Recent Posts

21 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΞΑΫΛΩΣΗ των πύργων του Ιουδαϊκού Ισραήλ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ



Η ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΚΑΙ Η ΕΜΒΟΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΣΤΗΝ U.S.A.

 

Θεσσαλονίκη 21-10-2014



Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θυμίζει στους ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες αλλά και στα γνωστικά μασόνια που έχουν μυαλό και καταλαβαίνουν πως τα τρία χτυπήματα που είχαν γίνει με ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ τρόπο στις 11-9-2001 ήταν για τον ΠΑΤΕΡΑ ! τον ΥΙΟ ! και το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ! που αποτελούν και την Αγία Τριάδα !

Προσέξατε φίλοι του διαδικτύου πως οι Εβραίοι ΔΕΝ έκαναν σχεδόν κουβέντα για την τριπλή εμβόλιση των κτιριακών συγκροτημάτων του Πενταγώνου τους, από ένα κοινό αεροπλάνο που ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΕ 2.150 καθαρόαιμους Εβραίους από τους 22.500 Εβραίους υπαλλήλους που στεγάζει εκεί μέσα; και τόνιζαν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός τους είχε προειδοποιήσει για τα χτυπήματα στους δίδυμους πύργους αλλά ξέχασε να τους πει για το χνέρι που τους ετοίμαζε και στο Πεντάγωνό τους για να την κοπανήσουν και από εκεί! Και να βρουν μια δικαιολογία και για το Πεντάγωνό τους που να τους καλύπτει. Όπως ακριβώς τόνιζαν πως άφησαν εκεί μέσα στους πύργους όλα τα χαρούμενα μασόνια τους να ΕΞΑΫΛΩΘΟΥΝ μαζί με τον ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ σκελετό των δίδυμων πύργων τους!

Αν και πέρασαν δεκατρία και πλέον χρόνια από την ΕΞΑΫΛΩΣΗ των δίδυμων πύργων στην Νέα Υόρκη, εν τούτοις κανένα μασόνι του κερατά ΔΕΝ τόλμησε να ψελλίσει δημοσίως, ότι το χτύπημα στο έμβλημα του Ιουδαϊκού Ισραήλ, που συμβόλιζε το άτρωτό τους ιουδαϊκό Ισραήλ με τους δυο ευθυτενείς πύργους του, ΔΕΝ ήταν τίποτε άλλο παρά να θυμίζει την ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, θυμίζοντας  την ΑΦΡΟΣΥΝΗ & την ΑΠΛΗΣΤΙΑ των ταλμουδιστών Εβραίων, που πάθαν τέτοιο χνέρι από τις ΑΫΛΕΣ δυνάμεις του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ξεριζώνοντας το εκ θεμελίων και εξαϋλώνοντας τον σκελετό από ατσάλι μήκους μισού χιλιομέτρου! Για να διασκεδάσουν εν συνεχεία και οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά! λανσάροντας τον τηλεοπτικό τους αστέρα τον Μπιν Λάντεν στα χαρούμενα μασόνια τους, που προσποιούνται πως έχουν ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό! και κάνουν πως ΔΕΝ καταλαβαίνουν το τι γίνεται γύρω τους, για να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ! μια και τα επιτρέπουν να βόσκουν παράδες στα σιωνιστικά λιβάδια του αχανούς KERATISTAN!!! Αδιαφορώντας για το βούλιαγμα των οικονομιών όλων των υποτιθεμένων κρατών του πλανήτη γη με τα μασονοειδή απόβλητά τους, που τα έχουν τοποθετημένα σε όόόλα τα καίρια πόστα του πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. αλλά και για την ενδεκάτη εντολή του Θεού που τονίζει το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ !!!

Σημειώνουμε αν παρ’ ελπίδα κάνα ΕΠΙΟΡΚΟ μασόνι του Ιουδαίου κερατά έχει αντιρρήσεις γι’ αυτά που δημοσιοποιούμε μέσω διαδικτύου, θίγοντας τα αφεντικά τους, ή στην απίθανη περίπτωση υπάρχει κάνας πανέξυπνος οικονομολόγος τύπου Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ (Henry Kissinger), το μεϊντάνι των τηλεοπτικών μέσων είναι στην διάθεσή τους, μας καλούν παρουσία των δικαστικών τους GOIM, για να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να τους φτιάξουμε τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!



  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου