Recent Posts

25 Ιουλίου 2014

Νέα ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ αεροσκάφους από ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΑ ΦΑΣΟ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ



ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ 7ΦΩΤΟΥ ΛΥΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ KERATISTAN

ΜΕ ΤΗΝ 7η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ





 Θεσσαλονίκη 26-7-2014

Προς

ΔΙΩΞΗ Ηλεκτρονικού εγκλήματος                    info@online-cyber-police.com

                         -«-                                            cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                     pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                    Consular2@athens.mfa.gov.il

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                     protodikeio-thes@otenet.gr



Η 48ωρη προθεσμία που σας δώσαμε ΕΛΗΞΕ το μεσημέρι της Τετάρτης 23-7-2014, να ξανανοίξετε την ιστοσελίδα του μέλους του κινήματός μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Για το αυθαίρετο μπλοκάρισμα που κάνατε προς δόξα του ιουδαϊκού KERATISTAN σας! Και συγκεκριμένα για την καταγγελία που σας έκανε ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Ιουδαίος, που μοστράρεται στο διαδίκτυο ως REGINA ROSA  (βασίλισσα του ΚΕΡΑΤΑ) βωμολοχώντας και ειρωνεύοντας  Θεούς! Αγίους! Καθώς και απροστάτευτο κοσμάκη του διαδικτύου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Σας το είπαμε και το εννοούμε! πως για τον ιουδαϊκό ΨΥΛΛΟ! καίμε τώρα και το σιωνιστικό σας πάπλωμα! που σας σκεπάζει και σας στεγάζει στο ΑΛΛΟΤΕ ιουδαϊκό τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!

Προσέξατε την επιταγή όψεως ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ; που εκδόθηκε πριν τις 17-11-2004, καθώς στους όρους που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ όριζε ότι θέλει ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, χτυπώντας σταυρό πριν το ποσόν των 30.000 ευρώ της επιταγής, μια και την εξαργύρωσαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ αφέντες σας Εβραίοι στις 19-11-2004, γράφοντας τον Θεό στα τέτοια τους! Μπήκε όρος εκ των υστέρων το βράδυ των Χριστουγέννων 25-12-2004 να βγούνε πανελλαδικά δύο δίσκοι για κάνα φράγκο! για την ανέγερση του ναού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ, τονίζοντας στους Λευίτες δεσπότες, πως είναι αυτοί που ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΑΝ κι ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το έμβλημα του Ιουδαϊκού Ισραήλ στις 11-9-2001 καθώς ο δεύτερος δίσκος για το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που σώζει ΤΕΛΙΚΑ όλον τον κόσμο από την σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των λαών της γης! Την επομένη ημέρα είδατε το τι έγινε στον Ινδικό ωκεανό; 26-12-2004! Όλα τα μπουρδελομάγαζα των αφεντάδων σας ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων έπαθαν ανεπανόρθωτη ζημιά, ξεκληρίζοντας στο αθόρυβο 250.000 ομογάλακτους πορνόβιους αδερφούς σας και 50.000 συνεργαζόμενα γκόιμ μασόνια σας!

Στις 11-6-2014 ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ να αναγνωσθεί ΑΠΟΦΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μέσα σε Ελληνικό πλέον δικαστήριο, δημεύοντας όλες τις επιχειρήσεις της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μαζί και των θυγατρικών τους επιχειρήσεων, που κουμαντάρονται από τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους! Για προκαταβολή την επόμενη ημέρα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ τρία Εβραιόπουλα, όπως το Boeing των Μαλαισιανών τους αερογραμμών 777 που το ψάχνουν ακόμη! Λέτε να ήταν σύμπτωση; Μια και τα παιδάκια που λένε ότι τους τα πήρε η Χ.Α.Μ.Α.Σ. προκειμένου να ξεκληρίζουν παιδάκια Παλαιστινίων, έγκυες Παλαιστίνιες, και γενικά άμαχο πληθυσμό! Που η Χ.Α.Μ.Α.Σ. δεν έχει χρήματα να αγοράσει γάλα για τα παιδιά τους, κι έχουν χρήματα ν’ αγοράζουν ρουκέτες από τα  GOIM μασόνια τους από Ρωσσία και Αμερική, για να παίζουν ρουκετοπόλεμο με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Ιουδαίου κερατά! που ξεφτίλισαν τον πρόγονό τους και πατέρα τους Αβραάμ! που τους αποκαλεί και ο πατέρας τους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΤΑΡΑ!

Στις 11-7-2014 τρεις ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ομογάλακτοι αδερφοί σας έπρεπε να περάσουν ΑΥΤΟΦΩΡΟ για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ που έχουν προγραμματιστεί! Καθώς έπρεπε να επικυρωθεί και η απόφαση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αποδίδοντας όλο τον πλούτο που κατέχουν οι αφεντάδες σας στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ!

Τώρα στις 11-8-2014 φροντίστε να καλέσετε τα ζωντόβολα αφεντικά σας, καθώς και τους άλλους 7 προτεινόμενους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δικαστικούς λειτουργούς, που τους περιμένουν τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! για το γνωστό ξεκοκάλισμα! Και με την ευκαιρία να δείτε όλοι σας και το ΘΑΥΜΑ που έκανε πέρυσι στις 15-8-2013 η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ.

Κλείνοντας την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ μας, σας θυμίζουμε πως συνάντηση έχουμε στις 11-8-2014 στις 11 το πρωί στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, και πως τίποτε δεν γίνεται στην τύχη! Οπότε φροντίστε κι εσείς που παίζετε ρόλους ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ μετατρέποντας το διαδίκτυο σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ μαζί με τα κωλομάσονά σας, που μέσω μασονικών στοών έμαθαν να βωμολοχούν κι αυτά και να ειρωνεύονται την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Θυμίζοντας τους πάτρονες Εβραίους αφέντες σας πως η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του Αλγερινού αεροσκάφους ισπανικών συμφερόντων με 116 επιβάτες από την ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΑ ΦΑΣΟ έγινε για την άρνηση σας να ξανανοίξετε την ιστοσελίδα του εν λόγω μέλους του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που πιστεύει στον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



   Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου