Recent Posts

13 Οκτωβρίου 2014

Με έγκριση Κ.Ι.Σ. τα πλαστά χαρτονομίσματα



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α – Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ 77 Κ.Ι.Σ.
Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ & ΦΩΤΟΤΥΠΗΜΕΝΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 77 Κ.Ι.Σ.
ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΩΝ


Θεσσαλονίκη 13-10-2014
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ καταθέτει διά του εκπροσώπου και μέλους του κινήματός μας το ΠΛΑΣΤΟ και ΦΩΤΟΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΩ στο αστυνομικό τμήμα της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει αποδείξει στο παρελθόν και στο διάβα των χρόνων, πως ΔΕΝ διαθέτει ούτε έναν Έλληνα αστυνομικό! αλλά στρατολογημένους GREKYLOUS του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!
Καθώς εκκρεμεί υπόθεση με πλαστό πενηντάευρω, που εστάλη με συστημένη επιστολή στον αντισυνταγματάρχη Γιάννη Λουμίδη της Γενικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2013 που για την περίπτωση αυτή ΔΕΝ φρόντισαν για την διαλεύκανση της υπόθεσης! Αλλά φρόντισαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την αδράνεια των υπευθύνων στις 18-4-2013 να ανατινάξουν με πυρηνική έκρηξη συγκρότημα μεγάλης βιομηχανίας στο ΤΕΞΑΣ των Η.Π.Α., προκαλώντας τεράστιες ζημιές στην περιοχή που βρισκόταν η βιομηχανική μονάδα φωσφορικών λιπασμάτων!
Για το συγκεκριμένο πεντάευρω καλούνται οι μαφιόζοι φεουδάρχες να καταβάλλουν το ποσόν των 2.760.000.000.000.000 σε ευρώ και σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ για την κτήνωση των κοινωνιών σε ολάκερο τον πλανήτη γη, που με βάση των στρατολογημένων GOIM του που διαθέτει και είναι τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ήτοι από 4.600.000.000 GOIM επί 600.000 ευρώ έκαστο = ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, δημεύοντας και τις επιχειρήσεις των GOIM υποτακτικών τους μασόνων, που είναι το ζωικό τους βασίλειο, καθώς περιέρχονται κι αυτοί στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ που ο Θεός του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έδωσε στους ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτας να εξουσιάζουν και να χειραγωγούν όόόλα αυτά τα κτήνη ανθρώπους! που εργάζονται για την γιγάντια μαφιόζικη ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών, που με το ληγμένο 666 τους συλλέγουν  όλο τον πλούτο της γης υπό τους πόδας του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!
Τελευταία προθεσμία καταβολής και παράδοσης από τους 77 φεουδάρχες των Κ.Ι.Σ. του επίγειου πλούτου που συλλέξαν, η 11-11-2014 και με εντολή του μπαμπά τους! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗ

Αυτό το νούμερο Ζ35483184522 του χαρτονομίσματος των 50 ευρώ, που σας το μοστράρουμε άνω, το πληρώσανε ΒΑΠΟΡΙΣΙΟ τα πανέξυπνα τέκνα του ΘΕΟΥ, που σας το παίζουν παντοκράτορες οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι μέσω των μασονικών τους στοών, στις 18/4/2013 με ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ στο ΤΕΞΑΣ των Ηνωμένων Πολιτειών, για να τους βγουν στην κυριολεξία τα μάτια έξω!!!
Έτσι λοιπόν, όπως θα γνωρίζετε όλοι σας, τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, οι Ιουδαίοι, κυκλοφορούν τα πλαστά χαρτονομίσματά τους μέσω των μασονικών τους στοών, δίνοντας στα πανέξυπνα μασόνια τους και τα ανάλογα αστεράκια για να τα διοχετεύουν σε μη μασόνους μέσα στην αγορά. Και μια και τους έχουμε μαρκαρισμένους όλους  τους επαγγελματίες μαγαζάτορες, που στο παρελθόν επιχείρησαν να τους δώσουν πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία και τους τα επιστρέψανε ταχυδρομικώς και δεν έβγαλαν ΑΧΝΑ.
Έτσι λοιπόν μια πανέξυπνη κυρία της ρεσεψιόν της οδοντιατρικής κλινικής τους στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Σιωνιστές την έχουν Ε.Π.Ε. αυτήν την επιχείρησή τους, και σου βάζουν ν’ ακούς εκκλησιαστικούς ύμνους, για να αντιλαμβάνεσαι το πόσο καλοί άνθρωποι είναι, κουβαλώντας εκεί για τα δόντια τους ΤΖΑΜΠΑ όόόλο το καρά-καλογεριό από το Άγιο Όρος, που το βάζουν ν’ αγρεύει περιουσίες ΑΦΕΛΩΝ για την σωτηρία της ψυχής τους, και τους επιθεωρεί κάθε τρεις και λίγο στο Άγιο Όρος ο φεουδάρχης της Βαλκανικής Μπανανίας και πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. ο Νταβίντ Σαλτιέλ για την πρόοδό τους, και τις εκεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τους με τα διαμονητήρια των μονών, προκειμένου οι Εβραίοι να συλλέγουν το χρήμα των αδαών πιστών!
 Έτσι λοιπόν αυτή η πανέξυπνη κυριούλα της ρεσεψιόν της οδοντιατρικής κλινικής, που άλλα συμφωνείς αρχικά και άλλα σου βγάζουν στο τέλος με τις τρίπλες που σου κάνουν! τους έκανε αυτή την τρίπλα σε μια παρτίδα πενηντάευρα που της δώσανε, βγάζοντας το ένα από τα πολλά ΣΚΑΡΤΟ, δηλαδή πλαστό. Αναγκαστικά της δώσανε άλλο χαρτονόμισμα για να εισπράξει τα αστεράκια της από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ, και στείλανε ταχυδρομικώς με ΕΛ.ΤΑ. συστημένο το χαρτονόμισμα στον υποδιοικητή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αντισυνταγματάρχη Γιάννη Λουμίδη, με τις σχετικές λεπτομέρειες να πράξει τα δέοντα και να εντοπίσει από ποια μασονική στοά διοχετεύθηκε αυτό το πλαστό χαρτονόμισμα. Αντ’ αυτού τήρησαν σιγήν ιχθύος, μια και όλοι τους εκεί μέσα είναι τα τσουτσέκια του καρά-εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ.
Οπότε με την πάροδο εύλογου χρόνου που τους δώσανε, και δεν τους απάντησαν, σφυρίζοντας ιουδαϊκά, και κάνοντας την κορόιδα, αναγκάστηκαν να εισπράξουν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τ’ αφεντικά τους, στο ΤΕΞΑΣ των Ηνωμένων Πολιτειών την πυρηνική έκρηξη στο εργοστάσιο της πόλης, που δεν τους έμεινε ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΡΘΙΟ!!!
                                            Aferim! Masiala!!! Gege;

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου