Recent Posts

6 Οκτωβρίου 2014

ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ο σφαγέας Εβραίων και Χάζαρων

 
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ 3.500.000 ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ 20.000.000 ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΕΟΥ

 




 Θεσσαλονίκη 6-10-2014



Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θυμίζει στα χαρούμενα μασόνια! και στα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ αφεντικά τους που είναι οι Εβραίοι, καθώς το τέλος του ιουδαϊκού τους KERATISTAN ζυγώνει, με μπροστάρηδες τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ να αναλαμβάνουν κι επισήμως την σκυτάλη από τον μέγα κοσμοκράτορα τον ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ, που από το 1223-1227 κατέσφαζε Εβραίους και Χάζαρους, εκτελώντας εντολή δίκαιου Θεού!!!

Όπως την σκυτάλη και ο Τζένγκις Χαν την πήρε από τον Ηράκλειο τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου, που το 628 μ.Χ. κατέβηκε κι αυτός στην Ιερουσαλήμ και σφάζοντας γύρω στις 100.000 Εβραίους! εκτοπίζοντας τους υπόλοιπους από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων, για τις ραδιουργίες που κάναν τότε και χρηματοδοτούσαν τους Πέρσες να κάνουν ζημιές στις Βυζαντινές επαρχίες! Που για το ξαφνικό χνέρι που τους έκανε τότε ο Ηράκλειος, δεν το ξεχνάνε ακόμη και τώρα! όταν προσεύχονται στον Θεό! του υπενθυμίζουν πως μαζί με τα υπόλοιπα που του ζητάνε, τον υπενθυμίζουν τον Θεό, πώς να μην ξεχάσει και τα κόκαλα του Ηράκλειου να τρίζουνε!

Βαρέθηκε και ο Θεός να τους ακούει για τις παράλογες απαιτήσεις της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. καθώς θέλουν να τους χρίσει παντοκράτορες στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! που αντί για παντοκράτορες τους έχει προγραμματίσει αυτός ο δίκαιος Θεός να τους χρίσει μέσω ISLAM μαζί με την υπόλοιπη νοήμονα κοινωνία ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του κώλου και του W.C.!!! μέσα στα 77 τριγωνικά φέουδα ανά τον πλανήτη γη, που έχει κτηνώσει όλα τα μασόνια του στο αχανές KERATISTAN τους, καθώς ο Τζένγκις Χαν τότε δεν κατόρθωσε να τους εξολοθρεύσει όλους τους Εβραίους και να τους εξαφανίσει από προσώπου γης!!!

 Θυμίζοντας επί τη ευκαιρία τον πρώτο σκυταλοδρόμο τον ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΩΡΑ που το 586 π.Χ. τους εκτόπισε από την Παλαιστίνη, γκρεμίζοντας και τον περίοπτο ναό του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ! Για να τους επιτρέψει ο Θεός μετά από 50 χρόνια να ξαναγυρίσουν στην Παλαιστίνη και να τον ξαναστήσουν! Με το οριστικό γκρέμισμα του ναού τους το 70 μ.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα ΤΙΤΟ!!! Μορφές που γράψαν ιστορία στο διάβα των αιώνων! Με εξέχουσα φωτεινή μορφή τον ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ, που κόντεψε να εξολοθρεύσει αυτήν την αιμοσταγή εβραϊκή βρωμοφάρα που για όλα τα δεινά που ταλανίζουν την ανθρωπότητα ευθύνονται αυτά τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου