Recent Posts

18 Ιουλίου 2014

Θυμίζοντας στους Εβραίους το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ
  
  
Θεσσαλονίκη   19-7-2014
   Και το όνομα αυτού ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, τέως προϊστάμενος Δ.Ο.Υ. Δ’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για να θυμίζει στους Εβραίους και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!
Έτσι λοιπόν οι Εβραίοι του Κ.Ι.Σ., με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που έχουν μέσα στα κεφάλια τους, το σφύριξαν στο μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ τον Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη να επιβάλλει συμπληρωματικό φόρο στον ήδη πληρωμένο φόρο,  του επονομαζόμενου Αλκάιντα, με το πρόσχημα ότι ξέχασαν να υπολογίσουν τον συμπληρωματικό φόρο για το ποσόν των 30.000 ευρώ ΔΩΡΕΑ, που έδωσε με επιταγή στον Δήμο Φερρών για το ίδρυμα των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ στις 17-11-2003. Έτσι μέχρι να του κάνει έλεγχο το Σ.Δ.Ο.Ε. το 2004, μέχρι να πληρώσει και τον EXTRA φόρο το 2006 για το ιουδαϊκό KERATISTAN μια και ήθελε να φτιάξει μια αποθήκη ο δικός μας, έσκυβε το κεφάλι και πλήρωνε στο εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ για τις παράλογες απαιτήσεις που του ζήταγαν μέσω του χαρούμενου τους Χαράλαμπου Χαραλαμπίδη.
Πήρε ανάποδες μια μέρα ο δικός μας και του λέει του προϊσταμένου της Δ’ Δ.Ο.Υ. «ξέρεις ρε γιατί σου έβαλε ο Θεός  το όνομα αυτό; να λέγεσαι Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης; Για να θυμίζει στους πάτρονές σου Εβραίους το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!» Του κόβει επιταγή για συμπληρωματικό φόρο 770 περίπου ευρώ που ζήταγε ο έρμος υποτακτικός προϊστάμενος, που κουμαντάρονταν από το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και του λέει «Πρόσεξε μην εξαργυρώσεις από μόνος σου την επιταγή γιατί θα πάμε μετά να βάλουμε φωτιά στο σπίτι σου! και να προξενήσουμε ζημιά στην οικογένειά σου! γι’ αυτό καλού κακού ρώτα τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους κι εάν σου πουν να την εξαργυρώσεις, τότε αυτοί θα φέρουν την ευθύνη για ότι προκύψει!»
Πράγματι την παρέδωσε την επιταγή στον ταμία της εφορίας, έλαβε και την σχετική απόδειξη, κι έφυγε από κει. Ο Χαράλαμπος είχε πανικοβληθεί και δεν εξαργύρωσαν την επιταγή εγκαίρως, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο μήνας και μετά να του ζητούν ξανά τόκους επί τόκων 7,28 ευρώ. Τους ξανακόβει μια δεύτερη επιταγή και τους λέει «Άμα έχετε ΚΩΛΟ ιουδαϊκό τώρα εξαργυρώστε την επιταγή».
Με το που την εξαργύρωσαν την επιταγή, ανάβει μια φωτιά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, που κατέκαψε μεγάλες εκτάσεις από δασική έκταση αλλά και καλλιεργήσιμη γη! Ανοίγουν και οι ουρανοί και ρίχνει μια βροχή για επιδόρπιο; που κατέβασε όλα τα αυτοκίνητα από τους χείμαρρους νερό που κατέβαζε μέσα στην θάλασσα!!!
Ευκαιρία λοιπόν να μάθουν και οι κάτοικοι του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής ποιοι έγιναν η αφορμή να πάθουν αυτό το απροσδόκητο χνέρι από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου