Recent Posts

14 Ιουλίου 2014

Φτιάξαν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά μέσω ΤΑΛΜΟΥΔ οι Εβραίοι



 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΤΙΣ 11-7-2014

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ


Θεσσαλονίκη 14-7-2014

Σ.Δ.Ο.Ε. kataggelies@sdoe.gr

Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης  protodikeio-thes@otenet.gr

Υπουργείο Οικονομικών minister@minfin.gr 

Άρειος Πάγος fax 210 6433799



Σίγουρα θα αναρωτιέστε όόόλοι οι πανέξυπνοι κι ΕΠΙΟΡΚΟΙ κρατικοί λειτουργοί του GREKYLISTAN σας! που είναι ένα από τα πολλά προτεκτοράτα του Βαλκανικού Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής τριγωνικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, πώς μας αντιμετώπισαν τα ομογάλακτα μασόνια των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης! για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεων της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και από τις 77 φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ανά τον πλανήτη γη! καθώς και για τους τρεις προτεινόμενους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ λειτουργούς του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας! Συνάντηση είχαμε δώσει στο γραφείο 130 του εισαγγελέα υπηρεσίας στις 9.30 το πρωί, για το ποσόν των δύο τετράκις εκατομμυρίων επτακοσίων εξήντα τρισεκατομμυρίων ευρώ (2.760.000.000.000.000).

Ο κατ’ ουσίαν δήμαρχος των Θεσσαλονικέων μαφιόζος Εβραίος Χασδάι Καπόν ΑΦΑΝΤΟΣ!!! που του έκλεισε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ όόόλες τις δημοτικές αστυνομίες στο GREKYLISTAN τους στις αρχές του 2013, μια και από 22-12-2012 έχει αλλάξει το καθεστώς και η παλαιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Σιωνιστή αποτελεί παρελθόν από τις 21-12-2012 μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Ο επίσης καρπαζοεισπράκτοράς τους, δήμαρχος ΠΙΔΝΑΣ & ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, επίσης άφαντος για τα 200 ευρώ που τον έβαλαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να ζητά για δήθεν παράβαση του Κ.Ο.Κ. στις 21-3-2013, μη γνωρίζοντας ο έρμος το τι πάθαν εκείνη την ημέρα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τα αφεντικά του μέσα στην Ιερουσαλήμ με τον υποτακτικό μαυρούλη τους Ομπαμάκο από U.S.A.

Η επίσης μαφιόζα Βαμβατήρα Γεωργίτσα, προϊσταμένη της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, ΑΦΑΝΤΗ κι αυτή για τα 500 ευρώ, που του κόψαν πρόστιμο τα μαφιόζικα αστυνομικά όργανα του GREKYLISTAN στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας, επειδή δεν ήταν ασφαλισμένο το όχημα του δικού μας μέλους! σε μαφιόζικη εβραϊκή ανώνυμη ασφαλιστική εταιρεία και χρεωμένα στον λογαριασμό του, όπως και ξαφρισμένα ποσά χρημάτων από τα βιβλιάρια των ιουδαϊκών τραπεζών για ΔΗΘΕΝ χρωστούμενα προς το ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!

Οπότε και τα τρία τους ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια που προτάθηκαν για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! άφαντα!!!

Έτσι δώσαμε εντολή στο δικό μας το μέλος να τους επισκεφτεί στις 11.30 το μεσημεράκι για να διαπιστώσει και ο ίδιος, πως οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι είχαν παρατάξει μια διμοιρία από ροπαλοφόρα ΜΑΤ να φυλάνε την είσοδο των δικαστηρίων! Ο δικός μας γεμάτος περιέργεια ρωτά τον επικεφαλής των ΜΑΤ «τι έχει σήμερα και είστε παρατεταγμένοι έτσι με τις ασπίδες και τα ρόπαλα;» ο επικεφαλής, που δεν ήξερε γιατί τους κουβάλησαν οι Εβραίοι του Κ.Ι.Σ. στο σημείο αυτό, του απαντά «είναι σήμερα να έρθουν κάτι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ για συμπαράσταση κάποιου δικού τους», δίδοντάς του και ο δικός μας την πρέπουσα απάντηση «Μην γανιάζεις, τα κοπρόσκυλα τα αφεντικά σας οι Εβραίοι, ΔΕΝ πρόκειται να την βγάλουν καθαρή».

Ανέβηκε στον πρώτο όροφο και περίμενε επί μιάμιση ώρα να έρθει η σειρά του για τον εισαγγελέα υπηρεσίας! Διαπιστώνει πως οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι είχαν βάλει γυναίκα εισαγγελέα στην θέση του εισαγγελέως, για να του πει ότι είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ, μια και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ, Πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Παυλίδης! και ο εισαγγελεύς Ευάγγελος Μαδεμλής είναι σε άδεια! Και πως αυτή είναι δουλειά ΑΝΑΚΡΙΤΩΝ ν’ αναλάβουν αυτή την υπόθεση, κάνοντάς του και το ειρωνικό σχόλιο « τι θέλεις, εγώ να σου δώσω τις 360.000 ευρώ που σου είπαν ότι θα πάρεις;» Μην ξέροντας η έρμη με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό, πως η απόφαση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι άμεσα εκτελεστή και τα χρήματα ΑΠΑΙΤΗΤΑ των 2.760.000.000.000.000  ευρώ, θέτοντας τον εαυτό της για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, καθώς την θέση της την έχει καταλάβει άλλη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΟΡΚΟΣ δικαστική λειτουργός στις 23-8-2012 όταν τον απέπεμψε τον δικό μας, παίρνοντας τότε και το αστυνομικό όργανο, ο ανεγκέφαλος Αποστόλης, την τσάντα του δικού μας να την πετάξει έξω με τα έγγραφα που καταγγέλλαν πριν δύο χρόνια την ΕΛΕΕΙΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ! λέγοντας ΤΩΡΑ ο δικός μας την ΕΠΙΟΡΚΗ εισαγγελίνα, πως συνάντηση είναι προγραμματισμένο να έχουμε για τις 11-8-2014 με άλλα έξι (6) ΕΠΙΟΡΚΑ δικαστικά υπαλληλάκια του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, και να ετοιμάζονται για τις 11-9-2014 όσοι πιστοί ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι επιθυμούν, του μασονικού Βαλκανικού φεουδάτου, να μας δηλώσουν εγκαίρως ότι θέλουν να πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, τιμώντας τους κι εμείς δεόντως! Και ονομάζοντάς τους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! προκειμένου να ξεχαϊβανέψει μετά το ΣΥΜΠΑΝ από το πάθημα αυτών των ιουδαϊκών μασονικών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ!!!



      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου