Recent Posts

27 Οκτωβρίου 2014

Ο αείμνηστος πραγματικός ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ



ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ




Θεσσαλονίκη 28-10-2014

Ως θα γνωρίζετε όλοι σας η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ αυτού του είδους τις παρελάσεις! και καθιερώνει την 11η Νοεμβρίου 2014 ΔΙΕΘΝΩΣ για όλα τα έθνη! που με εντολή και του μπαμπά τους του Θεού, που τους καταργεί από παντοκράτορες και τους καθιερώνει σε ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ,  καθώς σήμερα 28-10-2014 παρελαύνουν για τελευταία φορά τα υποτακτικά GREKYLIKA στρατά μπροστά από τα φερέφωνα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! που το γιουχάισμα από τους νοήμονες κι εξοργισμένους Έλληνες πολίτες πήγε σύννεφο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πριν από δύο χρόνια στην συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσα του Βαλκανικού ΦΕΟΥΔΑΤΟΥ Θεσσαλονίκη, κοντεύοντας να λιντσάρουν το ανδρείκελό τους τον Καρολάκο Παπούλια που αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν άρον – άρον από την παρέλασή τους, καθώς τον κουβάλησε το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, μοστράροντάς τον για ΔΗΘΕΝ Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Γι’ αυτό και τις παρελάσεις που κάνουν τώρα τις κάνουν σε κλειστό κύκλο. Είναι όπως λέμε PRIVE! Που τα άτομα που θα πάνε να παρακολουθήσουν την παρέλαση είναι έμπιστά τους μασόνια, δείχνοντας στην ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τα δόντια της εγκληματικής τους Μοσσάντ μαζί με τις θυγατρικές τους υπηρεσίες που τις αποτελούνε οι ροπαλοφόροι ΜΤΑατζήδες και τα ταγματασφαλίτικα κοπρόσκυλα τους των ΔΗΘΕΝ Ελλήνων αστυνομικών! Με τους έμπιστους μισθοφόρους της Ε.Υ.Π. που είναι και οι σωματοφύλακες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ και Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! που αιματοκυλούν λαούς, προκειμένου να τους κάνουν τα φερέφωνά τους τα  μασόνια κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και μπλέκοντας στα Αλβανικά βουνά Ιταλούς και Έλληνες να μάχονται για την τύφλα τους την ιουδαϊκιά!
Οπότε και ο μπάρμπα Γιάννης Μεταξάς τους την έφερε με αλεπουδιάρικο τρόπο! Κλείνοντάς τους όόόλες τις μασονικές στοές, με το πρόσχημα ότι έχει φτιάξει τους ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ της Ε.Ο.Ν. οπότε περίττευαν οι μασονικές στοές! Το κατάπιαν τότε οι Εβραίοι με αυτό που τους έκανε ο μπάρμπα Γιάννης, που όσο μπόι του έλειπε άλλο τόσο είχε μυαλό για να τους ξεδοντιάσει τους Εβραίους, ξεχνώντας το τι έπαθε ο Ιωάννης Καποδίστριας από τους πανούργους Εβραίους που τον κατέβασαν από την Ρωσσία προκειμένου να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. στο προτεκτοράτο το GREKYLISTAN τους, που το κάναν σκάντζα από την Οθωμανική αυτοκρατορία μέσω Φιλικής Εταιρείας, ζεύοντας όλους τους οπλαρχηγούς να τραβάνε κουπί για την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ! Και όταν διαπίστωσαν οι Εβραίοι πως ο Ιωάννης Καποδίστριας, που ήταν κι εξέχων μασόνος σε πανευρωπαϊκή εμβέλεια και είχε πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ της Ελλάδος, φρόντισαν να τον ξεπαστρέψουν με στημένη δολοφονία.
Έτσι του μπάρμπα Γιάννη Μεταξά του το φύλαγαν, γιατί κι αυτός αν και μασόνος και σπουδαγμένος με έξοδά τους στην Γερμανία του Κάιζερ και της εβραϊκής μαφίας, δεν του το συγχώρησαν. Κι όταν το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ πάτησε επισήμως τον Απρίλιο του 1941 με την μπότα του Ιουδαίου δυνάστη τα Ελληνικά εδάφη! φρόντισαν να τον ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τον πραγματικό Εθνάρχη, Ιωάννη Μεταξά, με τοξική δηλητηρίαση! Όπως και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! το 1973 τον καθαίρεσαν κι αυτόν με τα μασονοειδή ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου, γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ κι αυτός να τους παραχωρήσει την βάση της Κρητικής ΣΟΥΔΑΣ, προκειμένου τα υποτακτικά Αμερικανάκια τους να βομβαρδίζουν όλους τους Αραβικούς λαούς, εν όψει του δεύτερου γύρου εχθροπραξιών που είχαν αυτά τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ με τους Παλαιστίνιους και φυσικά με τους εξοργισμένους Αραβικούς λαούς! Πληρώνοντας το τίμημα της ανυπακοής του προς τους αφέντες του τους Εβραίους, μια κι αυτός ήταν μασόνος αλλά Έλληνας μασόνος! κι όχι τσουτσέκι του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ όπως τώρα τα 300 + 1 μινικόσκυλα που τα στεγάζουν στην GREKYLIKI δήθεν Βουλή τους.
Κι έτσι μεταξύ των τριών αρίστων Ελλήνων ηγετών της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, ξεχωρίζει η μορφή του μπάρμπα Γιάννη Μεταξά, που τον βγάλαν από την μέση με τοξική δηλητηρίαση οι Εβραίοι για την αλεπουδιάρικη συμπεριφορά του που τους έκλεισε όλες τις μασονικές τους στοές, για να μην στρατολογούν ανεγκέφαλους και να τους μεταλλάσουν μετά σε ιουδαϊκά GOIM!!! (ανθρώπους κτήνη)

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου