Recent Posts

31 Οκτωβρίου 2014

Ο Ιουδαίος Ταρζάν και οι διαχειριστές γορίλες του.



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΡΙΛΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΤΑΡΖΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ


Θεσσαλονίκη 1-11-2014

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ παρακολουθεί την καταδυνάστευση των πολιτών που γίνεται και από τους διαχειριστάς των πολυκατοικιών, που ορισμένοι έχουν αποθρασυνθεί χρεώνοντας παραφουσκωμένες δαπάνες προς τους συγκατοίκους τους.
Καιρός να ευθυμήσετε λιγάκι όλοι οι στρεσαρισμένοι νοήμονες πολίτες από τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.! τους ΦΟΡΟΥΣ! και τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ! και να σιγοτραγουδήσετε το άσμα που λέει  ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ! ΜΕΣ’ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ!.. Που τα άγρια θηρία ΔΕΝ είναι μόνον οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι και τα αστροπελέκια στα ΔΗΘΕΝ Κοινοβούλια των προτεκτοράτων κρατών της φεουδαρχικής Βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ! αλλά και οι διαχειριστές των πολυκατοικιών, που κάναν τσιφλίκι της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ όόόλες τις οικοδομές σ’ αυτό το φεουδάτο τους, αλλά και στα υπόλοιπα 76 τριγωνικά τους ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ, τα κοινώς φέουδα ανά τον πλανήτη γη, που διορίζουν επίλεκτα μασόνια τους, για να κλέβουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο τους συγκατοίκους τους.
Φέρνοντάς σας για παράδειγμα την δική μας οικοδομή, που στεγάζονται τα γραφεία του Κινήματος των Νοημόνων Πολιτών. Που παλαιότερα το θράσος ξεπέρναγε κάθε όριο λογικής και φαντασίας, χρεώνοντας 26.000 λίτρα πετρέλαιο τη σαιζόν, ενώ με παρέμβασή μας το κατεβάσαμε στα 12.000 λίτρα πετρελαίου, χώρια το κλέψιμο με πλαστές αποδείξεις για δήθεν δαπάνες ασανσέρ! Καθώς τα πλέον άγια μασόνια τώρα περιορίζονται στο ΔΗΘΕΝ αποθεματικό 90 ευρώ και πιο πριν 120 ευρώ για κάθε μήνα! και 61,50 ευρώ για λογιστικά που κρατάνε επ’ αμοιβή για τις πέντε αποδείξεις που καταχωρούν Δ.Ε.Η. – ΑΣΑΝΣΕΡ – Ε.Υ.Δ.Α.Π. τετραμήνου - ΘΥΡΩΡΟΥ – και καμιά τυχόν ξέμπαρκη απόδειξη που θα υπάρξει. Ενώ υπάρχει αμοιβή από το γραφείο κατανομής κοινοχρήστων πολυκατοικιών 26,25 ευρώ.
Καιρός λοιπόν να το σφυρίξουν στους χαρούμενους πάτρονες τους Ιουδαίους, που τους μαθαίνουν μέσω των μασονικών τους στοών  πώς να κλέβουν με αριστοτεχνικό τρόπο τους αφελείς συγκατοίκους τους. Αλλά και πως ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους ΘΕΟΣ, άρχισε να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΥΕΙ τον κοσμάκη και να τον κάνει να μην μασά ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ. Καθώς τους μεταλλάσει τον εγκέφαλο τους ούτως ώστε να αντιλαμβάνονται διά γυμνού οφθαλμού τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του εβραϊκού λαού, που τους το παίζουν παντοκράτορες στα μασόνια τους μέσω των μασονικών τους στοών. Ζώντας ακόμη στον ιουδαϊκό τους κόσμο αυτά τα ξεφτέρια με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που κουβαλούν από την πολύ ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που τους δέρνει λόγω ανάγνωσης ΤΑΛΜΟΥΔ & ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ! Υποχρεώνοντας και τον πρώην θυρωρό μας να τους πουλά τα ναρκωτικά για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, κάνοντας την διανομή στα πρεζόνια μπροστά στην είσοδο της οικοδομής, και να τον υποχρεώνουν να ξηλώνει εξώπορτες γραφείων σε συνεργασία με ομογάλακτους αδερφούς Αλβανούς, όπως και την δική μας την ξηλώσαν δύο φορές, αλλά την δεύτερη φορά δώσαμε σήμα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τον αναλάβουν και να τον περιποιηθούν αναλόγως! Απογειώνοντάς τον ένα πρωί κατά τις 7 η ώρα μέσα από το ένα από τα δύο ασανσέρ σαν το Concorde με ζέστη να αισθάνεται κάτω από τα πόδια του και από πίσω, και  να τον σκάει επάνω στον τοίχο του 8ου ορόφου, δίπλα στην πόρτα μας, αφήνοντάς τον αναίσθητο με παραμορφωμένο κεφάλι! να το λέει και στους υπόλοιπους γιατρούς της οικοδομής και να χαζεύουν στην κυριολεξία όλοι τους με το πάθημά του!   
Βέβαια υπάρχουν και οι ΑΚΡΑΙΕΣ περιπτώσεις, που ένα μέλος του κινήματός μας πρόσφατα μας κατέθεσε μια καραμπινάτη περίπτωση, που ο διαχειριστής της οικοδομής τους, τους χρέωσε 18.000 ευρώ για ένα ασανσέρ 1Χ1 που μετά βίας χωράνε τρία άτομα, και με διπλή μια δόση, χρεώνοντάς την μέσα στα κοινόχρηστα, που βγάζει μάτι! Και με το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ! να μην κάνει την αλλαγή του ασανσέρ όπως προείπε, αλλά να παραμένει το ίδιο εδώ και τρία χρόνια! Να καλεί συνεργείο για να βάψει την εξωτερική όψη της οικοδομής και τα κάγκελα των μπαλκονιών να τα αφήνει άβαφα και σκουριασμένα! Κι όταν ρωτά ο δικός μας  τον μαφιόζο συνδιαχειριστή τους «γιατί δεν τα βάψαν;»  να του απαντά «για τα κάγκελα πληρώνει ο καθένας ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!» Κι αυτός ο ξεφτέρης διαχειριστής που το επώνυμό του τελειώνει σε ΜΑΓΚΑΣ!!! πήρε και δικάσιμο καθώς πιστεύει πως με όόόλες  τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες και ομογάλακτες αδερφές του, που είναι γνωστές του! αλλά και την ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ εισαγγελίνα που θα την επιλέξει η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ θα καταφέρουν να τον καταδικάσουν τον δικό μας, για να του τα πάρουνε χοντρά προς δόξα του ιουδαϊκού τους, του KERATISTAN.
Η δοκιμή είναι ΔΩΡΕΑΝ κι αφού νομίζουν πως έχουν τον ιουδαϊκό ΚΩΛΟ ας το τολμήσουν, όπως το τόλμησαν σε μια άλλη περίπτωση με ένα άλλο μέλος του κινήματός μας στις 14-5-2010, που με μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα τους ΔΕΝ έβγαλαν ΕΡΗΜΗΝ τα πυρίμαχα μασόνια τους εκείνη την ημέρα, για να του πάρουν ένα κτήμα 24 στρεμμάτων με ΨΕΥΔΗ καταγγελία, και τους ανατινάχτηκαν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μετά από μισή ώρα, με εντολή και του μπαμπά τους του παιχνιδιάρη Θεού!!! για να είναι και για τρεις εβδομάδες κλειστά από τον φόβο που αναγκαστικά πήρανε!
Πάντως το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στην περίπτωση αυτή, είναι αποφασισμένο να υπερασπιστεί το μέλος μας! και το δηλώνουμε ευθαρσώς! πως για τον ιουδαϊκό τους ψύλλο αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να τους κάψουμε και το σιωνιστικό τους πάπλωμα!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου