Recent Posts

14 Οκτωβρίου 2014

Τα δορυφόρα κόμματα του ιουδαϊκού KERATISTAN



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΤΑΝ Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ ΤΗΣ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. & του 666

ΞΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
 Θεσσαλονίκη 14-10-2014

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ φέρνει στο προσκήνιο την σοφή ρήση του καπετάν Γιώτη και ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ Χαρίλαου Φλωράκη, καθώς μεταφυσικά αγναντεύει από την ραχούλα της Καρδίτσας λέγοντας την σοφή φράση μια και το πίστευε ο έρμος! όταν είχε επισκεφθεί το Άγιον Όρος πως «Εσείς οι μοναχοί αγωνίζεστε να κερδίσετε τον ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ παράδεισο! αλλά εμείς οι λαϊκοί αγωνιζόμαστε να κερδίσουμε τον ΕΠΙΓΕΙΟ παράδεισο!!!» Και στα συντρόφια του τους  Κουκουέδες, καθώς όόόλοι τους ήταν και είναι μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ έλεγε, «Ρε παιδιά ένα είνι του κόμμαάά! πάρτι του χαμπάρ! Και όλοι ιμείς ήμιστι με τα κόμματά μας οι ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ!» Εννοώντας το μεγάλο κόμμα της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ που τους εκλέγει μέσω μασονικών στοών και για λογαριασμό των 77 φεουδαρχικών τριγωνικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, που χωρίζουν τα κράτη σε προτεκτοράτα μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, βάζοντας τα GOIM τους να κάνουν αβανταδόρικο παιχνίδι, για να την βγάζουν όόόλοι τους ΖΑΧΑΡΗ!!! δουλεύοντας παράλληλα και τον μπαμπά τους τον Θεό που τους έκανε ανθρώπους και τους άφησε στη γη να παριστάνουν τους παντοκράτορες με τα μασονοειδή δημοσιο-υπαλληλάκια τους! καθώς αγνοούν παντελώς οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ πως αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ και όχι για κτήνη ανθρώπους! που τα κάναν ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!! σαν τα μούτρα τους! αλώνοντας τα ΠΑΝΤΑ! και τοποθετώντας ακόμα και στο διαδίκτυο διαχειριστές ομάδων, προκειμένου να παραπληροφορούν τον κοσμάκη και να διασκεδάζουν παράλληλα με την ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ την ιουδαϊκιά τα ανεγκέφαλα μασόνια τους που ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ πως γι’ αυτά που γράφουν στο διαδίκτυο; καταγράφονται και παρακολουθούνται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, όπως οι κάτωθι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ των ομάδων! που όταν βλέπουν κανέναν γνωστικό πολίτη να κριτικάρει το εβραϊκό σύστημα τον ορμάνε όόόλοι μαζί ξεβαφτίζοντάς τον! και τον αποκλείουν από τις ομογάλακτες μασονικές τους ομάδες! Γιάάά λοιπόν ΘΑΥΜΑΣΤΕ μερικές από τις αναρίθμητες ομάδες των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ και πατρόνων τους ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!

ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ είναι οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 3.406 μέλη!

Ομάδες που διαγράφουν τους γνωστικούς πολίτες και ΔΕΝ επιθυμούν διάλογο είναι οι κάτωθι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ = ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ DNA 1.873 μέλη – ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 6.259 μέλη – ΕΛΛΑΔΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 1.760 μέλη – ΟΜΑΔΑ Ε.Ν.D. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 2.293 μέλη – ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ 10.226 μέλη – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ 1.173 μέλη – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 4.053 μέλη – 2 ομάδες ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ – Δ.Ε.Η. ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 922 μέλη – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 1.804 μέλη – Κ.Α.Π.Α. (ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ Ο.Α.Ε.Ε.) 1.445 μέλη – ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ 1.633 μέλη – ΦΙΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ 3.131 μέλη – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ 22.482 μέλη – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 512 μέλη – ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. 1.302 μέλη – EΛ-ΛΑ ΚΙ ΕΣΥ 922 μέλη – ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε.Ι. Ε.Ν.D. ΣΩΡΡΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 814 μέλη – ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 91 μέλη.

Υπογραμμίζουμε αν κάνας ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ διαχειριστής αυτών των ομάδων αισθάνεται θιγμένος; ή κάνας ΚΟΠΡΙΤΗΣ & ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Εβραίος έχει αντιρρήσεις για τα γραφόμενα μας; το μεϊντάνι των ιουδαϊκών δικαστηρίων τους είναι  στην διάθεσή τους. Τοποθετούν στα έδρανα όποιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες αυτοί θέλουν! καθώς μπορούν να επιλέξουν και τον the best ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα τους! φέρνουν και τους ΜΑΤζήδες ροπαλοφόρους τους! και όόόλους αυτούς τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μασόνους για συμπαράσταση μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Κι αν στην απίθανη περίπτωση κατορθώσουν να μας αποδείξουν ότι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για μη νοήμονα όντα, δηλαδή GOIM όπως αποκαλούν σιβυλλικά τα μασόνια τους! τότε κερδίζουν την παραμονή τους στον επίγειο αυτό παράδεισο που τον μετέτρεψαν σε ένα απέραντο! και αχανές KERATISTAN!!!


    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωση: κατωτέρω παραθέτουμε μερικούς PRIVE διαλόγους με ένα μέλος του κινήματός μας με τον Γεώργιο Κοντό της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ που παραμυθιάζουν τον κοσμάκη για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!!!



Στέφανος Χατζής Oλοι οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μασονοι σε αυτα ΤΑ ΣΚΑΤΑ κομματα του ΑΛΗΤΑΡΑ εβραιου στεγαζονται !!! που απο εδω βλεπω απουσιαζει η ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! που εχει κατι βληματα εκει μεσα σαν τον ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΠΑΠΠΑ ? & σαν τον εκπροσωπο της τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΝΤΟ που ειναι και το ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ των Ιουδαιων ! ειναι οπως λεμε τα ΦΡΟΥΤΑ του Ιουδαικου ΒΕΣΤΙΑΡΙΟΥ !!! που το ενα τριγωνο μας δειχνει που να ΧΕΖΟΥΜΕ !!! και το Αλλο που να παταμε το καζανακι του WC !!! ειδατε σοφια ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ???
Θυμιοςζωη Μπεσιρηςκαραβουλια Όλοι περνούν απο κάτι απο τους ευρεους....γιατί είναι η καταγωγή τους απο κει... Απο μας θα Παρούν το τρίτο το μακριτερω

 


21 Αυγούστου 3:57 μ.μ.
 
 
Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝD ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΨΕΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ???
ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΠΙΑ ???
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ !!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΏ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ !!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΥΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ (ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΗΣΤΗΣ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΛΠ).
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ !!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ. ΚΟΝΤΟΣ

21 Αυγούστου 11:48 μ.μ.
 
Στέφανος Χατζής
 αποσποντα φιλαρακο ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΟΝΤΕ !!! ρωτησα το νομικο τιμ του κινηματος μας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! και μου ειπαν να με κανετε ΜΗΝΥΣΗ οοολοι εσεις οι πανεξυπνοι εβραιοι διοτι σας εθιξα εκτος απο το κινημα σας την ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! Αλλα και το Κ.Ι.Σ. του βαλκανικου σας φεουδατου !!! θα περιμενουν την μηνυση σας μια και το γαντι σας το ριξαμε ΚΑΤΩ ευκαιρια να το σηκωσετε με την εγκληματικη σας μοσσαντ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ !!! Στεφανος Χατζης
ΑΑΑ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ !!! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ?? ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !! ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΛΕΩ !!


ΟΧΙ ΜΥΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ !!!
  
 
ΚΑΛΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ....
Στέφανος Χατζής

ΡΕ χαρουμενε εβραιε που μας το παιζεις και ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ !!! τους νομικους συμβουλους σας γιατι τους εχετε ? ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβες οτι με βαζουν για δολωμα οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ για να τσιμπησετε !!! τολμηστε το ΛΟΙΠΟΝ ? και μετα οτι προκυψει !!! η θα με φατε με την εγκληματικη σας μοσσαντ ? η θα σας φανε αυτοι μετα με οοολες τις τιμες που σας ΑΡΜΟΖΕΙ !!! Αντε μην το σκεφτεστε !!!

 


 










Στέφανος Χατζής
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!! ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ !!! ΔΕΝ ΜΑΣΑ Η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΤΑΡΑΜΑ !!! Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ !!! Gege ?


 
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑ !!!

ΟΚ ???

 

 











GEGE ??

22 Αυγούστου 8:57 π.μ.


Στέφανος Χατζής
ΠΟΥΟΥΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ??? με την ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ σας ! Αλλα και την ΑΛΗΤΑΡΟΥ Ιουδαια ΠΕΘΕΡΑ σας ? Αferim ! masiala !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου