Recent Posts

1 Ιουλίου 2014

Χρεοκοπώντας επιχειρήσεις της ΣΙΩΝ α.ε.



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



Θεσσαλονίκη 30-6-2014

Τελικά έχετε παρατηρήσει ότι ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, την κουτοπονηριά και την απληστία των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Σιωνιστών δεν την αφήνει να περάσει απαρατήρητη! και με τον τρόπο του δίνει να καταλάβουν ακόμη και τα ανεγκέφαλα μασόνια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που έχουν κι αυτά ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά, όπως τα αφεντικά τους οι ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ, πως οι χαραμοφάηδες τιμωρούνται με παραδειγματικό τρόπο, που θέλουν να βόσκουν παράδες στα σιωνιστικά λιβάδια του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! χρεοκοπώντας τις επιχειρήσεις τους, να πεθαίνουν ή να εγκαταλείπουν τα εγκόσμια με αιφνίδιο τρόπο προσφιλή τους πρόσωπα, προκειμένου να συνετιστούν τα υποτακτικά γκόιμ των ΑΦΡΟΝΩΝ Σιωνιστών. Για δείτε λοιπόν σε μια τριακονταπενταετία πόσες επιχειρήσεις κλείσανε, από ένα ανθρωπάκι του Θεού, που πέρασε απ’ αυτές, και του συμπεριφερόταν με άτιμο τρόπο, και μετά την διακοπή της συνεργασίας τους, ακολουθούσε πάντα καταστροφή στις επιχειρήσεις αυτές!
Και αρχίζουμε με την KRIS-PAN α.ε. Μέγας μαφιόζος και ΦΕΣΑΔΟΡΟΣ ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, άλλοτε πρόεδρος των πλαστικατζήδων και νυν μόνιμος κάτοικος νεκροταφείων, εδώ και πολλά χρόνια!
ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, την στιγμή που τον παραμύθιαζαν για να μην λάβει αυτά που εδικαιούτο, τους απάντησε «λογιστήριο είναι αυτό που έχουμε; Δεν το βάζετε μια φωτιά να το κάψετε;» και ΚΑΗΚΕ όχι μόνον το λογιστήριο αλλά και τα γραφεία και η αποθήκη με ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ στην στιγμή!
ΑΠΚΟ α.ε.β.ε., μεγάλη βιομηχανία πλαστικών που υπήρχε τέτοια ασυνεννοησία μεταξύ τους, που το ανθρωπάκι του Θεού τους είπε «Ρε παιδιά, δεν θα πρέπει να λεγόμαστε ΑΠΚΟ, αλλά εταιρεία σε χάνω! με χάνεις! χανόμαστε!!!» μετά την αποχώρηση του από εκεί, βάρεσε επίσημο κανόνι η ΑΠΚΟ, μια και το είχαν παρακάνει οι Εβραίοι με τα λοκ άουτ, που πέταγαν τους εργαζόμενους έξω στον δρόμο εάν δεν τους επιχορηγούσαν με τα ποσά που ήθελαν. 
Γούτος Ε.Π.Ε. βιομηχανία πλαστικών, με το που διέκοψαν συνεργασία, ακολούθησε χρεοκοπία της επιχείρησης!
ΒΙΟΣΥΠ, με το που διαπίστωσαν μεγάλες προμήθειες για την δουλειά που τους έβγαζε, εκφράσανε την αθέτηση συμφωνίας, οπότε μετά από κάποιο διάστημα έκλεισαν!
PALER βιομηχανία πλαστικών, μετά την διακοπή της συνεργασίας ανατινάχθηκε το εργοστάσιο της Κηφισού & Πέτρου Ράλλη και η βιομηχανία πήγε όπως λέμε για φούντο!
EXTRAPLAST  μετά την διακοπή της συνεργασίας ακολούθησε σεισμός στα τέλη Αυγούστου το 1999 και το εργοστάσιο χωρίστηκε στα δυο σαν να χτυπήθηκε από ρομφαία Θεού! αναγκάζοντάς τον και οι Εβραίοι να μεταφερθεί στην Ρουμανία, και να του χρεοκοπήσουν την εδώ επιχείρησή του.
Ακολούθησαν η RODOPLAST που κι αυτή την ανάγκασαν οι Εβραίοι σε χρεοκοπία, αλλά και του έφυγε το καλύτερο παιδί σε τροχαίο!
Όπως παρόμοια περίπτωση και με την βιομηχανία πλαστικών Γεώρ. Χατζόπουλος, που μετά την διακοπή της συνεργασίας ξεψύχησε σε τροχαίο στα χέρια του Χατζόπουλου το πιο δουλευτάρικο παιδί του ο Θοδωρής και η επιχείρηση βάρεσε ΚΑΝΟΝΙ, μετακυλίοντας το φέσι στις τράπεζες, και οι τράπεζες στον απροστάτευτο λαό.
Τώρα πώς γίνεται αυτό, το ξέρουν και το έχουν διαπιστώσει οι ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες Εβραίοι, που πίστεψαν πως κάνουν κουμάντο στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μια και φτιάχτηκε αυτός ο πλανήτης για νοήμονα όντα, από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου