Recent Posts

16 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ο Άγιος των Ελληνικών γραμμάτων



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ο ΛΟΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Α. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Θεσσαλονίκη 16-102014
Φίλοι μας του διαδικτύου, σήμερα το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας επαναφέρει μια επιστολή που εστάλη στις 7-4-2014 προς το περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ της Ιεράς Μητροπόλεως ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ ΒΟΛΟΥ  έτσι για να χαλαρώσετε, και να αισθανθείτε πως ο Θεός ΔΕΝ ξεχνά τους Έλληνες που στο διάβα των αιώνων στέλνει ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους σαν τον λόγιο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, καθώς με την γλαφυρή του πέννα στα διηγήματα του κάνει πολλούς να προβληματιστούν για την οξυδέρκεια αυτού του Αγίου των Ελληνικών γραμμάτων, που τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ τον έχουν αποκλείσει από τα ΔΗΘΕΝ Ελληνικά σχολεία για να κτηνώσουν ακόμη περισσότερο τα Ελληνόπουλα μετατρέποντάς τα σε GOIM όπως σιβυλλικά αποκαλούνε τα ενάρετα και θεοσεβούμενα μασόνια τους.

Προς το περιοδικό ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
της Ιεράς Μητροπόλεως ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ - ΒΟΛΟΥ
Θεσσαλονίκη 7/4/2014
Αγαπητοί εν Χριστώ Αδερφοί
Σήμερα μοστράρουμε μέσω διαδικτύου στο neataxi555.blogspot.gr μια ανυπέρβλητη μορφή με το σκιτσογράφημά του, τον αείμνηστο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, που με την γλαφυρότητα των λόγων του στα διηγήματά του, πέρασε στην αθανασία των εκλεκτών του Θεού! καυτηριάζοντας με τον τρόπο του πάντα επίκαιρα θέματα και διαχρονικά όπως «ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ» αλλά και μηνύματα σε απλούς αλλά νοήμονες ανθρώπους! Είναι ο Άγιος των Ελληνικών γραμμάτων, και μια μορφή που τιμά τον τόπο που τον γέννησε! Επίσης παρατηρήσαμε το πολύ ωραίο δέσιμο που έκανε στο άρθρο του ο μητροπολίτης σας Ιγνάτιος ΟΝΕΙΡΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ… ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ! που αν και Λεβίτης δεσπότης, δηλαδή υπηρέτης του σαθρού συστήματος των Εβραίων, που διαιρούν λαούς, κι επινοούν θρησκείες, για να διαφεντεύουν μέσω μασονίας αόρατα την τύφλα τους την ιουδαϊκιά, κατάφερε να παραλληλίσει δύο επιτρόπους! Τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ των Ιουδαίων, με τον επίτροπο της εκκλησίας Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, που με έντεχνο τρόπο μετατοπίζει την δύναμη της εξουσίας στους πολιτικούς, που ουσιαστικά είναι οι μαριονέτες της εβραϊκής μασονικής μαφίας, που εκτελούν άβουλα εντολές ενός ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού της αιμοσταγούς Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! κι αγνοούν ακόμη και σήμερα αυτοί οι υπερόπτες και ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι που συνεχίζουν να διαβάζουν Ταλμούδ, πως τους νόμους τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ αναγκάσθηκε ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ να τους γράψει στις 8/6/570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός Μωάμεθ! και την ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στις 14/11/2013 διά χειρός Χατζή!
Καθώς φρόντισε αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ να υπάρχει και ωραίο! και παραδειγματικό! και λαμπερό ΤΕΛΟΣ! για τα ανεγκέφαλα the BEST διοικητικά μασόνια, που φρόντισαν με τις πράξεις τους να γίνουν η βρώση των ψαριών του Αμαζονίου ποταμού! καθώς και για τον εκλεκτό, και περιούσιο λαό των Εβραίων τα 77 φουνταρίσματα στα 77 φέουδα των τριγωνικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ για να ξελαμπικάρουν και τα μυαλά των ΠΑΝΤΩΝ! πως η ΠΑΛΑΙΑ διαθήκη! με τους ΔΗΘΕΝ εκλεκτούς του Θεού! που αποτελεί την ΠΑΛΑΙΑ και ΑΦΡΟΝΑ τάξη! από τις 22/12/2012 περνάνε σε άλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ με την 7φωτο λυχνία τους, και τα 77 φέουδά τους, όπως το 777 Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών! Όπως έχει περάσει σε άλλη διάσταση και η εξαΰλωση του ιουδαϊκού τους εμβλήματος οι δίδυμοι πύργοι στην Νέα Υόρκη στις 11/9/2001.

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου