Recent Posts

8 Ιουλίου 2014

Οι συνέπειες της κατάρρευσης της ιουδαϊκής ΜΑΣΟΝΙΑΣ



ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!
ΑΠΟ ΞΗΛΩΜΑ ΠΙΝΑΚΙΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ


Θεσσαλονίκη 8/7/2014

Όταν η ΑΠΛΗΣΤΙΑ των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. τους οδηγεί μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας στον ΟΛΕΘΡΟ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, βάζοντας κάτι δημάρχους της καρπαζιάς να απαιτούν ΔΗΘΕΝ πρόστιμα 200 ευρώ, για την μη καταβολή του αντιτίμου των 2,40 ευρώ για την διέλευση των οχημάτων από τα διόδια των Ελληνικών αυτοκινητόδρομων. Και να απαιτούν οι Εβραίοι μέσω των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ αστυνομικών τους οργάνων 500 ευρώ ΔΗΘΕΝ πρόστιμο, επειδή δεν είναι το όχημα σε μαφιόζικια ασφαλιστική τους εταιρεία, που είναι χαρακτηρισμένη Α.Ε., δηλαδή ιουδαϊκών συμφερόντων, και είναι ασφαλισμένο σε ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ!!
Για δείτε λοιπόν το τι έπαθαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ στις 21/3/2013 και το τι επακολούθησε στη συνέχεια, κατατάσσοντας από μόνοι σας την περίπτωση αυτή σε περίεργο φαινόμενο; ή ΘΑΥΜΑ!!!
Λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε πώς με άτιμο τρόπο οι Εβραίοι μέσω μασονίας (Φιλικής εταιρείας) έκανα σκάντζα την Ελλαδίτσα από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε., ζεύοντας όλους τους οπλαρχηγούς του 1821 να τραβούν κουπί γι’ αυτούς τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ του κερατά! αλλάζοντας και το κόκκινο φέσι με τον ιουδαϊκό μαύρο κιπά! Έτσι κάνανε κτήμα τους την Ελλαδίτσα! Της άλλαξαν το όνομα σε GREEKIA, για να μην θυμίζει την σοφία του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που την έδωσε σχεδόν  όλη στους αρχαίους Έλληνες! Και την λουλαμάρα του ΤΑΛΜΟΥΔ στους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους! κι αφού χώρισαν τον πλανήτη σε 77 τριγωνικά φέουδα! Κοινώς μασονικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ!!! αποφάσισαν να κόβουν πρόστιμα με τα γκόιμ μασόνια τους στους νοήμονες πολίτες.
Στις 21-3-2013 οι πανύβλακες υπηρέτες τους! της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ  του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που έληξε στις 21-12-2012, ΔΕΝ το πήραν χαμπάρι ότι από τις 22-12-2012 ισχύουν οι νόμοι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας καραδοκούσαν να επιβάλλουν τα πρόστιμα και τους νόμους της παλαιάς τάξης πραγμάτων, που είναι και του Θεού τους, του ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ. Για τα 2,40 ευρώ που δεν πλήρωσε ο ΔΗΘΕΝ παραβάτης 200 ευρώ πρόστιμο! Για το ότι δεν ήταν ασφαλισμένος σε μαφιόζικη ασφαλιστική τους εταιρεία Α.Ε. 500 ευρώ! Για το ότι πρόβαλλε αντιρρήσεις κατά της GREKYLIKIS αρχής, ξήλωμα των πινακίδων του οχήματος, αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για 20 μέρες και για 40 ημέρες την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος! Οπότε και ο παθών οδηγός τον σκουντά τον ευτραφή αστυνομικό και του λέει! «πώς σε λένε ρε; Να φτιάξουμε μια εορταστική εκδήλωση στους πάτρονές σου και αληταράδες Εβραίους! μια κι εσένα μαζί με τον συνάδελφό σου, σας βάζουμε επάνω στα διόδια του Αιγινίου να παριστάνετε τους ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ των Ιουδαίων, αφού πάτε πρωτίστως για ψαροτροφή στα πιράνχας του Αμαζονίου ποταμού!» Το αστυνομικό όργανο απαντά «με λένε Καρυπίδη, και τα ψάρια θα έχουν να φάνε από εμένα!» μια και είναι ο έρμος Πόντιος! κι ευτραφής!
Εκείνη την στιγμή το σήμα έφυγε! Λέγοντας ο παθών « Μια εορταστική εκδήλωση για τον ΖΑΒΑΛΗ Καρυπίδη, στο ΤΣΑΚΑ-ΤΣΑΚΑ!!!» Βροχή εξ ουρανού έπεσαν οι ρουκέτες στην Ιερουσαλήμ, στην υποδοχή του Ομπάμα, μια και τον κουβάλησαν οι Εβραίοι να λύσουν το Παλαιστινιακό με τον υποτακτικό επίσης πανύβλακά τους Αμπού Αμπάς! Χέστηκε ο Ομπάμα από τον φόβο του για την αφύσικη υποδοχή εξ ουρανού, και ήθελε να την κοπανήσει από εκεί! στην διάρκεια των 20 ημερών έγινε μια τριπλή ανατίναξη στον Μαραθώνιο της Βοστόνης των Η.Π.Α. με τα γνωστά επακόλουθα διασκεδάζοντας οι Εβραίοι την ιουδαϊκή τους τρέλα!
Στο διάστημα της λήξης των 20 ημερών τον παίρνουν τηλέφωνο από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς Πιερίας να κατέβει να παραλάβει τις πινακίδες και την άδεια οδήγησης, μια και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος θα κρατηθεί για άλλες 20 ημέρες! Παίρνει ανάποδες ο παθών και τους λέει, «το Σαββατοκύριακο έχετε Μαραθώνιο στο Λονδίνο! Οπότε εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχω τις πινακίδες, ενδέχεται να εισπράξετε και δεύτερη εορταστική εκδήλωση από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! Έχετε και το καραεβραεργιό στο Μάντσεστερ! οπότε σας περιμένουν απανωτές εορταστικές εκδηλώσεις!»
Οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Βαλκανικού φεουδάτου και Κ.Ι.Σ. το μήνυμα το έλαβαν κι έδωσαν εντολή να του επιστραφούν οι πινακίδες με όλες τις σχετικές άδειες κυκλοφορίας, αφού επιδείξει ασφαλιστήριο της Α.Ε. κι έχει πληρώσει τα πρόστιμα. Πράγματι το εν λόγω μέλος του κινήματος μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τα παρέλαβε από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου, αρνούμενο να επιδείξει ασφαλιστήριο κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΑΣ και για τα πρόστιμα θα επιληφθούν τα Ελληνικά πλέον δικαστήρια! Προτρέποντας το αστυνομικό όργανο να του υποβάλλει μήνυση η υπηρεσία του, για να λύσουμε την διαφορά με ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα επάνω στα έδρανα!
Το κλητήριο θέσπισμα εκδόθηκε στις 31/7/2013 και η επίδοση στις αρχές Σεπτεμβρίου! Με δικάσιμο για τις 14-11-2013, ημέρα που ανοίξαμε την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! Οι Εβραίοι ως είθισται βγάλανε πατάτες από τα οπίσθιά τους και παραγράψανε την υπόθεση! Αλλά έκαναν ένα ΜΕΓΑ λάθος! Το πρόστιμο των 500 ευρώ το χρεώσανε μέσω Δ.Ο.Υ. στον λογαριασμό του μέλους μας!
Οπότε συμπαθέστατοι μασόνοι με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά προσέρχεστε στο αυτόφωρο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 11-7-2014 για να διαπιστώσετε πως για τον ιουδαϊκό ψύλλο, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το μέλος του κινήματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και να ΚΑΨΟΥΜΕ το ιουδαϊκό μασονικό πάπλωμα, που σας καλύπτει όόόλα τα αποβράσματα της κοινωνίας με τα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά, που κουβαλούν οι πάτρονές σας Σιωνιστές! δρομολογώντας και τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! Βρείτε λοιπόν αν όλα αυτά που συνέβησαν ήταν συμπτώσεις; ή ΘΑΥΜΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου