Recent Posts

10 Οκτωβρίου 2014

Να θεός Εβραίων για ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά!!!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΟΤΑΝ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΓΙΑΧΒΕ

Θεσσαλονίκη 10-10-2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σήμερα σας παρουσιάζει έναν ανεκδιήγητο θεό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε., που προέρχεται από το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ με τα τρία εξάρια 666 της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ και είναι το σήμα κατατεθέν τους που το έχουν ακόμη σε όόόλα τα προϊόντα της γης, υποδηλώνοντας την ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ αυτού του βάρβαρου! του απολίτιστου! και αιμοσταγούς λαού! που με την εγκληματική τους Μοσσάντ έχει κατατρομοκρατήσει τα χαϊβανοποιημένα (κτηνωμένα) μασόνια τους, προκειμένου να του συλλέξουν όλο τον πλούτο της γης υπό τους πόδας του!
Διαιρώντας τον κοσμάκη σε φατρίες, προκειμένου να καταδυναστεύει τις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και να τις βάζει μέσω των υποτακτικών τους GOIM  να αιματοκυλιούνται προς δόξα του ιουδαϊκού τους Ισραήλ! Πείθοντας τα κτηνωμένα μασόνια τους, πως ο Θεός αυτούς επέλεξε να είναι οι διαχειριστές των κοινωνιών στον πλανήτη γη, καθώς αυτοί είναι και ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ λαός του Γιαχβέ!!! που όλη την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ και την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ τους, την έχουν γράψει οι ΣΟΦΟΙ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. εκτός από την ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΗΚΗ και στο επίσης σοφό τους βιβλίο το ΤΑΛΜΟΥΔ!!! που Ιουδαίος κερνά! και Ιουδαίος πίνει!!! αγνοώντας παντελώς την ύπαρξη του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, πως την σοφία και την τεχνογνωσία του την μεταλαμπαδεύει σε ανθρώπους για το καλό των συνανθρώπων τους! επιλέγοντας τους Αρχαίους Έλληνες, διδάσκοντάς τους την Δημοκρατία των πολλών και όχι των ολίγων, που η πανουργία των Εβραίων την μετέτρεψε σε δήθεν Δημοκρατία των ολίγων! αλλά ΑΡΙΣΤΩΝ GOIM!!! που μέσω μασονικών τους στοών τους ξεχωρίζει ποιος είναι πιο πολύ ηλίθιος! βλάκας! και παραμυθατζής! για να κτηνώσει τις κοινωνίες των εθνών! και να δημιουργήσει με την ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ την ιουδαϊκιά το μπάχαλο που επικρατεί σ’ ολάκερο τον πλανήτη!
Αγνοώντας την ύπαρξη του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ που τους έγραψε το 570 μ.Χ. διά χειρός Μωάμεθ το Κοράνι! και στις 14-11-2013 την πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! διά χειρός ΧΑΤΖΗ με τελική κατάληξη να κοσμούν στα 77 υποθαλάσσια ενυδρεία των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ τα μαφιόζικα Κ.Ι.Σ., εξαφανίζοντάς τους από προσώπου γης μέσω των ΤΣΙΟΡΝΙΓΕ ΓΚΡΟΣΝΙΓΙΕ ΑΓΓΕΛΩΝ (των μαύρων και τρομερών Αγγέλων) τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ του ISLAM προκειμένου να διαφυλάττουν στο εξής το διά του ΣΤΑΥΡΟΥ δημοκρατικού του πολιτεύματος! όπως γράφει και το απολυτίκιο: Σώσον Κύριε τους λαούς σου, και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου! Νίκας τοις ευσεβέσι και νοημόσι κατά Εβραιοβαρβάρων μασόνων δωρούμενος, και τον σον φυλάττων  διά του Κορανίου Σταυρού Σου πολίτευμα!!!   

      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου