Recent Posts

22 Οκτωβρίου 2014

Η ΝΕΑ γραμμογράφηση 555 επάνω στον ΣΤΑΥΡΟ




Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ TΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il
Θεσσαλονίκη 22-10-2014
Το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μέσω του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προδιαθέτει τα χαρούμενα και ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασόνια που συνεχίζουν να ζουν με τις κορμάρες τους και τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά στον ιουδαϊκό τους κόσμο, που εκφράζει την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ληγμένο 666 τους, πως η σφραγίδα που σας μοστράρουμε με τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. υποδηλώνει το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ!!! έχει επί πλέον και κάτι σημαντικό! την ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ  555 της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! που από την άλωση της Πόλης το 1453 μ.Χ.  τα μοστράριζε ο Θεός στον Μωάμεθ τον Πορθητή τα τρία πεντάρια.
Καιρός λοιπόν να το εμπεδώσουν οι πάντες, καθώς γίνονται αντιληπτά και διά γυμνού οφθαλμού, ξεχωρίζουν οι τρεις πεντάγραμμες γραμμές που βρίσκονται επάνω στον Σταυρό, που ΔΗΛΩΝΟΥΝ την δήμευση όόόλων των επιχειρήσεων της γιγάντιας Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και των θυγατρικών τους εταιρειών, που εκπροσωπούσαν την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο πλέον 666 κι επισήμως από 22-12-2012, μεταφέροντας μετοχές! εταιρικά! και συμβόλαια! ΥΠΕΡ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που και για το τυπικό μέρος κουμαντάρουν ακόμη μέσω των μασονικών τους στοών τους ΔΗΘΕΝ επιφανειακούς επιχειρηματίες, τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ τους, τα μασόνια! Περιττό να σας πούμε πως τα 52 φύλλα συμβολίζουν τις 52 εβδομάδες τους που ΔΕΝ αφήνουν πλέον περιθώριο στους χαραμοφάηδες Σιωνιστάς! και νοσταλγούς του παρελθόντος! να κτηνώνουν τις κοινωνίες για να απολαμβάνουν αγαθά στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ χωρίς να προσφέρουν αυτοί παραγωγική εργασία! Και προπαντός με χρηστή νοοτροπία. Σχετικά με την ημισέληνο, που τα ιουδαϊκά ΔΗΘΕΝ Χριστιανόπουλα θα αναρωτιούνται τι δουλειά έχει δίπλα στον σταυρό; Είναι για να διαφυλάττει το δημοκρατικό πλέον πολίτευμα που καθιερώνει την ΑΝΟΙΚΤΗ & ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ψηφοφορία, αυτήν που είχε υποδείξει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ στους Αρχαίους Έλληνες, για να ξεχωρίζουν οι ΦΑΥΛΟΙ της ΠΑΛΑΙΑΣ τάξης των Αντίχριστων! από τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες της ΝΕΑΣ Τάξης του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
Τέλος όποιος Εβραίος έχει αντίρρηση για την απόφαση του μπαμπά του! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ή κάνα ΕΠΙΟΡΚΟ δημοσιο-υπαλληλάκι που είναι μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, μας καλεί στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια! έχουν το ελεύθερο από εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να τοποθετήσουν στα έδρανα όποιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες αυτοί επιθυμούν! επιλέγουν και τον the best ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα τους! φέρνουν και τους ροπαλοφόρους ΜΑΤατζήδες τους! καλούν και όόόλα τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ τους για συμπαράσταση και τζερτζελέ μέσα στην αίθουσα! Και στην απίθανη περίπτωση που καταφέρουν να μας αποδείξουν μέσα στο δικαστήριο πως ο μπαμπάς τους ο Θεός τον πλανήτη αυτόν τον έκανε για ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ όντα αλλά για  ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να κτηνώνουν τις νοήμονες κοινωνίες μέσω της μασονίας τους, τότε ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός τους! θα απαλλαγεί με ΒΟΥΛΕΥΜΑ από το επερχόμενο ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ που τους περιμένει από το οργισμένο ISLAM αλλά και τις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!!
     Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωση: κατωτέρω παραθέτουμε διαλόγους από ένα δικό μας μέλος του κινήματός μας με τους θρασύδειλους και υπερόπτας Εβραίους, που από την πολύ ανάγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ έχουν ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ τα κεφάλια τους καθώς και των συνεργαζομένων μασόνων τους, που έχουν αποκτήσει και αυτοί ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά, μη αντιλαμβανόμενοι ότι τους παρακολουθούμε μέσω της Π.Υ.Π. και γνωρίζοντας ακόμη και τα κύτταρα του οργανισμού τους πώς δουλεύουν, για να τα προσβάλλουμε εάν το θελήσουμε και να τους στείλουμε εν κόλποις Αβραάμ στα Ηλύσια ιουδαϊκά τους πεδία!!! που με το ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΟ μυαλό τους αφαιρούν απαντήσεις δικές μας αλλά και ανασκευάζουν δικές τους! μην γνωρίζοντας ότι διαθέτουμε την τεχνογνωσία να επαναφέρουμε τα διαγραμμένα κείμενα με τις πρέπουσες απαντήσεις! Μέσω των μαφιόζικων ομάδων τους που διατηρούν στο F/B και που το παίζουν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ οι κοπρίτες του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! που όταν τα βρίσκουν σκούρα, τα διαγράφουν όλα από την μαφιόζικη ομάδα τους «Έθνος Έλ λην * Εl lenic Nation»  που γράφει στο F/B ΕΛΛΑΣ.





Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Σπυρο φωναξε καναν γραμματιζουμενο απο καμια μασονικη στοα για να σου τα εξηγισει !!! παντος ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ αν και τσακμακι του Ιουδαιου κερατα ! το καταλαβε και ΦΩΝΑΖΕ !!! Ασυμετρη ΑΠΕΙΛΗΗΗΗ !!! Gege ?

Spiros GiSpiros Gi 
Στην εξυπνάδα βλέπω είσαι αστέρι...Τώρα προσπάθησε και να χρησιμοποιήσεις:

- Σημεία στίξης.
- Κενά.
- Διαχωρισμό κύριας πρότασης απο δευτερεύουσα.
- Όχι πάνω απο ΔΥΟ δευτερεύουσες προτάσεις στην ίδια πρόταση.
- Παραγράφους...

ΓΚΕΓΚΕ?
Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Aαααα ρε χαρουμενε Ιουδαιε που πιστευεις πως θα την βγαλετε καθαρη με την εγγληματικη σας μοσσαντ ? αλλα και τα ΕΠΙΟΡΚΑ χαρουμενα μασονια σας !!! ειδες πως σας καταντισε ο μπαμπα σας ο θεος ? να εχετε ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλο ! απ το πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ που διαβαζετε !!! κανε τωρα παιχνιδη ! να μας απολαυσουν και τα ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας !!! Aferim ! Gege ?
Spiros GiSpiros Gi  Ποιός είναι μασώνος & ιουδαίος βρε καθυστερημένε? Επειδή σου είπα οτι αυτά που γράφεις δεν διαβάζονται έγινα εχθρός του έθνους?
ΗΛΙΘΙΕ
Υ.Γ. Εκτός απο συντακτικό, δεν ξέρεις ΟΥΤΕ ορθογραφία. ΠαιχνίδΙ...

Υ.Γ.2 Βάζε τόνους αγράμματο βόδι

Spiros GiSpiros Gi Y.Γ.3 Τις θρησκευτικές σου αντιλήψεις κράτα τις για πάρτη σου και να μας τις πείς ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ. Ώς τότε, περιορίσου στο αντικείμενο της σελίδας...

ΓΚΕΓΚΕ?


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Mην γανιαζεις κατι εξυπνοι εβραιοι σαν και εσενα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας προγραμματισε μεσω ISLAM ( ΤΖΙΧΑΤΙΣΤΕΣ ) να σας κωλοσκοπισουν με σιδερολοστους ! και να σας ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ μεσα στις πρωτευουσες των 77 φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! Εκτος και εισαι μασονι του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ οπωτε πας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! κανε παιχνιδη τωρα !!! masiala !


Spiros GiSpiros Gi Έχεις σοβαρό πρόβλημα φιλαράκι...τράβα σε κάνα γιατρό...
Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Γιατι ρε ζωριζεσε ? την εγγληματικη σας μοσσαντ για πια δουλεια την εχετε ? και την θυγατρικη σας Ε.Υ.Π. ? συγουρα σαν ειδικος ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ και επιστιμων που εισε ! μας συστεινεις να παμε σε γιατρο ! εσεις οοολα τα ΔΗΘΕΝ περιουσια τεκνα του μπαμπα σας θεου ? σας υπε κανεις γνωστικος τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλατε ??? απ το πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ που διαβαζετε ??? Αskolsoun Bicirine !!!
Spiros GiSpiros Gi Είσαι διάνοια...τα κατάλαβες όλα. Αλλά πές μου σε παρακαλώ, πώς με κατάλαβες οτι είμαι εβραίος/τζιχαντιστής/ισλαμιστής/μασώνος ΚΑΙ μέλος της μοσάντ?


Keli KleidiKeli Kleidi Κύριε ΣΠΙΡΟΣ ξέρεις αυτό που λέγαμε στο σχολείο...σε οποίον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε !

Στέφανος Χατζής Στέφανος Χατζής  Ρεε Αστροπελεκι του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? δεν σου υπαν οι ομογαλακτοι αδερφοι σου πως ο μπαμπας σου ο θεος ΔΕΝ εκανε εξυπνους μονον τους εβραιους ? Αλλα ΕΚΑΝΕ και εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ εξυπνους ! που μας αποκαλειτε οοολους συληβδην GOIM !!! Αααα ρεεε χαραρουμενε Ιουδαιε ? και υστερα θα φτεει ο μπαμπα σας ο θεος αν σας εξαφανισουν οι ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ απο προσωπου γης ! το ξερεις οτι αυτες τις βρισες που μας ριχνεις οι δυκοι μας οι ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ τις καταγαφουν ? που στο διαολο θα πας μετα ? δεν ξερεις οτι θα σε μαγκωσουμε ? Gege ?
Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής να πληκτρολογητε neataxi555.blogspot.gr ΕΚΕΙ διατηρουν οι ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ μπλοκ και γαφουν σε 156 γλωσσες !!! μπειτε ! και αν δεν χεστιτε απ την χαρα σας ? συγουρα θα σας πιασει ΤΣΙΡΛΑ απο τον φοβο σας !!! Gege ?


Spiros GiSpiros Gi Αχου... Μαζεύτηκαν κι άλλα ψεκασμένα...


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Eεεεμπααα ΕΛΛΗΝΑΡΑ μου εσυ ! εχει και αλλα πολλα χαρουμενα εβραιοπουλα σαν και εσενα ! εχει και κατι διαλογους με την Εlite tou WC !!! εχει και μετασταντες εκει !!! ο Αlkaidas !


Keli KleidiKeli Kleidi Μάλλον ακόμα δεν κατάλαβες πια είναι τα ψεκασμενα

Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής  Keli τα ψεκαστικα τις ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ειναι καιρος να τα γνωρισετε !!! για τα ΕΠΙΟΡΚΑ (προισταμενοι) εχει ΠΙΡΑΝΧΑΣ για τα ζωρικα υπαλληλακια που θελουν να ονομαστουν ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαικου KERATISTAN και ειναι η SAVURA της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ειναι οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! και για τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικων ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! στα προτεκτορατα δηθεν κρατη ! ειναι τα ενυδρεια για τα εκλεκτα ΔΗΘΕΝ τενκνα του θεου !!! που μας το παιζουν παντοκρατοτες ! στον πλανιτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Αferim !


Keli KleidiKeli Kleidi Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτο τώρα.Δέχεσαι κάτι ο.κ δεν το δέχεσαι σιωπάς.Το να πουλάς εξυπνάδα δεν εχει νόημα.Δεν σου αρέσει μην το βλεπεις

Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Μα δεν τον ειδες τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ εβραιο ? που μας προκαλει ! μας βριζει ! και μας το παιζει και ειδικος επιστημων ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ ? που απ την πολυ ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ του ΤΑΛΜΟΥΔ ? τον βαρεσε κατακουτελα ? και πιστεψε πως εχει να κανει με GOIM μασονι του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ???
Keli KleidiKeli Kleidi Το να έχει άποψη και γνώμη ο άνθρωπός είναι δικαίωμα του...άστο να πάει στην ευχή.Μη συνχίζεσε


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Ο.Κ.


Spiros GiSpiros Gi Τα ψεκασμένα είναι αυτά που όταν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, προσπαθείς να τους πείς οτι το κείμενό τους ΔΕΝ είναι ευανάγνωστο...σε λένε εβραίο/μασώνο/τζιχαντιστή και δεν ξέρω τί άλλες παράνοιες...
Πάλι καλά που δεν με είπε και ταλιμπάν ή μέλος της ISIS ο διανοητικά ανάπηρος και κομπλεξικός


Keli KleidiKeli Kleidi Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα.Σαν μικρά παιδιά μωρέ ....ήρεμαα


Spiros GiSpiros Gi Συγνώμη ΚέλΙ (φαντάζομαι για να σε εννόχλησε το SpIros, εσύ στα Ελληνικά γράφεις το όνομά σου ΚέλΙ ή ΚέλλΙ - κάτι σαν το Κελί 33) αλλά μάλλον μπήκες σε μία (ο Θεός να την κάνει) "συζήτηση" και επιτόπου πήρες μέρος.
Εκανες τον κόπο να διαβάσεις πώς ξεκίνησε? Εσύ ας πούμε...μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις αυτό τον αχταρμά που σε στραβώνει με τα κεφαλαία, τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη?


Keli KleidiKeli Kleidi Κελλυ αν σε ενδιαφέρει κάτι βρίσκεις τον τρόπο να το καταλάβεις.Καλό βράδυ αγαπητέ


Spiros GiSpiros Gi Ε αφου στα ελληνικά το γράφεις Κέλλυ και στα greeklish Keli, τι σε προβληματίζει που το Σπύρος το γράφω Spiros?


Keli KleidiKeli Kleidi Οχι !δεν κατάλαβες...δεν με προβλημάτισε κάτι με στεναχωρησε.Τώρα είναι ο.κ έτσι?.. Ολα γίνονται για καποιο λόγο δεν μπορούμε να είμαστε απαθής


Spiros GiSpiros Gi Εντάξει λοιπόν... όντως καλό είναι να μήν μένουμε απαθΕΙς 


Symela ZafirouSymela Zafirou ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΎΣ ΑΔΈΛΦΙΑ > ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΣΠΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΛΎ ΣΤΡΕΣ > ΌΜΩΣ ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΟΎΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ > ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΕΝ ΠΑΡΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΡΈΠΕΙ ΛΈΞΗΣ - ΟΝΟΜΑΣΊΕΣ - ΦΩΤOGRAFIES > ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΜΕ ΚΆΘΕ ΣΧΌΛΙΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ - ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΗ - ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΉ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ -ΓΚΡΟΥΠ ........ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ....:ΌΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ !!
 Ενσωματωμένη εικόνα 5



Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Symela Zafirou ? βλεπεις τους συνελληνες μασονακους και τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ τα εβραιοπουλα με τι μενος ! και με τι ειρωνια ! μας προβαλουν το χαιβανιστικο ΑΙ-ΚΙΟΥ τους ! για πες μας τωρα θα φτεει ο μπαμπας τους ο θεος που τους προγραμματισε να ΚΩΛΟΣΚΟΠΙΘΟΥΝ με σιδερολοστους ! και να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ αυτα τα ΔΗΘΕΝ περιουσια τεκνατου ? μεσω ISLAM ???


Spiros GiSpiros Gi Εσένα σε ειρωνεύομαι γιατί το προκαλείς...ψεκασμένο.

Πραγματικά έχεις σοβαρό πρόβλημα παλικάρι μου

Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Kαααλως τον Ιουδαιο και γραμματιζουμενο πελατη μας ! τι χαμπαρια ρε σοφε φιλαρακο της Αγιας σας ΣΙΩΝ α.ε. ? θα κανουμε παιχνιδι για να εμψηχωσεις και τα ζαβλακωμενα μασονια σας ? τι εχεις λοιπον να μας πεις για την αποφαση που πηρε ο μπαμπασας ο θεος να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΗΤΕ μεσα στα 77 φεουδα σας μεσω ΙSLAM ???


Spiros GiSpiros Gi Μην ξεχνάς οτι εκτός απο ιουδαιο/εβραίο/μασωνος και τζιχαντιστης....ειμαι και μουσουλμάνος/ταλιμπαν/βουδιστης/μάρτυρας του Ιεχωβά και μέλος της ISIS...


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Παρτο χαμπαρι καθαροαιμε Ιουδαιε ? ο μπαμπας σου ο θεος μας εκανε και μας εξυπνους ! να σας περνουμε χαμπαρι δια γυμνου οφθαλμου !!! και αυτο ? γιατι ΔΕΝ μασαμε Ιουδαικο ΤΑΡΑΜΑ ? Gege ?


Spiros GiSpiros Gi Εσένα μάλλον σε παραέκανε έξυπνο...και τα ξέρεις ΟΛΑ!
Πες μας κι αλλα!


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Εεεεμμμ βλεπεις ? ο μπαμπασου ο θεος ? μας εκανε να διαβαζουμε και εμεις βουλωμενο Ιουδαικο γραμμα !!! και μας υπε πως οι ταξεις ειναι δυο ! η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμενο 666 ! και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με την νεα γραμμογραφιση 555 ! που εκπροσωπει τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! εσυ αποσποντα Ιουδαιε φιλαρακο με πια ταξη εισαι ? και κατα πως θες να σε τιμησουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ???


Spiros GiSpiros Gi Πες μου ομως... Τι πίνεις και τα "καταλαβαίνεις" ολα αυτά; Ή μηπως το καπνίζεις ;


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής  Ειδες πως σας ξεβρακωνουμε εσας τους πανεξυπνους εβραιους ? που προθυμα μας δυχνετε την ταυτοτιτα τας ? για να σας αναγνωριζουμε ! απο τα ειρωνικα σχολια σας ! τις βομολοχιες σας ! και την θρασυδειλη συμπεριφορα σας ! καθως αποκτησατε νοοτροπια χοιροβοσκου ! που χαιντα τα γουρουνια GOIM μασονια του !!! οπωτε εχει αδικο και ο μπαμπας σας ο θεος που μας προτεινε να σας εξαφανισουμε απο προσωπου γης ? και μαληστα με παραδειγματικο ΤΕΛΟΣ ???


Spiros GiSpiros Gi Η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols φιλε μου εβραιομασώνε....
Ασε το δήθεν κύρηγμα και πες μας πια στοά σε έβαλε να τα λες αυτά...



Symela ZafirouSymela Zafirou ΚΎΡΙΕ ΣΤΈΦΑΝΕ ΤΗΡΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ - ΚΑΝΌΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΊΔΑΣ -GROUP > ΕΊΝΑΙ Η ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΈΝΘΙΜΊΖΩ ..ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΕΊΠΑΜΕ
 Ενσωματωμένη εικόνα 5



Spiros GiSpiros Gi Theoni


Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής  Symela Zafigou αυτος ο εβραιος που μας το παιζει ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και Spiros Gi ειναι σχετικα ευγενικος ! αν πληκτρολογησεις neataxi555.blogspot.gr οι ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ μοστραρουν τους διαλογους απο κατι τετια ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ! που βομολοχουν ! και τους αδιορθοτους που ΔΕΝ ενοουν να συνελθουν ! τους στελνουν εν κολποις Αβρααμ ! για να αναπαυοντε στα Ηλυσια Ιουδαικα τους πεδια !!! για επιβεβαιωση ρωτηστε τον φεουδαρχη του Κ.Ι.Σ. της βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τον Νταβιντ Σαλτιελ το τι χνερι τον καναν και αυτον στις 26/2/2013 !!! Τα παιξαν ΟΟΟΛΟΙ τους !!! μαζι με τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονια τους ! με τριπλο χτυπιμα ! που απο τον φοβο τους βγαλανε ΤΣΙΡΛΑ !!!

Spiros GiSpiros Gi Πρώτον: μίλα καλύτερα
Δεύτερον: να μην κατηγορείς κοσμο χωρίς αποδείξεις
Τρίτον: εισαι ΠΟΛΥ κομπλεξικός και αυτο προκύπτει απο την αγραμματοσύνη σου που δεν σου επιτρέπει να συντάξεις μια πρόταση σωστά...
Τέλος: στην επόμενη ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ/προσβλητική αναφορά σου στο πρόσωπο του Θεού, θα σε αναφέρω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αγράμματο ζώον.
Ζεις στην Ελλάδα οπου η επίσημη θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός είτε σ αρεσει είτε οχι. Αν δεν σ αρεσει, κρατά τις απόψεις σου και βάλτες εκει που ξέρεις αλλα κρατά το στόμα σου κλειστό.
Απαγορεύεται ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ να προσβάλεις τα θρησκευτικά πιστεύω άλλων.
Τωρα βγάλε το σκασμό και πάρε δρόμο.
Τελειώσαμε
Στέφανος ΧατζήςΣτέφανος Χατζής Να χαρω εγω εναν πανεξυπνο ΙΟΥΔΑΙΟ Spiro Gi Theoni ! της εγγληματικης μοσσαντ που τον υπαν οι σοφοι της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666 των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ !!! πως τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ μπορoυν οι Εβραιοι να τον κανουν 1000 κοματια ! για να ΖΑΒΛΑΚΩΝΟΥΝ & να ΚΤΙΝΩΝΟΥΝ τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας ! μεσω της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε.!!! εχετε ΚΩΛΟ ρε ΖΩΑ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ να μας πατε στο φεουδαρχικο δικαστηριο σας ? Εχετε τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ Δικαστινες σας με το μερος σας ! επιλεγετε και τον the BEST ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελεα σας ! φερτε και τους ΜΑΤατζιδες ροπαλοφορους σας !!! βαλτε και τα ανεγγεφαλα μασονια σας να φωναζουν ρυθμικα υπερ σας !!! και αποδειξτε μας εκει μεσα οτι ο μπαμπα σας ο θεος τον πλανιτη αυτον τον εκανε για ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! να τα χαιντατε εσεις οι βουβαλαρεοι εβραιοι ! που το αστρο του αιμοσταγους βασιλια σας ΔΑΒΙΔ το προγραμματισε να μοστραρει στα δημοσια ΑΦΟΔΕΥΤΙΡΙΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Αντε ντεε εχετε ΚΩΛΟ να το ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ??? ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΣΑΣ και πολυ κολητος σας ! ο Αlkaidas !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου