Recent Posts

9 Ιουλίου 2014

Από 22-12-2012 μετετράπη η Δ.Ε.Η. σε ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Δ.Ε.Η. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ 22-12-2012 ΣΕ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ



Θεσσαλονίκη 9-7-2014
Το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, που έχει οικειοποιηθεί τα πάντα! από την απληστία του έχει εντάξει και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, στο ενεργητικό της! μετατρέποντάς τες μέσω χρηματιστηρίου σε Α.Ε. με τα γκόιμ μασόνια της σε επιχειρήσεις ιδιωτικού δικαίου. Για να γίνεται της Ιουδαίας το κάγκελο στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! θυγατρικές της επιχειρήσεις Α.Ε. να μην πληρώνουν φράγκο στην επιχείρηση αυτή, για να βουλιάξει και να την σπάσουν στην μικρή Δ.Ε.Η. και στην μεγάλη Δ.Ε.Η., διασκεδάζοντας παράλληλα και την τύφλα τους την ιουδαϊκιά.
Αφού την συνταγή την ξέρουν από τα χρόνια τα παλιά που μέσω ΤΑΛΜΟΥΔ μαθαίνουν τα γκόιμ μασόνια τους να παίζουν μαύρα – κόκκινα στις πλάτες των απροστάτευτων πολιτών! Τους μεν απροστάτευτους πολίτες να τους χρεώνουν ό,τι αυτοί θέλουν, και μάλιστα και με ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, που οι λογαριασμοί τους να βγάζουν μάτια ακόμη και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ πολιτών, και να προβληματίζονται και τα μασόνια πως έφθασαν στο κατάντημα αυτό! οι μεν συνδικαλιστές που είναι οι ΔΗΘΕΝ προστάτες των συμφερόντων των εργαζομένων και του φουκαρατζίκου λαού να κατεβάζουν τον διακόπτη! στο όνομα της ΕΛΕΕΙΝΗΣ μασονίας! και οι επίσης ΕΠΙΟΡΚΟΙ διοικητικοί υπάλληλοι της επιχείρησης αυτής να ΦΕΣΩΝΟΥΝ με χαράτσια τους απροστάτευτους πολίτες, προς ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού τους! του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!
Κι όπου διαπιστώνουν ευσυνείδητο υπάλληλο να τον ξηλώνουν από την θέση του και να τον αντικαθιστούν με ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ υπάλληλο όπως στην περίπτωση της Δ.Ε.Η Αλεξανδρουπόλεως. Που εάν έχετε παρατηρήσει οι Εβραίοι μέσω μασονίας τοποθετούν όλο γυναίκες προϊσταμένες στις υπηρεσίες του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους, και απτή απόδειξη η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ προϊσταμένη στην Δ.Ε.Η Αλεξ/πόλεως, που δεν γνωρίζει κατά πού πάνε και βόσκουν τα μασόνια τους παράδες, ξαφρίζοντας πορτοφόλια απροστάτευτων πολιτών, χρεώνοντας με προκλητικό τρόπο τους λογαριασμούς των πολιτών και κλέβοντας με ασύστολο τρόπο και από τους λογαριασμούς των μαφιόζικων τραπεζών τους το ίδιο ποσόν και για δεύτερη φορά! Κι εδέησε να έχουν στην Δ.Ε.Η. Αλεξ/πόλεως έναν σωστό υπάλληλο στο πόστο αυτό που διόρθωνε αυτού του είδους τις αδικίες! Με αποτέλεσμα να τον ξηλώσουν από την θέση αυτή! και να βάλουν μια επίσης πατσαβούρα όμοια της προϊσταμένης, για να δουλεύει κι αυτή τον κοσμάκη και να του λέει ότι είναι αναρμόδιοι για τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που συντελούνται στην επιχείρηση ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ της ιουδαϊκής Δ.Ε.Η. μια και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τα ζωντόβολα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πως η μορφή της επιχείρησης αυτής έχει αλλάξει από 22-12-2012 κι έχει πάρει νέα μορφή ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ!!! με ένα τέλος παραδειγματικό για τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονικά ιουδαϊκά απόβλητα! που πάνε για ψαροτροφή προς γνώση και συμμόρφωση των επερχόμενων γενεών για να παραδειγματίζονται από το πάθημά τους πώς πήγαν τα μασόνια για ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και προς ΔΟΞΑ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου