Recent Posts

17 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΙΕΣ που άναψαν στην Πελοπόννησο



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ,  ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ

Θεσσαλονίκη 17-10-2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αναδημοσιεύει σχόλιο της, που έκανε στις 14-4-2014 για τις φωτιές που άναψαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στις 23/8/2007 ταυτόχρονα στην Πελοπόννησο, στα Καλύβια Αττικής και στην μισή Εύβοια! για την άρνηση της ΕΠΙΟΡΚΗΣ Αναστασίας Ζαμπούρη να δεχθεί ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ! των βουλευτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2007. Και εις απάντηση που δημοσίευσαν οι Εβραίοι μέσω των κωλοφυλλάδων τους, που αναγκάζουν και τα δημοσιογραφάκια της καρπαζιάς να παραπληροφορούν την νοήμονα κοινωνία! προκειμένου να οργανώνουν και να διεξαγάγουν εκλογές μέσα στο GREKYLISTAN τους με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τα έχουν σε όόόλα τα δορυφόρα κόμματα τους, που τα μοστράρουν παίζοντας μαύρα κόκκινα αενάως! στις πλάτες των απροστάτευτων Ελλήνων νοημόνων πολιτών! προκειμένου να βουλιάξουν την οικονομία της χώρας μέσω Δ.Ν.Τ., βάζοντας τον ΓΑΠ που είναι και καθαρόαιμο τέκνο από ΜΙΝΕΪΚΟ εβραϊκό τους σόι! και τα υπόλοιπα 299 μινικόσκυλα, που τα έχουν στην ΔΗΘΕΝ Βουλή να παριστάνουν τους εθνοπατέρες των Ελλήνων! κάνοντας αβανταδόρικο παιχνίδι υπέρ της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!
Απολαύστε λοιπόν την αναδημοσίευση!

Σας αρέσει · 4 Απριλίου 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Τούρκοι πράκτορες έβαλαν τις φωτιές το 2007 στην Ηλεία!"
Τι λέει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου
Στην αποκάλυψη ότι τούρκοι πράκτορες έβαλαν τις φωτιές το 2007 , παραμονή των εκλογών δημιουργώντας κλίμα αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα, προχωρά ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου με άρθρο του, αναφέροντας μάλιστα πως δεν λέει και κάποιο... μυστικό!

Θεσσαλονίκη 14-4-2014
Αμ ΔΕΝ τις έβαλαν ΤΟΥΡΚΟΙ πράκτορες τις φωτιές όπως σας παραμυθιάσαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι !!! ΑΛΛΑ ΑΥΛΕΣ δυνάμεις στις 23/8/2007 γιατί ΔΕΝ έκανε δεκτά η προσωρινή πρόεδρος Πρωτοδικών ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΑΜΠΟΥΡΗ εκείνη την ημέρα τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ μπλοκάροντας τις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ του ΓΡΕΚΥΛΙΣΤΑΝ στην φεουδαρχική Βαλκανική ΜΠΑΝΑΝΙΑ του Ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ !!! γι’ αυτό και ο εικονιζόμενος μασονάκος ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ φώναζε ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ !!! και η φωτιές ΔΕΝ σβήνανε με τίποτε και με καμιά ΔΥΝΑΜΗ !!!παρόλο που πλάκωσαν ένδεκα κράτη για την κατάσβεση των ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ !!! και ο γενικός τότε προϊστάμενος των δικαστηρίων Θεσ/νίκης ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ έλεγε χαριτολογώντας στον κομιστή των ασφαλιστικών μέτρων για το μπλοκάρισμα των ΕΚΛΟΓΩΝ !!! Βάλτους τώρα μια ΦΩΤΙΑ όχι εδώ μέσα !!! αλλά έξω απ’ τα δικαστήρια !!! και το μέγα ΘΑΥΜΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΗ !!! πριν εξέλθει των δικαστηρίων Θεσ/νίκης, ανάβοντας ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ που κράτησαν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου!!! Αferim ! Gege ???

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου