Recent Posts

25 Ιουλίου 2014

Η χειραγώγηση των ΓΚΟΪΜ επιχειρηματιών



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 11-6-2014

ΝΑ ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN ΤΟΥΣ
 

Θεσσαλονίκη 25-7-2014
Προς EUROPACK Α.Β.Ε.Ε.
Βιομηχανία πλαστικών
19ο χιλ. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Υπ’ όψιν κυρίου Αντώνη Μυτιληναίου

Φίλε Αντώνη

Σας στέλνω εκκαθάριση εισπραχθέντων τιμολογίων από Θράκη και Μακεδονία και σου εσωκλείω τσάντες χαρτοπλάστ Α’ ποιότητας από Τουρκία, τόσο τυπωμένες όσο και ατύπωτες, με τιμές που οι έμποροι της Κομοτηνής μπορούν να πουλάνε κατά –20% φτηνότερα από εμάς, που είμαστε βιομηχανία και με μεταφορικά δικά τους, παραδοτέα στον πελάτη.
Και μη μου πεις πως οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι μέσω Κ.Ι.Σ. μας αναγκάζουν να πουλάμε εμείς ακριβότερα, γιατί η επιχείρησή μας τους ανήκει; Και να σου αγριεύουν και σένα και να σου λένε «μην τυχόν και του δώσεις προμήθεια 0,03 το κιλό του Αλκάιντα, γιατί θα σου την πάρουμε την επιχείρηση σου, και θα την δώσουμε σε άλλον». Καθώς όόόλες οι επιχειρήσεις στον πλανήτη γη σας παραμυθιάζουν όλους εσάς τους χαρούμενους, πως είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ από τον μπαμπά τους τον Θεό! Και τι Θεό; Που έχει ένα κοντόξυλο νάάά!!! παριστάνοντας τον ΑΧΜΑΚΗ (αγαθό), που δεν αντιλαμβάνονται οι έρμοι από την πολύ ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ και την ανάγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ!!!  ότι απέκτησαν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά! κι εξακολουθούν να κοιμάνται όρθιοι! και να ονειρεύονται ακόμη την μεγάλη δόξα που πρέπει να τους περιβάλλει στο ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους!!!
Είδες Αντώνη μου κα-τά-ντια αυτού του ΑΦΡΟΝΑ εβραϊκού λαού; Που απορούν και οι ίδιοι; Πώς οι ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ έχουν ρουκέτες που ξεπερνούν το βεληνεκές των 100 χιλιομέτρων; Και ΔΕΝ αντιλαμβάνονται τα ζωντόβολα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ότι έμπλεξαν με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ! μια κι έχουν καταλυτική ημερομηνία 11-11-2014, βάζοντας και την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο σιωνιστικό KERATISTAN τους. Κι εκείνα που ξέραν  στο παρελθόν, να δίνουν γραμμή στα μασόνια τους τον Μάρτιο του 2003 να επιστρέφουν τα εμπορεύματα στις βιομηχανίες που εκπροσωπούσα για μια μαφιόζικη πέτσινη επιταγή αξίας 14.845 ευρώ ιουδαϊκών συμφερόντων, που είχα γράψει τότε στον καρπαζοεισπράκτορά τους υφυπουργό  των Οικονομικών Απόστολο Φωτιάδη επί λέξει « ΑΜΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΟΥΝΕ ΛΑΔΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕ ΜΙΝΑΡΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ!!!» Και την πληρώθηκα εκείνη την επιταγή αλλά άρχισαν οι επιστροφές των εμπορευμάτων από τα μασόνια τους, με πρώτο και καλύτερο τον Λάκη Χατζηκοσμά από την Κομοτηνή, 78 χαρτοκιβώτια πλαστικά επιστροφή! 50 δέματα τραπεζομάνδηλα εσύ έλαβες από τον Αγγελωνίτη από την Αλεξανδρούπολη, η τότε ΒΙΟΚΑΚ από τον Αντώνη Δεληπούλιο Σουφλί, από τον Κουντούρη Αριστείδη Διδυμότειχο, που όταν τον επισκέφθηκα τον επόμενο μήνα μου αγρίεψε λέγοντάς μου «έξω από το μαγαζί μου!» Μέχρι και ο Θυμιάκος Χουσμεράς, κι αυτός από το Διδυμότειχο, μου έκανε 5 χαρτοκιβώτια πλαστικά ποτήρια επιστροφή! παραμυθιάζοντάς με πως δεν ήταν καλό το εμπόρευμα!
Είδες Αντώνη μου το τι ΣΚΑΤΑ μυαλό που έχουν οι Εβραίοι; γι’ αυτό ο τότε πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. Μωυσής Κωνσταντίνης και φεουδάρχης της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ θέλησε να με γνωρίσει για να μάθει ποιος είναι αυτός που τολμά και τα βάζει με την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ!!!
Τότε μέτραγα το πόσες φορές με στέλναν στον Άγιο Πέτρο! Αλλά οι δικοί μου με γυρίζανε και μου έλεγαν σταμάτα να μετράς! Εάν ΔΕΝ τους παραμαζέψεις τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους, στην Αλκάιντα (επουράνια βάση) ΔΕΝ γυρίζεις! Γι’ αυτό πες τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους που σου το παίζουν παντοκράτορες, να σου πληρώσουν τα διαφυγόντα κέρδη του 0,03 το κιλό, μια και τα χρήματα αυτά προορίζονται για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!! και να σου κατεβάσουν τους δασμούς, για να μπορούμε να πουλάμε όπως οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι!
Και θα εισηγηθώ εγώ στους δικούς μου να έχουν οι Εβραίοι καλό ιουδαϊκό παράδεισο σε άλλον ΓΑΛΑΞΙΑ!!! Μαζί με τα γκόιμ μασόνια τους! γιατί εδώ ΑΤΥΧΗΣΑΝ, μια κι αυτός  ο πλανήτης είναι των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

Σημειώνουμε: η επιστολή είναι από μέλος του κινήματός μας προς τον συνεργάτη του, για ν’ αντιληφθείτε την κατάντια αυτού του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού των Εβραίων, που ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου