Recent Posts

27 Οκτωβρίου 2014

Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, ο ζωγράφος του έπους του 1940

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΠΟΥΣ

Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ 1940 ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ





 Θεσσαλονίκη 27-10-2014

Σίγουρα όλοι σας έχετε δει τους πίνακες του θαυμάσιου και χαρισματικού ζωγράφου, που αποτύπωσε με το πινέλο του στον καμβά με γλαφυρό τρόπο, όλο το έπος του 1940 επάνω στα Αλβανικά βουνά. Αλλά ελάχιστοι θα γνωρίζετε το όνομα του Αλέξανδρου Αλεξανδράκη, που τα έργα του είναι ισάξια του Λύτρα! Γύζη! Παρθένη! Βολανάκη! και (Ελ Γκρέκο) Θεοτοκόπουλου Δομίνικου! Που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που προβάλλουν διεθνώς οι παντοκράτορες Εβραίοι, με τις καλλικατζούρες των ιμπρεσιονιστών καλλιτεχνών της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. τους Πάμπλο Πικάσο! Νταλί! και του Καντίνσκι!  Που με τους τρεις τελευταίους αυτούς καλλιτέχνες τους, η παλιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Σιωνιστή, υποχρεώνει σε όλα τα γραφεία των GOIM μασόνων τους να τα μοστράρουν στο κοινό που τους επισκέπτεται, για να αντιλαμβάνεται πως όλα αυτά τα υπαλληλάκια τους φοράνε μασονικές ποδιές.
Άλλωστε το ζείτε καθημερινά όταν επισκέπτεστε ιδιωτικά οδοντιατρεία και ιατρεία όλων των ειδικοτήτων. Και δεν περιορίζουν αυτήν την εκλεπτυσμένη τέχνη του ιμπρεσιονισμού οι αόρατοι Σιωνιστές στα γραφεία των ιατρών GOIM αλλά την επεκτείνουν και στους δρόμους με τα άναρθρα γκράφιτι που τους επιδοτούν τους καλλιτέχνες του δρόμου, να ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους και να θυμίζουν δημόσια ιουδαϊκά ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΑ, όπως έχουν καταντήσει τους πανεπιστημιακούς χώρους, και γενικά ό,τι έχει σχέση με την εκπαίδευση!
Διότι για να κτηνώσεις μια κοινωνία σήμερα, πρέπει να αρχίσεις από την Παιδεία, και να την πείσεις πως κι ένας χιμπατζής μπορεί κάλλιστα να ζωγραφίζει ισάξια με τον Πάμπλο Πικάσο, τον Νταλί και τον Καντίνσκι. Κατάντια Εβραίων ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, που πίστεψαν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός εξακολουθεί να κοιμάται όρθιος! και να μην αντιλαμβάνεται τις βρομοδουλειές των περιούσιων τέκνων του, που από το Αλβανικό έπος των Ελλήνων του 1940 καθώς μας βάλαν οι Εβραίοι να αποδεκατιζόμαστε με τους Ιταλούς επάνω στα Αλβανικά βουνά για την τρέλα τους την ιουδαϊκιά και μετά να μας κάνουν οι Εβραίοι και την αναδιανομή της Βορείου Ηπείρου τραβώντας την κορδέλα κατά Αλβανία μεριά και κατακυρώνοντας και τους Βορειοηπειρώτες στους Αλβανούς. Και να μας παραμυθιάζουν κι από πάνω πως ο Εβραίος συνταγματάρχης τους Φριζής  πολέμησε στο πλευρό των Ελλήνων και άφησε τα κόκαλα του επάνω στα πεδία των μαχών.
Αυτά έτσι για την ιστορία, που εξακολουθούν να υποδαυλίζουν εν έτει 2014 τους Αλβανούς με προβοκάτσια δική τους μέσα σε Σερβικό κατάμεστο στάδιο και σε ποδοσφαιρικό αγώνα προβάλλοντας με τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι την σημαία με την μεγάλη Αλβανία περιλαμβάνοντας εδάφη ΟΧΙ μόνον Σέρβων και Κοσσοβάρων Σέρβων αλλά και Μαυροβούνιων, Σκοπιανών Σλάβων, και Ελλήνων με όλη την Ήπειρο και την Κέρκυρα, για να μας κάνουν πάλι μαλλιά κουβάρια όλους μας μαζί με τους Σέρβους με την κορώνα του υποτακτικού τους Καραγεώργεβιτς και του επίσης υποτακτικού τους Έντι Ράμα των Σκιπτάρ Αλβανόφωνων.
Και θα είναι άδικος τώρα ο μπαμπάς τους ο Θεός να τους δώσει μέσω των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τα παπούτσια στο χέρι και το σικτίρ πιλάφ που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι απ’ την γη που την έφτιαξε για νοήμονα όντα! και όχι για GOIM  προβατοτρόφους Εβραίους, για να χαϊντάνε τα GOIM μασόνια τους στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! μοστράροντας και το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ στα δημόσια W.C.  των αφοδευτηρίων προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου