Recent Posts

3 Οκτωβρίου 2014

Ο ΚΟΥΚΟΣ που τους βγήκε ΑΗΔΟΝΙ στο KERATISTAN



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ TOY ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ GREKYLISTAN

Θεσσαλονίκη 3-10-2014

Για απολαύστε μια πικρόχολη ιουδαϊκή αλλά πραγματική ιστορία! που η απληστία τους οδηγεί στον ΟΛΕΘΡΟ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των 77 φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ. Που σαν να μην έφταναν τα δύο διόδια που είχαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι στον νομό Πιερίας, έκαναν από την ΑΠΛΗΣΤΙΑ τους και τρίτα διόδια στο Αιγίνιο, αναστατώνοντας τους κατοίκους της γύρω περιοχής αυτού του νομού, αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς, που σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από Θεσσαλονίκη προς Τέμπη διασχίζεις τέσσερα διόδια. Και καλά να πληρώνεις για το ΔΗΘΕΝ Ελληνικό κράτος τα 2,40 ευρώ! Αλλά όταν ξέρεις ότι αυτή η χώρα έχει αλωθεί από κάτι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, βάζοντας τους ίδιους και απονήρευτους Έλληνες του 1821 να κάνουν αγώνα, για να υποδουλώσουν την ίδια τους την χώρα, που είχε τότε ήπια μορφή διαχείρισης εξουσίας επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας, αλλάζοντας κι επισήμως φέσι μέσω μασονικής Φιλικής Εταιρείας, και από κόκκινο φέσι το έκαναν μαύρο ιουδαϊκό ΚΙΠΑ, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Θοδωράκης Κολοκοτρώνης, που τράβηξε τα πάνδεινα! Μέχρι φυλακή τον βάλανε, και κόντεψε να τον στήσουν και στο εκτελεστικό απόσπασμα, για να το καταλάβει με τι ΚΑΘΙΚΙΑ Εβραίους είχε μπλέξει, και για ποιους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Σιωνιστές κουβάλαγε νερό, μέχρι που το εμπέδωσε αλλάζοντας και όνομα, από Έλληνα τον έκαναν Γκρεκό, και πως πολύ σκληρά χρόνια έρχονται προσεχώς στους απογόνους του. Μια και η μασονία είναι σαν τον ΚΑΡΚΙΝΟ! Προσβάλλει όλα τα υγιή κύτταρα ενός οργανισμού κράτους, και αναγκαστικά πάνε και τα μασόνια όλα μαζί στον θάνατο, που έχουν συντελέσει σ’ αυτό το ανοσιούργημα οι χοιροβοσκοί του διαόλου Σαμαέλ, μετατρέποντας τους αγαθούς κι απονήρευτους ανθρώπους σε γκόιμ. Δηλαδή σε ανθρώπους κτήνη!
Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν οι Γκρεκύλοι, που τους έμαθαν να βόσκουν παράδες, και να μην αντιλαμβάνονται ποιο είναι νόμιμο και ποιο παράνομο! Αλλά και ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός, που δεν ασχολείται με τα εγκόσμια των πανέξυπνων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, τους στήνει στις 21/3/2013 σ’ αυτά τα διόδια ένα ΧΝΕΡΙ ΟΛΚΗΣ, βάζοντας το ανθρωπάκι του Θεού να δείξει το πλαστικοποιημένο πάσσο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, καθώς πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε χρόνο στο GREKYLISTAN, για να του αρνηθεί το νεοπροσλαμβανόμενο μασόνι του κερατά των διοδίων και να μην του ανοίξει την μπάρα. Κι έτσι αναγκαστικά την σηκώνει την μπάρα το ανθρωπάκι του Θεού, και περνά. Από δίπλα στημένοι δυο Γκρεκύλοι αστυνομικοί του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ του ζητούν άδεια, δίπλωμα, και ασφαλιστήριο οχήματος. Και για το που σήκωσε την μπάρα 200 ευρώ, για το που δεν έχει μαφιόζικο ασφαλιστήριο από δική τους Α.Α.Ε. κι έχει κοινής ωφέλειας που δεν του το αναγνωρίζουνε, έχει πρόστιμο 500 ευρώ, ξήλωμα τις πινακίδες, και για δύο μήνες αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. Και μετά από 20 ημέρες θα παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα που ανήκει μόνο το δίπλωμα.
Το ανθρωπάκι τον σκουντά τον ευτραφή μπάτσο και του λέει, «πώς σε λένε ρε; Για να κάνουμε μια εορταστική εκδήλωση στους κοπρίτες τ’ αφεντικά σου;» Δεν του απαντά ο χοντρούλης και συνεχίζει να γράφει, τον ξανασκουντά και θυμώνει το αστυνομικό όργανο λέγοντας του, «μην με σκουντάς, γιατί θα σε πάμε αυτόφωρο!» το ανθρωπάκι απτόητο του απαντά «έχεις φανταστεί τον εαυτό σου πάνω από τα διόδια με τον ξεκοκαλιασμένο σκελετό σου από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ, να παριστάνεις τον Κολοσσό των Ιουδαίων μαζί με τον συνάδελφό σου;» και του απαντά ο χαρούμενος μπάτσος «δεν πειράζει, από εμένα θα έχουν να φάνε τα ψάρια, και με λένε ΚΑΡΥΠΙΔΗ!»
Οπότε εκείνη την στιγμή που κρατούσε το κινητό του το ανθρωπάκι του Θεού στο χέρι, απευθυνόμενο στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, τους λέει «μια εορταστική εκδήλωση για τον Πόντιο Καρυπίδη και στο τσάκα-τσάκα». Και πέσανε βροχή οι ρουκέτες εξ ουρανού στην Ιερουσαλήμ, μια και οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ παντοκράτορες κουβάλησαν εκείνη την ημέρα τον μαυρούλη τους τον Ομπαμάκο, μαζί με τον Αμπού Αμπά τους, να λύσουν το παλαιστινιακό! Που τα έπαιξε ο φουκαράς Ομπάμα κι έψαχνε την πόρτα του αεροπλάνου για να φύγει! ακολούθησε το τριπλό χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστόνης, όσο κρατούσαν τις πινακίδες του οχήματός του, μπας και ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ τα GOIM ΕΠΙΟΡΚΑ υπαλληλάκια τους, που  τον έκαναν και πλάκα να πάει να τις παραλάβει από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Και την άδεια του οχήματος θα την κρατάνε για ακόμη έναν μήνα.
Το ανθρωπάκι οργισμένο τους θύμισε ότι εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει το δίπλωμα, την άδεια του οχήματος και τις πινακίδες, θα ακολουθήσουν και άλλες ανατινάξεις το Σαββατοκύριακο στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, αλλά και στο Μάντσεστερ, που είναι όόόλο το καρά εβραεργιό. Οπότε οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι μπορεί να έχουν ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό αλλά καταλαβαίνουν, και δίνουν εντολή να του τα παραδώσουν όλα άρον – άρον, μην πάθουν πάλι κάνα χνέρι! Μην ξέροντας οι έρμοι ότι για το EXTRA πρόστιμο των 500 ευρώ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. με το ληγμένο 666 τους. Που στην συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να την δούνε μέσα σε αίθουσα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον δικαστηρίου στις 14-11-2013. Μα μόλις πληροφορήθηκαν ότι την ημέρα εκείνη ανακοινώναμε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και την πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που τους ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ο μπαμπάς τους ο Θεός! ΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ! και βγάλαν ΠΑΤΑΤΕΣ! απ’ τα οπίσθιά τους! παραγράφοντας την υπόθεση για να μην τους ανακοινωθεί η ΛΥΠΗΤΕΡΗ! αλλά χρεώνοντας μέσω Δ.Ο.Υ. τον λογαριασμό του εν λόγω μέλους του κινήματός μας με 565 ευρώ τώρα, όπως φαίνεται μέσω TAXISnet με ημερομηνία 1-10-2014, που για τον ιουδαϊκό ΨΥΛΛΟ! Τους καίμε τώρα το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ τους πάπλωμα!!! και με εντολή του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Ταυτότητα Οφειλής
Στοιχεία Οφειλέτη
Α.Φ.Μ.
000000000
Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Στοιχεία Οφειλής
Τύπος Πληρωμής
Πληρωμή Βεβαιωμένων Οφειλών εκτός Ρύθμισης
ΔΟΥ
Δ΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Είδος Φόρου
ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
Οικ. Έτος
2013
Συνολικό ποσό οφειλής
565,00 €
Ληξ/σμο ποσό & προσαυξήσεις
565,00 €
Ταυτότητα Οφειλής
000000000 000000000 000445800001
Ημ/νία Έκδοσης
01/10/2014
Προσοχή:
Η «Ταυτότητα Οφειλής» ακολουθεί την οφειλή μέχρι την εξόφλησή της. Μπορείτε να πληρώνετε μέρος ή το σύνολο αυτής, κάνοντας χρήση των τρόπων πληρωμής που διαθέτουν οι συνεργαζόμενες με το Υπουργείο Οικονομικών τράπεζες και τα ΕΛ.ΤΑ.

Τα 9 πρώτα ψηφία της Τ.Ο. αντιστοιχούν στον Α.Φ.Μ. σας. Για την αποφυγή λαθών, παρακαλούμε να ελέγχετε την απόδειξη πληρωμής που λαμβάνετε από την Τράπεζα ή τα ΕΛ.ΤΑ., ως προς την αναγραφή της σωστής Τ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου