Recent Posts

23 Οκτωβρίου 2014

Τριπλή εορταστική εκδήλωση το 2004 στην ΤΑΜΠΑ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΤΑΜΠΑ
ΚΑΝΟΝΤΑΣ TOYΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ


Θεσσαλονίκη 23-10-2014
Παρατηρείτε την φώτο; Οι Εβραίοι παραθερίζουν σε πισίνες που έχουν το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ! Γι’ αυτό και το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σήμερα σας αφηγείται μια πονεμένη ιστορία των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ και ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων, που δολοφονούν με την εγκληματική τους Μοσσάντ κόσμο και κοσμάκη προς δόξα του ιουδαϊκού τους KERATISTAN. Βάζοντας πάντα τσίλιες να κρατάνε οι μυστικές θυγατρικές τους εταιρείες τύπου Ε.Υ.Π. – K.G.B. – F.B.I. και μύριων άλλων! που τις κουμαντάρουν μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. από τις φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ τους!
Οι Ολυμπιακοί αγώνες στην Αθήνα το 2004 γινόντουσαν και περίμεναν οι Ιουδαίοι χτύπημα στους αγώνες από τον τηλεοπτικό τους αστέρα τον ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!! Μην γνωρίζοντας οι έρμοι ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός έχει δώσει το ελεύθερο στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τους περιλάβουν από τις 14-8-2004 της Παναγίας τον δεκαπενταύγουστο με τέσσερις απανωτούς τυφώνες, αφού τα κεριά που είχε ανάψει ένα ανθρωπάκι του θεού στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ τον Πανορμίτη της Σύμης ήταν τέσσερα! Για έξι εβδομάδες τους Εβραίους στην Φλόριδα της Αμερικής τους είχαν κάνει σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!! τελείωνε ο ένας τυφώνας και άρχιζε ο επόμενος! Αυτό που λέμε ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ για να τους πετάξουν τα μάτια έξω!
Αλλά και αυτοί δραστήριοι όπως είναι, τον Σεπτέμβριο του 2004 έριξαν το Σινούκ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο Άγιο Όρος, αποκεφαλίζοντας με  έκρηξη που την πυροδότησαν μέσω δορυφόρου τον εκρηκτικό τους μηχανισμό, καθώς τον είχαν τοποθετήσει τα μασόνια τους στην οροφή του ελικοπτέρου για να πάνε 17 άτομα στα αγιορίτικα νερά, για έναν δημοσιογράφο που σκάλιζε την υπόθεση του εισαγγελέα ΤΣΕΒΑ για την πραγματική ιουδαϊκή 17 Νοέμβρη! Συνεχίζοντας με έναν ακόμη στα ραντάρ της Λάρισας και με άλλους τέσσερις στην Αλεξάνδρεια με ανατίναξη παγιδευμένου οχήματος, σύνολο 22 άτομα!
Δεν τους έφτανε αυτό, εκείνο το διάστημα φτιάξαν και άλλη μια προβοκάτσια σε σχολείο στο Μπεσλάν της Βόρειας Οσετίας, ξεκληρίζοντας γύρω στα 500 παιδάκια, προκειμένου να προκαλέσουν το μίσος των Χριστιανών Ρώσσων έναντι των Μουσουλμάνων Τσετσένων!
Οπότε αυτό το ανθρωπάκι του Θεού, το προγραμμάτισε ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ να συναντηθεί τότε στις αρχές Οκτωβρίου του 2004 μετά από 39 ½ χρόνια με ένα φιλόλογο καθηγητή του τον Βασίλη Μαρτινάκη στον παλιό εβραιομαχαλά της Θεσσαλονίκης, ρωτώντας τον πώς τον λέγαν τον καθηγητή που έγινε η αφορμή να του ρίξουν αποβολή με άτιμο τρόπο τον Μάιο του 1965, για να μην λάβει μέρος στους σχολικούς αγώνες του γυμνασίου. Αλλά ο παιχνιδιάρης Θεός έριξε τότε μια βροχή που μετέτρεψε το στάδιο σε πραγματικό ορυζώνα όσο κρατούσε η αποβολή, και άμα έληξε η ποινή του, το αποστράγγισε σε 24 ώρες, για να πάρει αντί για ένα; άλλα τρία πρώτα! Αυτό το ανθρωπάκι του Θεού στους σχολικούς αγώνες. Ο καθηγητής αμέσως τον θυμήθηκε, μια και ήταν ο γιος του σινεματζή, που δεν τους παραχωρούσε την αίθουσα του κινηματογράφου για εκδηλώσεις του σχολείου, κι έτσι βάση του σοφού ρητού που λένε «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα! την πλήρωνε με σκηνοθετημένη αποβολή ο τότε πιτσιρικάς! Τον ρωτά ο συνταξιούχος καθηγητής Βασίλης «για θύμισε μου τι ειδικότητα είχε αυτός ο καθηγητής;» του απαντά το ανθρωπάκι «φυσικομαθηματικός»! αμέσως θυμάται ο Βασίλης και του λέει «Αάάά ο Γραβάνης ήταν». Τότε το ανθρωπάκι του Θεού γεμάτο ενθουσιασμό αναφωνεί « ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ;» που του τον θύμισε και τον είχε δει αυτός ο καθηγητής( Γραβάνης) να κόβει ως πορτιέρης τα εισιτήρια στο φουαγιέ του κινηματογράφου του πατέρα του. Ο συνταξιούχος καθηγητής σαστισμένος του απαντά «τι πράμα;» και του ξανααπαντά το ανθρωπάκι « Μια φωτιά, πώς το λένε; Ποιο εβραιομάγαζο τώρα θέλεις να πάρει φωτιά! Μια και στα παλιά εβρέικα είμαστε» Φοβισμένος τότε ο καθηγητής του λέει «όχιιιι, μην το κάνεις!» και σε ήρεμο τόνο το ανθρωπάκι του Θεού του λέει «εγώ δεν μπορώ να το κάνω! αλλά ακούει ο Θεός και δίνει το πρόσταγμα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τους βάλουν φωτιά στα μπατζάκια των Εβραίων και να τους κάνουν σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ! και το βράδυ φρόντισε να δεις στην τηλεόραση το τι τους κάνουν αυτή την στιγμή!»
Πράγματι 45.000 παραθεριστές Εβραίοι, που δεινοπάθησαν από τέσσερις τυφώνες για έξι εβδομάδες στην Φλόριδα των U.S.A., όσα και τα τέσσερα κεράκια που τους είχε ανάψει στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ! πήγαν να παραθερίσουν στην Τάμπα της Αιγύπτου στην Ερυθρά θάλασσα και βάλαν να τους φυλάνε 15.000 πράκτορες της Μοσσάντ για να αισθάνονται ασφαλείς, που δεν πέρναγε όχι Μπιν Λάντεν; αλλά ούτε κουνούπι από εκεί. Αλλά ο επουράνιος ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του, τους είχαν κάνει ερυθρούς, κουβαλώντας όόόλα τα νοσοκομειακά Αιγύπτου! Ισραήλ! και Ιορδανίας!
Αυτό το χνέρι που πάθαν οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ Εβραίοι δεν μπορούν να το ξεχάσουν με τίποτε και με καμία δύναμη από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά τους και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου