Recent Posts

25 Οκτωβρίου 2014

Θεέ του Δημητρίου βοήθημι!



AΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ

Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΥΤΗΣ
 Θεσσαλονίκη 26-10-2014

Σήμερα ο πολιούχος Άγιος της Θεσσαλονίκης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει την τιμητική του! και η φτωχομάνα της Βορείου Ελλάδος Θεσσαλονίκη, τον τιμά αυτόν τον Άγιο της Χριστιανοσύνης, καθώς διέπρεψε για το ήθος του σαν Ρωμαίος αξιωματικός, αλλά και για την πίστη του στον έναν, τον αληθινό ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ και τριαδικό Θεό του σύμπαντος!

Που τα ζωντόβολα τα εβραιόπουλα τον κάναν χίλια κομμάτια αυτόν τον Θεό, προκειμένου να διαιρούν τον κοσμάκη. Να κτηνώνουν τις κοινωνίες και τα έθνη, διά μέσου της ελεεινής και ΑΘΛΙΑΣ μασονίας τους! Καθώς οι προβατοτρόφοι οι πρόγονοι τους, συνέλαβαν την φαεινή ιδέα πώς να υποδουλώσουν τις νοήμονες κοινωνίες και να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε άβουλα όντα! GOIM όπως σιβυλλικά αποκαλούν τους ανθρώπους κτήνη, που κατόρθωσαν να μην αντιδρούν! να μην σκέπτονται! και να μην έχουν την πρέπουσα αξιοπρέπεια!

 Όπως αυτοί οι ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. που και να τους φτύσεις δεν κάνουν τον κόπο να σκουπιστούνε! Αλλά λόγω ανάγνωσης ΤΑΛΜΟΥΔ και γράφοντας την Παλαιά τους Διαθήκη στα μέτρα τους, κατόρθωσαν αυτόν τον τριαδικό Θεό να τον διαιρέσουν σε πολλούς Θεούς, αρχίζοντας από τους παγανιστές και καταλήγοντας στους Γιαχουβάδες, αφού την Χριστιανοσύνη την κάναν πεντακόσια κομμάτια. Σε Παλαιοημερολογίτες, σε Νεοημερολογίτες, σε Καθολικούς, σε Διαμαρτυρόμενους, σε Προτεστάντες, σε Κόπτες, σε Πεντηκοστιανούς, σε Σαρακοστιανούς, όπως και τους Μουσουλμάνους σε Σιίτες, σε Σουνίτες, σε Αλεβίτες, για να τρώγονται σαν τα σκυλιά και να τα οικονομάνε χοντρά αυτοί με την πανουργία τους, που ακόμα και την Ορθόδοξη εκκλησία την έχουν αλώσει με τους ΛΕΥΙΤΕΣ  δεσποτάδες τους, που είναι και οι υπηρέτες του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, με την ΔΗΘΕΝ Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε., που είναι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ και με την ληγμένη γραμμογράφηση τους το 666.

Γι’ αυτό και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ το προείπε: «Θα με εγκαταλείψουν οι πάντες! Ακόμη κι αυτοί που κόπτονται για Χριστιανόπουλα!» Καθώς ο ΘΕΟΣ θαύματα κάνει άπειρα σε όλες τις υπόλοιπες θρησκείες εκτός από τον ιουδαϊσμό! Θυμίζοντάς σας ένα επίκαιρο με την σημερινή ημέρα όταν επικαλέστηκε ο Νέστορας και είπε ΘΕΕ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, βοήθημι να νικήσω τον Λυαίο!


    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου