Recent Posts

3 Οκτωβρίου 2014

Αρχιεπίσκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, η μαριονέτα των Εβραίων



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ME ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΜΑΔΟΣ
ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Αγία ΣΙΩΝ α.ε. με το 666 της!
 

Θεσσαλονίκη 4-10-2014

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μοστράρει τον Λεβίτη αρχιεπίσκοπο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, που τα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ τον προβάλλουν ακόμη για τον δήθεν ηγέτη της Χριστιανοσύνης, προκειμένου να κρατούν σε λήθαργο τους αγνούς και απροστάτευτους Χριστιανούς από την ιουδαϊκή λαίλαπα, που έχει ισοπεδώσει τα πάντα! κι έχει κτηνώσει τα μασόνια τους! με τον σιβυλλικό χαρακτηρισμό που τους προσάπτει αποκαλώντας στην εβραϊκή τους διάλεκτο GOIM, δηλαδή ανθρώπους κτήνη!
Καθώς υπηρετούν οι ΠΑΝΤΕΣ το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, που τους έμαθε να ευλογούνε τα γκόιμ τους μ’ αυτόν τον χαιρετισμό, που αν οι αντίχειρες δεν αγγίζουν τα δάχτυλα των δύο χεριών τους θυμίζουν το ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που επιβάλλουν εκ περιτροπής στα μασόνια τους μέσα στα βαρέλια των μασονικών τους στοών με την μεγάλη τρύπα από τα πλάγια! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που τους εξευτελίζουν  με τον χειρότερο τρόπο όλους αυτούς τους ΔΗΘΕΝ εξέχοντες ηγέτες, που τους θάβουν στο Α’ νεκροταφείο των Αθηνών, εκεί που αναπαύεται όλο το αφάν γκατέ της υποτακτικής τους elite! Όπως και ο εικονιζόμενος Χριστόδουλος τους, που την ΦΟΛΑ οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι, του την έδωσαν στο Βατικανό! για να λιώνει σαν το κεράκι για τις κακές συνήθειες που τους επιβάλλουν οι διαολοεβραίοι και τους παροπλίζουν μ’ επιστημονικό τρόπο, στέλνοντάς τους στον τάφο με δόξα και πικρόχολη τιμή!
Αν στην απίθανη περίπτωση κάνας ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Εβραίος του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ έχει αντιρρήσεις για τα γραφόμενά μας, το μεϊντάνι του διαδικτύου είναι ΕΔΩ! Τον περιμένουμε μετά φανών και λαμπάδων να σας τον φτιάξουμε σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ!!!

      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωση: κατωτέρω μοστράρουμε συστημένη επιστολή του τότε εκπροσώπου τύπου της ΑΛΚΑΪΝΤΑ που εστάλη στις 12-12-2006 στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, καθώς μπορεί να σας το επιβεβαιώσει γι’ αυτή την επιστολή και η Ε.Υ.Π. που είναι η θυγατρική εταιρεία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ Μοσσάντ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου