Recent Posts

3 Νοεμβρίου 2014

Τα χουβαρντόπαιδα του Κ.Ι.Σ. επικήρυξαν τον εαυτό τους!!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ ΜΕ 1.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΟΙ U.S.A.
ΚΑΙ Η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΜΕ 2.760.000.000.000.000 ΕΥΡΩ
Θεσσαλονίκη 3/11/2014
Όταν ο διάολος Εβραίος δεν έχει τι να κάνει; τότε βάζει τους περιούσιους συνεργάτες του να επικηρύττουν τον ΛΑΝΤΖΙΕΡΗ τους τον φουκαρά Χριστόδουλο Ξηρό που δεν έχει καμιά σχέση με την 17 Νοέμβρη τους αλλά τον επικηρύττουν με 1.000.000 δολάρια!!! Λες και δεν ξέρει ο νοήμων κοσμάκης το ποιοι Εβραίοι νιαουρίζουν επάνω στα κεραμίδια, που ο μπαμπάς τους ο Θεός τα κρατά ακόμα ξεκάρφωτα αυτά τα ιουδαϊκά κεραμίδια για να αμολάνε τις επικηρύξεις τους και να διασκεδάζουν παράλληλα και με τη τρέλα! αλλά και την τύφλα τους την ιουδαϊκιά, βάζοντας τον υποτακτικό τους κρεμανταλά τον Κικίλια, που είναι και υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτου στο GREKYLISTAN τους, να επισκέπτεται στην Αμερική τον ομογάλακτο αδερφό του, που κι αυτός έχει αντί για μυαλό την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ στο κεφάλι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ. Βάζοντάς τον οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. να προσφέρει η δήθεν Αμερικανική κυβέρνησή του 1.000.000 δολάρια για όποιον ξέρει και μπορεί να δώσει πληροφορίες για τον σκληροτράχηλο της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλο Ξηρό. Που όταν προσχωρούσε στην μασονία ΔΕΝ ήξερε ο έρμος τι ρόλο θα τον βάζαν να παίζει αυτά τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ εβραιόσκυλα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.
Μάάά τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ντιπ για ντιπ δεν έχουν καν μυαλό! εδώ κοντεύει ο κοσμάκης να τους βάλει ΠΥΡΟΦΑΝΙ και να τους κάψει ζωντανούς τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους, που είναι και οι επίσημοι χορηγοί των ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ μασόνων τους στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. Κι αναρωτιούνται κι αυτοί εάν τους πήρε χαμπάρι ο μπαμπάς τους ο παιχνιδιάρης Θεός! που τις πλάκες αυτές τους τις κάνει! κι αυτοί χαμπάρι ΔΕΝ παίρνουν λόγω ανάγνωσης πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ που απολαμβάνουν μακαρίως τον ύπνο του δικαίου.
Και δεν τολμούν και τα μασόνια τους να τους πουν μέσω των μασονικών τους στοών, πως όχι μόνον τους έχει πάρει χαμπάρι ο μπαμπάς τους ο Θεός! που τα παραμυθιάζουν αυτά τα ζωντόβολα πως ο Θεός κοιμάται όρθιος, μια και είναι αχμάκης (αγαθός). Αλλά τους έχουν πάρει χαμπάρι όόόλος ο απλός κοσμάκης, ακόμα και οι πέτρες και τα πελεκούδια! πως η 17 Νοέμβρη είναι η ίδια η εγκληματική Μοσσάντ, με τσιλιαδόρους την Ε.Υ.Π. και μπάστακές τους! τους ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ που το παίζουν Ελληναράδες μέσα στα GREKYLIKA αστυνομικά τους τμήματα! Και δίνουν και συμβουλές προς τους ναυτιλομένους νοήμονες πολίτες, πως οι δρόμοι έχουν πολλά χαντάκια!!! Και να προσέχουν να μην γεμίσουν κάνα χαντάκι από τα εβραιόπουλα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου