Recent Posts

21 Ιουλίου 2014

7 - 17 - 77 - 777 Αριθμοί με πολύ ΝΟΗΜΑ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α



Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ BOEING 777 ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 7-17-77-777 ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ







Θεσσαλονίκη 21-7-2014



Μασόνια; Mην μας πείτε πως την βρομοδουλειά με την κατάρριψη του γιγαντιαίου Boeing 777 με 298 νεκρούς την έκαναν στις 17-7-2014 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; προκειμένου να ενοχοποιήσουν τα περιούσια τέκνα του Θεού! που τα άφησε ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ να κουμαντάρουν την ανθρωπότητα; Και να την κάνουν μπάχαλο; Για να χρισθούν παντοκράτορες με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που τον μετέτρεψαν σ’ ένα απέραντο και αχανές KERATISTAN!!!

Κοτίσιο μυαλό να διαθέτει κανείς, θα καταλάβει πως είναι δάκτυλος των Εβραίων, που πάνε να μπλέξουν τους Χάζαρους Ουκρανούς σ’ έναν ατέρμονα πόλεμο τύπου Αφγανιστάν με τους Ρώσσους αυτονομιστές του Ντόνετς, φορτώνοντας την βρομοδουλειά στα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ μασόνια τους! Οι μεν Ρώσσοι να κατηγορούν ότι οι Ουκρανοί κατέρριψαν το Boeing γιατί ήθελαν να σκοτώσουν τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ και υποτακτικό εβραιομογγολικής καταγωγής Βλαδιμιρούτσκα τους Πούτιν! Και οι Χάζαροι Ουκρανοί να κατηγορούν τους αυτονομιστές Ρώσσους ότι αυτοί το κατέρριψαν, μια και το πέρασαν για Ουκρανικό, ενώ ο επίσης ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ Ουκρανός επικεφαλής τα έλεγε πριν μια εβδομάδα τετ-α-τετ με τον Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ! το τι πρέπει! και ποιες οδηγίες να λάβουν από τους μαφιόζους Εβραίους, που  παίζουν ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΔΕΝ τους κόφτει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν γάλα ν’ αγοράσουν για τα παιδάκια τους, κι έχουν χρήματα ν’ αγοράζουν ρουκέτες! Και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς, που ξεπερνά τα 100 χιλιόμετρα! Και για αντίποινα σκοτώνουν αυτοί μικρά παιδάκια και προπαντός σημαδεύουν έγκυες γυναίκες, που γεννούν σαν τις κουνέλες, για να μην πολλαπλασιάζεται ο Παλαιστινιακός λαός και να ΜΗΝ καταπνίξουν τους Εβραίους!

Γιάάά λοιπόν δείτε τα σημαδιακά 7-17-77-777. Καιρός να σταματήσει να κάνει ΦΡΑΠΕ το μυαλό των ανεγκέφαλων μασόνων από το πολύ βούρτσισμα που τους κάνουν μέσα στα βαρέλια των μασονικών στοών! Το επτά είναι η επτάφωτος λυχνία των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων. Το 17 η ημερομηνία που έγινε το συμβάν είναι για να θυμίζει ότι έχει υπογραφή ιουδαϊκής μαφίας εξ ου και η 17 Νοέμβρη, η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη γη! Το δε νούμερο 77 υποδηλώνει τα 77 Κ.Ι.Σ. που είναι οι διοικήσεις των μαφιόζικων φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, μια και κράτη ΔΕΝ υπάρχουν! παρά προτεκτοράτα, που διοικούνται από την εβραϊκή μαφία, έχοντας μαριονέτες Βασιλείς! Προέδρους Δημοκρατιών! Πρωθυπουργούς! Φύλαρχους! Και ό,τι τραβά η ψυχή του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! Το δε 777 θυμίζει ότι οι πανέξυπνοι αυτοί λεβέντες του ιουδαϊκού KERATISTAN είναι καιρός να μας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και να αποχωρούν από τον πλανήτη γη, πηγαίνοντας σε άλλη διάσταση, όπως η πτήση των Μαλαισιανών τους αερογραμμών 777 που ακόμη την ψάχνουν οι Εβραίοι κατά πού πήγε!

Εσείς να θυμάστε πως αυτήν την μέρα εορτάζει μια Αγία, που πιάνει από τα ΚΕΡΑΤΑ αυτόν τον Ιουδαίο διαβολάκο, που στις 17-7-2003, ημέρα Πέμπτη, στις 7.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ στην Καστοριά, επιχείρησαν εκείνη την ημέρα να δολοφονήσουν έναν δικό μας με επιστημονικό τρόπο για ένα ποσόν 20.630 ευρώ, που το αίμα πεταγόταν από την μύτη του δικού μας όπως όταν κόβεις αρτηρία, δίνοντας εντολή σε όόόλα τα ιατρικά και υποτακτικά μασόνια τους να μην τον δέχονται σε κανένα νοσοκομείο. Όπως Καστοριάς δεν είχε ωριλά! Έδεσσας του έκαναν απλό πωματισμό! Στην Θεσσαλονίκη τον υποδέχτηκαν δυο γιατροί στην οικοδομή που είχε το γραφείο του, για να του δώσουν χάπια που δημιουργούν αρρυθμίες στην καρδιά και να πάει από ανακοπή! Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε να τον κάνουν εισαγωγή! Αλλά την ώρα που αράδιαζε τα πράγματά του στο κρεβάτι ήρθε σήμα από το Κ.Ι.Σ. του Βαλκανικού φεουδάτου να εκδιωχθεί! Κι εκδιώχθηκε αμέσως! Στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα να ξαναπάει σ’ αυτό το νοσοκομείο για να του κάνουν απλά πωματισμό και να τον στείλουν σπίτι του και τα ξημερώματα κατά τις 7.30 το πρωί να του πούνε ότι σταμάτησαν την εφημερία και να πάει για πωματισμό στο νοσοκομείο Γεννηματά για τον τυπικό πωματισμό!

Είδατε λοιπόν πώς δουλεύει η εβραϊκή μαφία και πώς ξεπαστρεύει κόσμο για την δόξα του ιουδαϊκού τους KERATISTAN!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου