Recent Posts

1 Αυγούστου 2014

Η προαναγγελία θανάτου της ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΙΩΝ α.ε.



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΟΡΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ
ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ



Θεσσαλονίκη 1/8/2014
Ποιος είδε τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! και δεν τον εφοβήθη; Μόνον ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ & ΑΦΡΟΝΑΣ Εβραίος που από την ΑΠΛΗΣΤΙΑ του, σφετερίστηκε τα ΠΑΝΤΑ!!! και μετέτρεψε τα δύο τρίτα του πλανήτη σε γκόιμ (ανθρώπους – κτήνη) για να τον υπηρετούν τυφλά μέσω των μασονικών του στοών που οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Σιωνιστές με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά! δεν αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται σε ΛΑΘΟΣ περιοχή! την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!! με ΛΑΘΟΣ συνεργάτες! μια και είναι τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ!!! αλλά και προπαντός δεν αντελήφθησαν ότι βρίσκονται σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη! αφού φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! για νοήμονα όντα!
Κι έτσι με τα ζαβλακωμένα μασόνια τους μπλέξανε σε έναν χαώδες και ατέρμονα πόλεμο! που οι δυνάμεις της φύσης δεν τους αφήνουν σε ησυχία με πλημμύρες! με θεομηνίες! που τις αποκαλούν τυφώνες! με ανεμοστρόβιλους! με πυρκαγιές! με σεισμούς! με εξαϋλώσεις όπως το Boeing των Μαλαισιανών τους αερογραμμών 777, με εξαΰλωση του ιουδαϊκού τους εμβλήματος τους δίδυμους πύργους στις 11-9-2001, όπως και αφύσικο τριπλό χτύπημα στο Πεντάγωνό τους!
 Αλλά και ζεύοντας σε έναν ατέρμονα πόλεμο με το ISLAM σε Αφγανιστάν, που για την πρόσφατη εκλογή του μασονοειδούς τους αποβλήτου στην ηγεσία αντικαθιστώντας τον απερχόμενο τους Καρζάι, εισέπραξαν ανατίναξη  με θύματα 89 μασόνια τους και πάμπολλα επίσης σακατεμένα μασόνια τους! που δεν μπόρεσαν να υποτάξουν αυτόν τον λαό και τους Ταλιμπάν, ούτε με τα Ρωσσάκια τους, αλλά ούτε και με τα Αμερικανάκια τους. Πηγαίνοντας λίγο παραπέρα στο Πακιστάν, που γίνεται κι εκεί μέσα της Ιουδαίας το κάγκελο, αλλά και στο Ιράκ, που εκεί οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ εφαρμόζουν πλέον τον νόμο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και καθαρίζουν τα ιουδαϊκά μιάσματα του ΚΕΡΑΤΑ με παραδειγματικό τρόπο! Όπως και στην Συρία, που καρφώνουν τα κεφάλια των μισθοφόρων μασόνων του σιωνιστικού καθεστώτος του Μπάσαρ Αλ Άσαντ στις κόγχες των κάγκελων για να τα βλέπουν και τα θρασύδειλα μασόνια και να τα πιάνει ΤΣΙΡΛΑ απ’ την πολύ χαρά τους!
Όπως και στον Λίβανο οι ανατινάξεις καλά κρατούν και ρίχνουν και τις ρουκέτες τους μέσα στο άτρωτο Ισραήλ για να αφηνιάζουν οι Εβραίοι και να επικαλούνται τον Θεό τους τον ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, που βαρέθηκε να τους προστατεύει, όπως και ο διάολος τους ο επτακέρατος ο θείος τους ο Σαμούλης, που τον μοστράρουν στο άγαλμα της Ανελευθερίας στην Νέα Υόρκη και τον εξυμνούν με την επτάφωτο λυχνία τους!
Όσο για την Ιορδανία του υποτακτικού τους βασιλιά Αμπντάλα, είναι καζάνι που κοχλάζει ο λαός αυτός, όπως και της Αιγύπτου, που για την ώρα το νέο υποτακτικό φερέφωνό τους στην ηγεσία της Αιγύπτου έχει καταπνίξει το μίσος των Αιγυπτίων κατά των Εβραίων, και αισθάνονται να βρίσκονται τώρα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα οι Εβραίοι, μια και από δίπλα από την Λιβύη έχασαν πλέον τον έλεγχο εκεί και περιμένουν ακόμη και από τα λοιπά Αφρικανικά κράτη Νιγηρία! Κονγκό! Αιθιοπία! Σομαλία! Αλγερία! να τους πλακώσουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ από όλες τις μεριές μέσα στο δήθεν άτρωτό τους Ισραήλ και να τους κάνουν σωστή ιουδαϊκή κρεμμυδόσουπα! Κι αν έχουν κώλο μετά ας πάνε τα Ευρωπαϊκά μοσχάρια τους από το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους να τους γλυτώσουν μαζί με τους ομογάλακτους αδερφούς τους Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν, που τον έμπλεξαν να τρώγεται με τους Χάζαρους Ουκρανούς, αλλά και τον μαυρούλη τους τον Ομπαμάκο, που τον αποκαλούν και Χουσεΐν, για να διασκεδάζουν την τύφλα τους την ιουδαϊκιά! αλλά και με τους πάντα πιστούς τους Πέρσες, που τους κουμαντάρουν από εποχής Μαρδώνιου! κοινώς Μαρδοχάι, αφού ήταν εβραϊκής καταγωγής!
Για λοιπόν χαρούμενα κι ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια του Ιουδαίου κερατά, συνέρθετε από την ιουδαϊκή σας σούρα εάν δεν θέλετε να γίνετε η βρώση των ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ της ανοικτής θάλασσας! αλλά και τα elite μασόνια που προορίζονται για το γνωστό ξεκοκάλισμα από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! προκειμένου  για να ξεχαϊβανέψει μετά το σύμπαν! από το πάθημα αυτών των ιουδαϊκών μασονικών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ!!! και να θυμούνται οι πάντες μετά τα αρχικά γράμματα της Χ.Α.Μ.Α.Σ. το τι σημαίνουν!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου