Recent Posts

1 Ιουλίου 2014

Τα παράδοξα του ΑΓΙΟΥ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων



ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!





Θεσσαλονίκη 30-6-2014


Το 2008 ένα ανθρωπάκι του Θεού, που επισκέπτεται κατ’ έτος την μονή του ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ στον Πανορμίτη της Σύμης στην Δωδεκάνησο, παράκουσε τον Άγιο, και ΔΕΝ έριξε το εικοσάευρω στο παγκάρι της μονής, μια και τον είχαν φιλοξενήσει για μια βραδιά, και μάλιστα και σε καλό δωμάτιο, μέσω του μπούκερ της μονής, που φιλοξενούνται οι Εβραίοι εκ Παλαιστίνης, αλλά και από τα λοιπά μήκη και πλάτη της γης.

Έτσι λοιπόν, για να μην έχουν έκτροπα με το ανθρωπάκι του Θεού, έκαναν συμφωνία να μείνει μόνον για μια βραδιά και αφού ανάψει τα σχετικά κεράκια και τα κουβεντιάσει με τον Άγιο, την επομένη ημέρα πρέπει να σηκωθεί και να φύγει. Πράγματι την επόμενη ημέρα παραδίδει τα κλειδιά του δωματίου στον μπούκερ τον Κώστα Σεϊρλή, και βγάζει χρήματα για να πληρώσει την διανυκτέρευση. Ο Κώστας του λέει «ΔΕΝ χρωστάς τίποτε κι αν θέλεις ρίξε τα χρήματα στο παγκάρι της εκκλησίας». Τότε του βάζει το εικοσάευρω κάτω από το πιατάκι του καφέ και του λέει «αυτό το εικοσάευρω είναι για σένα, μια και ξέρω πως τα χρήματα του παγκαριού τα παίρνουν και τα καίνε παρουσία Αιμιλίου Κοέν, που είναι εβραϊκής καταγωγής και ταμίας της μονής».

Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια από το γραφείο του μπούκερ και περνώντας μπροστά από την ανοικτή πόρτα της εκκλησίας, ακούει τον Άγιο να τον παροτρύνει να ρίξει το εικοσάευρω στο παγκάρι! Αρνείται πεισματικά και του λέει του Άγιου « εικοσάευρω στους Εβραίους εγώ δεν δίνω,  προτιμώ να το δώσω στον Σίμο», που εκείνη την στιγμή ανέβαινε τα σκαλιά της κεντρικής πύλης του καμπαναριού. Του φωνάζει «έλα εδώ ρε Σίμο, πάρε εσύ το εικοσάευρω, μια και είσαι καλό ανθρωπάκι, κι εξυπηρετείς την μονή μοιράζοντας μαντίλες, σ’ αυτές με τα μεγάλα ξώπλατα που επισκέπτονται τον Άγιο!»

Παίρνει τα πράγματα του και φεύγει για την Σύμη κι από κει για την Ρόδο, όπου παίρνει το αεροπλάνο κι επιστρέφει στην πόλη που διαμένει. Την επομένη ημέρα πηγαίνει σ’ ένα βενζινάδικο της γειτονιάς του, είχε όλο πενηντάευρα, του λέει του βενζινά «βάλε μου 30 ευρώ βενζίνη», πράγματι του δίνει και τα ρέστα ένα εικοσάευρω. Με το που βάζει το εικοσάευρω με τα άλλα πενηντάευρα, του λέει ο Άγιος από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, «το εικοσάευρω τώρα βρίσκεται στο παγκάρι της μονής! Για να μάθεις πως μετά μπορείς να κυνηγάς τους Εβραίους, αφού πρωτίστως πρέπει να ρίχνεις χρήματα στο παγκάρι!» Το πρώτο πράγμα που έκανε εκείνη την στιγμή το ανθρωπάκι του Θεού, ήταν να ξαναβγάλει τα χρήματα από την τσέπη του και να δει αν το εικοσάευρω ήταν μαζί με τα υπόλοιπα πενηντάευρα. Ήταν άφαντο!!! Έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου κι από τότε δεν αντιμιλά του Αγίου, υπακούοντάς τον σε ό,τι κι αν του πει!!!


    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου