Recent Posts

29 Ιουλίου 2014

40 χρόνια ΑΛΥΤΟ το Κυπριακό



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙΑ



Θεσσαλονίκη 29-7-2014

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. που διαιρούν λαούς για να βασιλεύουν αόρατα μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, έβαλαν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι τα ομογάλακτα μασόνια τους εκ Τουρκίας να υλοποιήσουν μέσω Ετσεβίτ το ποταπό σχέδιο τους! και να στέλνουν στην πρώτη γραμμή ανεπιθύμητους και αντικαθεστωτικούς του Ισραήλ, που έγραφε ένας δικός μας πριν χρόνια πως τον προγραμμάτισαν για την πρώτη γραμμή στον υποτακτικό τους δημοσιογράφο Σεραφείμ Φυντανίδη. Μεθοδεύοντας από τις 17-11-1973 να έρθουν σε αντιπαράθεση οι Τουρκοκύπριοι με τους Ελληνοκύπριους και στις 20-7-1974 να εισβάλλουν οι Τούρκοι στο νησί της ΚΥΠΡΟΥ για την άρνηση του επίσης μασόνου Γιώργου Παπαδόπουλου, που όρθωσε το ανάστημά του και αρνήθηκε τον Οκτώβριο του 1973 στους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Εβραίους αφέντες του, να παραχωρήσει τη Βάση της Σούδας στην Κρήτη στα υποτακτικά Αμερικανάκια που οδηγούν τον ιουδαϊκό συρμό προς αφανισμό του Ισλάμ!!! προκειμένου να βομβαρδίζουν όόόλα τα Αραβικά κράτη από την Κρήτη, εν όψει του δεύτερου γύρου εχθροπραξιών με τους Άραβες. Πληρώνοντας το τίμημα αυτό ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ Γιώργος Παπαδόπουλος με την καθαίρεσή του, παρατάσσοντας οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Σιωνιστές τα επίσης τσογλάνια τους από το Πολυτεχνείο, που τα έβαζαν να φωνάζουν ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! συνθήματα που ακούγονται εύηχα σε γκόιμ με ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά!
Και στις 24-7-1974 έφεραν όόόλα τα πολιτικά τους ΑΠΟΣΚΑΤΑ από τα πέρατα της γης, όπως ο μέγας εθνάρχης Καραμάν Αλής! ο παπάρας και φαιδρός Ανδρέας Παπανδρέου με το «Τσοβόλα δώστα όλα!» ο Χαρίλαος Φλωράκης που έλεγε το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ «Ρε παιδιάάά ένα είνι του κόμμα!» κι εννοούσε το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ! που όόόλοι οι υπόλοιποι μαζί και με τον συμπαθέστατο Λεωνίδα Κύρκο ήταν τα δορυφόρα κόμματα του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! για να βουλιάξουν τις οικονομίες της Ελλαδίτσας και της Κύπρου με τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια τους!
Που τα έβαλαν μετά από 40 χρόνια να συνεορτάζουν  την καταβαράθρωση και την αποβιομηχανοποίηση της χώρας, πίνοντας εις υγείαν των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του Θεού που τους κρατάνε ζωντανούς και δεν τους ΚΑΡΦΩΣΑΝ τα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια στις κόγχες των κάγκελων, όπως κάνουν τώρα οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του Ισλάμ στην ΣΥΡΙΑ, βάζοντάς τους σε κοινή θέα προς παραδειγματισμό! Μια και στρατολογήθηκαν υπηρετώντας το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ του υποτακτικού τους  ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ! 
Και βάζουν από την άλλη πλευρά τον γιαλαντζί τους Ερντογάν να παίζει μπάλα με την φανέλα Ν.12 για να θυμίζει πως είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ της εβραϊκής τους μαφίας, που τον στέλναν στη Λιβύη να βγάζει λόγο μαζί με τον Νικολάκη Σαρκοζί και τον Άγγλο πρωθυπουργό να ενθρονίζουν τον επίσης μαφιόζο τους αδερφό στη θέση του ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ Καντάφι! Κι έτσι να τον προορίζουν τώρα για τον δωδέκατο πρόεδρο της Νεοτουρκίας τους, που με τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ τους Μοσταφά Κεμάλ, εβραϊκής καταγωγής κατέσφαξαν Πόντιους! Αρμένιους! Μικρασιάτες! και ξερίζωσαν από τις εστίες τους Θράκες της Ανατολικής Ρωμυλίας! και της Ανατολικής Θράκης! Φτιάχνοντας ένα τεράστιο μπάχαλο όλα τα Βαλκάνια και γενικά τον κοσμάκη μέσα στον πλανήτη γη, προκειμένου να τους κάνουν κράτος τα υποτακτικά τους μασόνια στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!
Το ΤΕΛΟΣ αυτών των ιουδαϊκών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ είναι κοντά! Με καταλυτική ημερομηνία την 11-11-2014, μια και διαπιστώνουν τώρα μαζί με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ πως βρίσκονται σε λάθος τόπο, την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, με λάθος συνεργάτες, που είναι τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ! Και προπαντός σε λάθος πλανήτη, μια και ο πλανήτης αυτός είναι των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου