκό ΡΑΪΧ!!!
Αφού έχουν καταλυτική ημερομηνία για τις 11-11-2014, μπαίνει και η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο ιουδαϊκό KERATISTAN τους!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου