Recent Posts

24 Οκτωβρίου 2014

Στεγάζοντας το 666 στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ




Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η

ΠΡΟΣ TΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN



ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για την ΜΟΥΣΕΙΑΚΗ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ

ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ με τα THE BEST μασόνια της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666 τους!




 


Θεσσαλονίκη 24-10-2014



Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ υλοποίησε με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που ενδιαφέρεται για τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του! και τα μασονοειδή τους THE BEST ΑΠΟΒΛΗΤΑ από όλα τα μήκη και πλάτη της γης να τα τιμήσουμε δεόντως, φροντίζοντας να ολοκληρώσουμε τα έργα μιας γιγάντιας ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ πολιτείας, που εκεί είναι προγραμματισμένο να τοποθετηθούν τα κέρινα ομοιώματα των συνεργατών της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ και από τις 77 φεουδαρχικές τριγωνικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, που τις στήσαν στον πλανήτη που φτιάχτηκε από έναν Θεό για νοήμονα όντα αλλά οι Εβραίοι φρόντισαν να αυτοχρισθούν παντοκράτορες με ΛΑΘΟΣ συνεργάτες, που είναι τα άβουλα και ανεγκέφαλα μασόνια τους! για να τους φτιάξουν και κράτος σε ΛΑΘΟΣ χώρα, που είναι η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! και προπαντός σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη, καθώς αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε από τον μπαμπά τους τον Θεό, που είναι και ο Θεός των ΠΑΝΤΩΝ!!! και απροστάτευτων νοημόνων πολιτών επάνω σε αυτόν τον πλανήτη!

Γι’ αυτό και την ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ την έδωσε στους Αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ, διδάσκοντας τους πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που είναι για τους πολλούς! Και όχι δημοκρατία των ολίγων! που με την πανουργία των προβατοτρόφων Εβραίων, την βάφτισαν δημοκρατία των ΑΡΙΣΤΩΝ GOIM!!! εφαρμόζοντας την κρυφή ψηφοφορία, που Ιουδαίος να κερνά! και Ιουδαίος πάντα να πίνει! έχοντας ανδρείκελα ηγέτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης! αποτελούμενα από Βασιλείς! Προέδρους ΔΗΘΕΝ δημοκρατιών! Φυλάρχους! Δικτατορίσκους! Θεομπαίχτες! και ΔΗΘΕΝ διεθνείς οργανισμούς που στεγάζουν άβουλα και ΜΗ νοήμονα όντα! εκτελώντας παθητικά εντολές των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών, για να συλλέγουν όόόλο τον πλούτο της γης υπό τους πόδας αυτού του ΑΦΡΟΝΑ! του ΑΠΛΗΣΤΟΥ! και ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ λαού!

Απομένει τώρα να μεταφερθούν όλα τα κέρινα ομοιώματα που έφτιαξαν οι Εβραίοι για το μουσείο της μαντάμ ΤΙΣΟ στις εγκαταστάσεις της Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, καθώς το αρχικό ΑΛΦΑ αν το τοποθετήσετε μετά το σίγμα, προφέρεται σΑτανά, κοινώς ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Για να επισκέπτονται τον χώρο αυτόν νοήμονες πολίτες αλλά και νοσταλγοί της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και να θαυμάζουν τις ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ που συνετέλεσαν για την υποδούλωση των λαών! αλλά και την κτήνωση των πολιτών των ΔΗΘΕΝ χωρών τους! καθώς οι πρόγονοι των ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ Εβραίων είχαν την φαεινή ιδέα διά της μασονίας να κτηνώσουν και να υποδουλώσουν ολάκερη την νοήμονα ανθρωπότητα. Αλλά και ο παιχνιδιάρης θεούλης να προβληματίσει την ανθρωπότητα με το διδακτικό Happy END, που μόνον μυαλό πραγματικού ΘΕΟΥ μπορεί να συλλάβει! και να σκηνοθετήσει! όπως του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου