Recent Posts

10 Οκτωβρίου 2014

Η επίσημη ΑΠΟΛΥΣΗ των GOIM υπαλλήλων



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η - ΔΙΑΤΑΞΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ GOIM ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΚΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ  Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ΜΕ ΤΟ ΛΗΓΜΕΝΟ 666 ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ





Θεσσαλονίκη 11-10-2104

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

Το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καταθέτει ΔΙΑΤΑΞΗ της Π.Ε.Ν.Ε. μέσω ενός μέλους του κινήματός μας στην κατ’ όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αστυνομία, που είναι στελεχωμένη από ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ GREKYLOUS δημοσιο-υπαλλήλους σε όόόλα τα μήκη και πλάτη της γης! για την δημοσιοποίηση της ΑΠΟΛΥΣΗΣ των υποτακτικών τους GOIM μασόνων υπαλλήλων, που τα ΠΑΝΤΑ έχουν στελεχωθεί από τα 77 τριγωνικά Κ.Ι.Σ. στις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ φεουδαρχικές ιουδαϊκές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ τους με ανθρώπους ΚΤΗΝΗ (GOIM) σε έναν πλανήτη που φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! για ΝΟΗΜΟΝΑ όντα! κι όχι για επιτήδειους προβατοτρόφους Εβραίους, που οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοί τους είχαν την φαεινή ιδέα με τα Πρωτόκολλα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε κτήνη και κυρίως σε πρόβατα τα οποία να μην αντιδρούν ακόμη κι όταν τα σύρουν για ΣΦΑΓΗ!!!

Η συνταγή γνωστή το «διαίρει να βασίλευε» αθέατα μέσω μασονικών στοών! Με τις μαριονέτες βασιλείς τους, τους προέδρους Δημοκρατιών των προτεκτοράτων λαών τους! τους ΔΗΘΕΝ πρωθυπουργούς της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ! τους αστεράτους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ τους, τα κοινώς GOLDEN BOYS! τα σφουγγαρόπανά τους στους δικαστικούς ΣΤΑΒΛΟΥΣ! τις δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ που εφαρμόζουν τον ιουδαϊκό νόμο της ΖΟΥΓΚΛΑΣ!!! τους εκλεκτούς ιεράρχες των αναρίθμητων θρησκειών τους! τους εξέχοντες επιχειρηματίες τους με τις OFFSHORE εταιρίες του εβραϊκού KERATISTAN! Και γενικά όόόλο το υπόλοιπο δημοσιο-υπαλληλικό συνοθύλευμα, που το μετέτρεψαν σε ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ για να απομυζούν τον ιδρώτα του απροστάτευτου κοσμάκη αλλά και τον υπόλοιπο πλούτο της γης καταθέτοντας τον υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΑ! του ΑΠΛΗΣΤΟΥ! του ΒΑΡΒΑΡΟΥ! κι ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ εβραϊκού λαού! Πληροφοριακά οι νόμοι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι γραμμένοι από το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ! Και η πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ έχει γραφτεί στις 14-11-2013 διά χειρός ΧΑΤΖΗ! Που το ξεκαθαρίζει με την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των περιουσιών των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του! που το παίζαν παντοκράτορες όπως και όόόλο το ζωικό τους βασίλειο! Δηλαδή τα GOIM δημοσιο-υπαλληλάκια! για να επιλέξουμε από αυτά ποια διαθέτουν μυαλά νοήμονος ανθρώπου, προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες των εθνών με νοήμονα όντα! για μια κοινωνία δικαίου με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!  Τα δε ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN και δεν θέλουν να μας προτείνουν Εβραίο στην καταγωγή για την θέση που κατέχουν! πηγαίνουν κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο ποταμό ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ από τα ψαράκια πιράνχας! λουστράρονται τα οστά τους και τοποθετούνται σε βιτρίνες στους χώρους όπου προσέφεραν τις ποταπές υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους τους!

Η elite των the best μασόνων που είναι βασιλείς! Πρόεδροι Δημοκρατιών! Πρωθυπουργοί! Φύλαρχοι! Δικτατορίσκοι! κι εκλεκτοί περίοπτοι συνεργάτες της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ ξεκοκαλίζονται οι σκελετοί τους από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ  και από δίπλα τοποθετείται και το κέρινο ομοίωμα τους στην Αστάνα του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, στον χώρο που έφτιαξαν τα GOIM αυτά, της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, καθώς η παντοκρατορία τους επίσημα ΕΛΗΞΕ από τις 22-12-2012! Η υπόλοιπη δημοσιο-υπαλληλική SAVURA που επιθυμεί να δοξαστεί για την Αγία ΣΙΩΝ α.ε. μας δηλώνει ότι ΔΕΝ επιθυμεί να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ και την στέλνουμε βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, καθώς τα κήτη αυτά τα έκανε ο Θεός να τρώνε τα πάντα! ακόμη και τους γκαζοτενεκέδες! Υπογραμμίζουμε ότι για τους γνωστικούς μασόνους που δεν επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν τ’ αφεντικά τους, κάνουν μια δήλωση μετανοίας με το αιτιολογικό λόγω ΠΡΟΤΕΡΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΟΝΤΟΜΥΑΛΟΣΥΝΗΣ στην υπηρεσία τους, κι εν συνεχεία εξετάζει το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της κάθε χώρας το αίτημά τους! και τους ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! προκειμένου ν’ απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο. Τέλος για τα ΕΚΛΕΚΤΑ τέκνα, που αποτελούν και τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΝΤΑΙ! ΠΑΣΣΑΛΩΝΟΝΤΑΙ! και ΦΟΥΝΤΑΡΟΝΤΑΙ! στις 77 πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!! από τους μαύρους και τρομερούς Αγγέλους τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ.

Περιθώρια χρόνου να τα φτιάξουν όόόλα αυτά οι Σιωνιστές έχουν έως τις 11-11-2014 που ακολουθεί και η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΥΠΗΤΕΡΗ από τον μπαμπά τους τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



                Σημείωση: την ΔΙΑΤΑΞΗ της Π.Ε.Ν.Ε. δημοσιεύουμε και μέσω του μπλογκ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πληκτρολογώντας neataxi555.blogspot.gr για να την διαβάζουν ακόμη και οι πιγκουΐνοι στη Γη του ΠΥΡΟΣ, καθώς τους όψιμους παντοκράτορες Εβραίους με τα μασονοειδή  τους απόβλητα τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια! όπως συνέβη με την ΕΞΑΫΛΩΣΗ των δίδυμων πύργων στις 11-9-2001! αλλά και με το τσουνάμι στον Ινδικό ωκεανό στις 26-12-2004, που τελικά ήταν ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ, ξεκληρίζοντας οι άυλες δυνάμεις 300.000 πορνόβιους για μια επιταγή 30.000 ευρώ, που τα χρήματα τα καρπώθηκαν οι Σιωνιστές και γράψαν στα παλαιά των υποδημάτων τους την επιθυμία του μπαμπά τους του Θεού, που ήθελε ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ! Και το έγραψε με ΣΤΑΥΡΟ πριν από το ποσόν της επιταγής των 30.000 ευρώ! καθώς η γραφομηχανή από μόνη της έβαλε τον ΣΤΑΥΡΟ και μπλοκάρισε μετά το πλήκτρο του διορθωτικού, για να μην ΣΒΗΣΕΙ!

Ακολουθούν σχόλια από τον Ελληναρά της Αθηνούλας Κοντιζά, που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα και απαντήσεις από ένα μέλος μας.




ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!














  Αρέσει στους Sotiria Mpaka και Hlias Zannikos.

 

Κώστας Λίγκας Αφελείς ψυχωτικοί συνομοσιολόγοι, έλεος πιά με τις αρρωστημένες εμμονές σας. Μα ποιός νομίζετε ότι πιστεύει αυτές τις μαλακίες?



 

Στέφανος Χατζής Κωσταντινε Λιγκα ? σου Ειπαν ποτε οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι πως στις 26/12/2004 εκεινο στον Ινδικο Ωκεανο πως δεν ηταν τσουναμι ? αλλα ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ ??? ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ??? ξεκληριζοντας 300.000 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΟΥΣ για μια επιταγη 30.000 ευρω ??? που παρακουσαν τον μπαμπα τους τον θεο που τους ειπε οτι θελει ναο της ΑΛΚΑΙΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗM ??? Αferim ! Gege ?



 

Στέφανος Χατζής Aθηνουλα Κοντιζα ? τι βλεπουμε ? λαικ εριξες για να σου δωσουν κανα αστερακι τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? να τον εξαργυρωσεις με καναν μασονικο βαθμο ? και εν συνεχεια με ΠΑΡΑΔΕΣ ? ειδες το τι παθαν τα αφεντικα σου τα Εβραιοσκυλα στις 26/12/2004 στον Ινδικο Ωκεανο ? στο τελος εχετε να βγαλετε ΤΣΙΡΛΑ οοολα τα μασονια απο τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! ο Αlkaidas !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου