Recent Posts

4 Ιουλίου 2014

Κλέβοντας για την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ


Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ:
ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΑΠΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ



Θεσσαλονίκη 4/7/2014
Προς τον διαχειριστή κ. Κώστα Χατζηκαλογιάννη
των ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ της ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Εγνατίας 100 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατε Κώστα Χατζηκαλογιάννη

Εν όψει της αποχωρήσεως των αόρατων αφεντικών σας από τα ΕΓΚΟΣΜΙΑ, μια και σας χειραγωγούν τους πάντες μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ μασονίας, σας πληροφορούμε ότι προσεχώς θα επωμισθείτε και τις περιττές δαπάνες, εάν από τον Οκτώβριο δεν φροντίσετε για την θέρμανση της οικοδομής με πετρέλαιο.
Θα μας πεις αφού το κλέψιμο πήγαινε σύννεφο, μια και σας ανάγκαζαν οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι να φτιάχνετε αυτού του είδους τις ματσαραγκιές και από τα 24.000 λίτρα την σαιζόν, όταν πήραμε ανάποδες το κατεβάσαμε στα 12000 λίτρα και μάλιστα και με περισσή σπατάλη! μια και ο θερμοστάτης έκαιγε στους 90 βαθμούς και βγάζατε ιλαρά στους κάτω ορόφους.
Όπως διαπιστώνουμε ο χαβάς συνεχίζεται κι εξακολουθείτε να χρεώνετε 120 ευρώ τον μήνα για αποθεματικό υπέρ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και 61,50 ευρώ υπέρ μασονικής εβραϊκής λογιστικής ΜΑΦΙΑΣ! Η αναλογία μας για την ώρα είναι 5,53 ευρώ επί τρεις μήνες που σας οφείλουμε 16,59 ευρώ!
Τώρα εάν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι έχουν αντίρρηση για το νταβατζιλίκι που δεν τους καταβάλλουμε, τότε πηγαίνουμε στα ελληνικά πλέον δικαστήρια! Αυτοί βάζουν τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες και τον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα τους στα έδρανα, κι αν κατορθώσουν να βγάλουν απόφαση υπέρ τους! τότε να είσαι βέβαιος πως την ελεεινή τους φάρα θα την αφήσουμε αλώβητη μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!


    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου