Recent Posts

10 Ιουλίου 2014

Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ του ιουδαϊκού Ισραήλ



ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ISLAM

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
 


Θεσσαλονίκη 10-7-2014
Προς το περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
της ιεράς Μητροπόλεως ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί

Λάβαμε το διμηνιαίο περιοδικό σας ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ με το θέμα που έχετε στο εξώφυλλο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και ΕΥΡΩΠΗ του μητροπολίτη σας κ. Ιγνατίου. Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς μας έφθασαν στο κατάντημα αυτό οι αόρατοι παντοκράτορες του ιουδαϊκού Ισραήλ, κοινώς KERATISTAN, κι έφτιαξαν όχι μόνον μια Ευρώπη μπάχαλο αλλά έναν ολάκερο πλανήτη να είναι έτοιμος να εκραγεί! Σπέρνοντας το μίσος ανάμεσα στους συνανθρώπους μας, χωρίζοντάς τους σε φατρίες, όπως λόγου χάριν σε ομογάλακτους αδερφούς που τους αποκαλούν γκόιμ και είναι τα ανεγκέφαλα μασόνια, που υπηρετούν τον αφέντη Εβραίο δυνάστη, μέσα στα 77 τριγωνικά φεουδάτα του, τις κοινώς μπανανίες που λέμε! Τυπώνοντας χρήμα αφειδώς! Και μοιράζοντάς το στα αστροπελέκια του Ιουδαίου κερατά, που τον υπηρετούν στο αχανές ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ του.
Κι εμάς τους παρίες που πίστεψαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές ότι ο Θεός εμάς δεν μας έδωσε μυαλό για να αντιλαμβανόμαστε, καθώς μετέτρεψαν τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε ένα κυριολεκτικό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ χαζεύοντας και οι ίδιοι οι Εβραίοι πώς γίνεται;  οι ρουκέτες των Παλαιστινίων να έχουν βεληνεκές 100 χιλιομέτρων!
Έτσι είναι! Άμα διαβάζει πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ είναι φυσικό κι επόμενο να μην αντιλαμβάνεται ότι ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του αφανίζεται από προσώπου γης! και τσιμεντάρονται τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών του μπανανιών! προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν συνενώνει τις δύο θρησκείες ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΙΣΛΑΜ! Με τα επίορκα και ζόρικα μασόνια να πηγαίνουν για ψαροτροφή! άλλα στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου για συλλογή των σκελετών τους! και άλλοι στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας! μια κι αποτελούν την SAVURA της νοήμονος κοινωνίας.
Αρχίσαμε στις 11-6-2014 και συνεχίζουμε στις 11-7-2014! Ακολουθούν οι 11-8-2014! Επιμένουμε με την λυπητερή για τις 11-9-2014! Οριστικοποιούμε την διάλυση των 77 φεουδαρχικών μπανανιών στις 11-10-2014 και βάζουμε ταφόπλακα του ιουδαϊκού KERATISTAN στις 11-11-2014, φέρνοντας το επάνω κάτω για μια κοινωνία δικαίου με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!! αλλά και να ΔΟΞΑΖΟΥΝ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ τον έναν τον Δίκαιο και ΑΠΑΙΧΤΟ τριαδικό ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου