Recent Posts

30 Οκτωβρίου 2014

Τυφώνας SANTY'S που θύμιζε σαν της μαϊμούς τον κώλο!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 30-10-2012 Ο ΤΥΦΩΝΑΣ SANTYS ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΟΥΣ

ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!! ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SANTYS

 Θεσσαλονίκη 30-10-2014

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2012, τότε που οι εξοργισμένοι Έλληνες πολίτες της Θεσσαλονίκης είχαν πάρει στο ΓΙΟΥΡΓΙΑ το φερέφωνο των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τον Καρολάκο τους Παπούλια! φυγαδεύοντάς τον οι ταγματασφαλίτες του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ για να μην τον ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ, ένα ανθρωπάκι του Θεού, που είναι και μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ έγραφε εκείνη την ημέρα στο F/B του ιουδαϊκού διαδικτύου «ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ» ένας άλλος που το διάβασε στο διαδίκτυο του απάντησε «πολύ αισιόδοξο σε βλέπω ρε φίλε».

Μη γνωρίζοντας πως οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ είχαν αναλάβει δράση ξετυλίγοντας έναν SPECIAL τυφώνα στα παράλια των U.S.A.  που διάλεξαν και το όνομα για να τους θυμίζει το SANTYS μαϊμούς τον ΚΩΛΟ!!! αφού έγινε θάλασσα η Νέα Υόρκη πλημμυρίζοντας το μετρό τους, που για ν’ αντλήσουν τα νερά κάναν μέρες! αλλά και οι τεράστιες ζημιές που τους προξένησε για την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά! που εννοούν να μην καταλαβαίνουν πως αυτά τα χτυπήματα είναι ΘΕΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! γι’ αυτό και στην καθομιλουμένη προφέρονται θεομηνίες!

Τώρα θα μας πείτε αφού αυτός ο Θεός δεν πηγαίνει να παραμαζέψει αυτούς τους όψιμους παντοκράτορες από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, που το παίζουν και ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του Θεού μέσω της μασονίας, τότε σίγουρα είναι θεός της πλάκας! Γι’ αυτό και κάνει τέτοιου είδους ΠΛΑΚΕΣ, για να ξυπνάνε τα μασόνια, που ΔΕΝ αντιλαμβάνονται το τι τα περιμένει! Και ειδικά τα ΕΠΙΟΡΚΑ! που τα παραμυθιάζουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι πως ο μπαμπάς τους ο Θεός, είναι αγαθός Θεός! δηλαδή ΑΧΜΑΚΗΣ εις την Τουρκική διάλεκτο! μη συνειδητοποιώντας κι αυτοί για ποιους έφτιαξε την παγκόσμια πρωτεύουσα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, που εκεί έχουν προγραμματιστεί να στεγαστούν οι σκελετοί μαζί με τα κέρινα ομοιώματά τους των the best μασόνων τύπου Παπούλια! Αντωνάκη Σαμαρά! αλλά και Γ.Α.Π.! και Σημιτάκο! και λοιπών αποβλήτων  που έχουν προσφέρει τις ποταπές υπηρεσίες τους κατά των χωρών τους, και για λογαριασμό της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. και της ληγμένης γραμμογράφησης 666!!!

Σίγουρα θα αναρωτηθείτε τώρα με τα περιούσια τέκνα του ιουδαϊκού Ισραήλ τι θα γίνει; Θα συνεχίζουν να την βγάζουν ΖΑΧΑΡΗ; Σας απαντάμε πως ο μπαμπάς τους ο Θεός έχει προγραμματίσει με ΔΙΑΤΑΞΗ του στις 11 Νοεμβρίου του 2014 το τι πρέπει να τα κάνουμε και πώς πρέπει να τα τιμήσουμε ΔΕΟΝΤΩΣ προκειμένου να παραδειγματίζονται και οι επερχόμενες γενεές από το ΠΑΘΗΜΑ τους!!! 


    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου