Recent Posts

7 Οκτωβρίου 2014

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ του 3ου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΧΙΤΛΕΡ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΘΡΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ 3o ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΡΑΪΧ

 Θεσσαλονίκη 7-10-2014



Θαυμάστε Αρχαίο Ελληνικό χαιρετισμό! καθώς και Αρχαία Ελληνική ΣΒΑΣΤΙΚΑ! που οι Εβραίοι την υιοθέτησαν και την επέβαλλαν στο 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ, ανακηρύσσοντας και τον Χίτλερ τους στο ανώτατο αξίωμα του καγκελάριου, προκειμένου να εκστρατεύσουν κατά της τύφλας τους της ιουδαϊκιάς, προκειμένου να τους κάνουν κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και τους Εβραίους!

Που επί αιώνες ο Θεός τους δοκίμαζε εάν είναι άξιοι διαχειριστές κρατών, για να τους επιτρέψει να έχουν κι αυτοί επιτέλους το δικό τους επίσημο κράτος! καθώς όλα τα κράτη στον πλανήτη γη αυτοί τα κουμαντάρουν μέσω μασονίας, αθέατα φυσικά, για να μην τους παίρνει χαμπάρι και ο νοήμων κοσμάκης! που αιματοκυλούν την ανθρωπότητα προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους, που είναι ο τελικός ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ τους από προσώπου γης!

Χωρίζοντας τον κοσμάκη σε δεξιούς και αριστερούς! σε κομμουνιστές και βασιλόφρονες! σε προοδευτικούς σοσιαλιστές και οπισθοδρομικούς συντηρητικούς! σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους με πεντακόσιες θρησκείες! και χίλιες αιρέσεις! Να διαιρούν τον κοσμάκη σε φατρίες συνδικαλιστές κλάδων! συντεχνίες! χορευτικούς συλλόγους! και γενικά εμποτίζοντάς τους με μίσος αναμεταξύ τους για να το παίζουν ΔΗΘΕΝ ειρηνοποιοί! και να την βγάζουν πάντα ΖΑΧΑΡΗ!

Φροντίζοντας πάντα και για το καλό των ομογάλακτων αδερφών τους, μεταφέροντας σχεδόν όλο το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ στην Λατινική Αμερική, διασκορπίζοντάς τους στα διάφορα κράτη! Όπως τον Χίτλερ τους τον φροντίζαν μέχρι τα 92 του χρόνια στην Βολιβία! Όπως και τον Καντάφι τους μετά από την εικονική εκτέλεσή του τον κάναν πάλι φύλαρχο στην Κεντρική Αφρική. Παραμυθιάζοντας και τα αφελή μασόνια τους πως για τα πάντα φροντίζουν αυτοί της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε., που ο μπαμπάς τους ο Θεός τους άφησε στον πλανήτη γη να διαχειρίζονται τις τύχες του κοσμάκη εν λευκώ! και καταδυναστεύοντας την ανθρωπότητα, μην παίρνοντας χαμπάρι πως έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση και αυτοί αλλά και τα ομογάλακτα μασόνια τους! από τις οργισμένες ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!! Καθώς τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πιγκουΐνοι στη Γη του Πυρός αλλά ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου