Recent Posts

10 Ιουλίου 2014

Οι ιουδαϊκοί ΡΗΓΑΔΕΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ
 


Θεσσαλονίκη 11-7-2014
Το άσμα λέει: «όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε ρηγάδες». Σίγουρα όλοι σας θα έχετε ακούσει το «εδώ παπάς! εκεί παπάς! πού είναι ο Ιουδαίος ο παπάς;» πολλά βάζετε, πολλά κερδίζετε!
Μόνον που αυτός ο Ιουδαίος ο παπάς, τον έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνον οι νοήμονες άνθρωποι! αλλά τον έχουν αντιληφθεί ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια!  που διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας χειραγωγούν τα υποτακτικά τους γκόιμ, όπως σιβυλλικά τα αποκαλούνε, αφού τα μάθανε να βόσκουν παράδες, και δεν τα ενδιαφέρει εάν τα φτιάχνουν διεθνώς ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ των ΣΚΥΛΙΩΝ, είτε λέγονται αυτοί βασιλείς! πρόεδροι δήθεν δημοκρατιών! πρωθυπουργοί! φύλαρχοι! αρχιερείς δογμάτων! και της λοιπής ιουδαϊκής τύφλας τους το πάτερο! Που τους έχουν μέσα σε διεθνείς οργανισμούς! σε ευρωπαϊκά ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑ! και σε επιχειρηματίες της καρπαζιάς! Καταθέτοντας τα κλοπιμαία στους Ιουδαίους άρχοντες, που μάθαν να λένε «ψυχή μου, έχεις όλα τα καλά της γης, φάε! πίε! κι ευφραίνου! Τα γκόιμ μασόνια υπό τους πόδας σου να σε υπηρετούν!»
Έλα ντε; Τώρα που τους βγαίνει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ με κόκκινο; Κι έχουν χαζέψει οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι με την Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. να γίνεται σκόνη και θρύψαλα το άστρο του Δαβίδ και από τις 77 φεουδαρχικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ! Εισπράττοντας την οργή της νοήμονος κοινωνίας! δρομολογώντας τους για το γνωστό ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ! μέσα στις πρωτεύουσες των τριγωνικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, μια και κράτη ΔΕΝ υπάρχουν, παρά προτεκτοράτα που τα κουμαντάρουν οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι μέσω των μινικόσκυλων τους, που τα έχουν σε όλα τα κοινοβούλια του πλανήτη γη! Κι αναρωτιούνται τώρα και τα χαρούμενα μασόνια! «θα μας έχουν πάρει κι εμάς χαμπάρι, το τι ιουδαϊκό καπνό φουμάρουμε;»
 Έχουν να φάνε τα ψάρια του Αμαζόνιου ποταμού τα πιράνχας εκλεκτούς συνεργάτες ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΥΣ! Και οι καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας την γνωστή SAVURA που θα θελήσουν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου