Recent Posts

9 Οκτωβρίου 2014

Τους ήρθε ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ στα ΟΥΡΑΛΙΑ



ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΤΑΝ Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ
ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ




Θεσσαλονίκη 9-10-2014

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αυτή την φορά σας προβάλλει διαλόγους με έναν πανύβλακα Εβραίο που επενέβη σε μια συζήτηση που είχε ένα μέλος του κινήματος των Νοημόνων Εθνών με μια φίλη του F/B, που την ρώταγε ποιο ήταν το μέγεθος της χρηματοδότησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Πάνου Καμμένου από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, που στεγάζει όόόλα αυτά τα κόμματα μέσα στο προτεκτοράτο ΔΗΘΕΝ κράτος του GREKYLISTAN.
H απάντηση της Νίκης ήταν γνωστή, καθώς πρέπει να λέει πως ΔΕΝ χρηματοδοτούνται από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ! Άλλωστε τι σόι ανεξάρτητοι Έλληνες θα ήταν αν λέγαν και δημόσια ότι χρηματοδοτούνται από τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους, που χρηματοδοτούν και ξεσηκώνουν από τους τόπους τους, τους λαθρομετανάστες προκειμένου να κάνουν ένα τεράστιο και ασύλληπτο μπάχαλο όόόλες τις κοινωνίες των ΔΗΘΕΝ ευρωπαϊκών χωρών!
Οι διάλογοι που έχουν γίνει ήταν στις 14-2-2013 ημέρα Παρασκευή. Την επομένη ημέρα που ήταν Σάββατο 15-2-2013 πέσαν οι ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ! στα Ουράλια της Ρωσσίας, αγαθεύοντας και ο Βλαδιμηρούτσκας τους Πούτιν, γι’ αυτό που είπε το μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στην Νίκη Γεωργίου «ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ!» και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τις ρίξαν εξ ουρανού! Και οι διάλογοι συνεχίζονται την Κυριακή στις 16-2-2013.
Για απολαύστε αυτό το αστροπελέκι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ τι συμβουλές έδωσε στο μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, συστήνοντας του να επισκεφτεί ιουδαϊκό ΤΡΕΛΙΑΤΡΟ! που είπε στην Νίκη Γεωργίου πως τους έρχεται ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ!  Και άμα πέσαν οι πυρακτωμένες πέτρες από τον ουρανό στα Ουράλια της Ρωσσίας; πανικοβλήθηκε ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Εβραίος με το όνομα Πάνος Αντρέου και συμμάζεψε το προφίλ του, που ήταν ένα εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους Δαβίδ με το διεθνές απαγορευτικό σήμα μπροστά από το αστέρι της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 της!
Για λοιπόν απολαύστε τους διαλόγους, που εμείς οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ σας μοστράρουμε κι αναρωτηθείτε ήταν περίεργο φαινόμενο; αυτό που συνέβη στα Ουράλια της Ρωσσίας ή ΘΑΥΜΑ!!! του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





14 Φεβρουαρίου στις 12:22 π.μ. · 
 

 
 
 
 
Μεγαλειώδη διπλή συγκέντρωση των πολιτών της Περιφέρειας της Β´Πειραιά , που αγκάλιασαν το κάλεσμα της Συντονιστικής , για την παρουσια του Προεδρου των ΑΝΕΞΑ...Δείτε περισσότερα


·         Αρέσει σε 5 άτομα.

Στέφανος Χατζηιωάννου με το συμπαθειο,γιατι δεν λετε ,εκτος απο το οτι ειστε ελληνες,οτι εχετε χορηγους τους αληταραδες εβραιους οπως και οι υπολοιποι της γκρεκυλικης βουλης;


Niki Gewrgiou EMΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΕΛΑΜΕ.


Στέφανος Χατζηιωάννου νικη λες οι κοπριτες εβραιοι να χασαν τον ελενχο και να μην ξερουν τι τους γινετε; δεν ειμαστε αφελεις και σταματησαμε να μασαμε ιουδαικο τ α ρ α μ α. ρωτα και τον καμενο να σου το πει εμπιστευτικα.


Panos Andreou milas esu gia ebreous kurie pou to prothema tou eponimou sou eine XATZIS?????MILAS ESU POU XRISIMOPIIS GIA EIKONA EXOFILOU MIA SFRAGIDA POU PANO STON STAURO EXI TIN HMISELINO KAI TO ASTRO???? MILAS ESU POU EPANO APO TON STAYRO EXI 7 ASTERIA???MILAS ESY POU H SKIASI STIN SFRAGIDA DIMIOURGI DIABITI H TRIGONO KAI APO KATO TA UPOTITHEMENA KLARIA DAFNIS TON MASONIKO GNOMONA???????MILAS ESY POU UPOGRAFIS KATO APO TIN SFRAGIDA SAN ALKAINTAS EXONTAS TIS TRIS TELIES PANO STIN UPOGRAFI???????THES KIALLA NA SOU PO????? KAI MI BIASTIS NA MOU KANEIS MPLOK...APLA SKEPSOU...ALLO NA EISE ANTISONISTIS ETSI APLA KAI ALLO NA XERIS NA DIAVAZIS SIMBOLA ...ELPIZO O MIXALIS POU EXIS STIN SELIDA SOU NA SE BOITHISI NA KATALAVIS TI LEO...............


Στέφανος Χατζηιωάννου ααα ρεε πανεξυπνε εβραιε με το ανεβασμενο σου αι-κιου,pano andreou,δεν ρωτησες τον μπαμπα σου τον θεο να σου πει το τι συγυρισμα σας ετοιμασε μεσω ισλαμ; πατε απο λιντσαρισμα, παρτο χαμπαρι, και δεν μπορει τωρα να σας γλυτωσει ουτε ο μαχμουτ αχμεντινετζατ, ουτε ο ασαντ, ουτε ο μορση, ουτε ο αμπνταλας, ουτε ο μαυρουλης σας ο ομπαμακος, ουτε ο πουτιν μαζι με τον ρασπουτιν, αλλα ουτε και ο μπαμπας σας ο θεος, γιατι και αυτος μαζι μας ειναι. για να βαψουμε μεχρι το πασχα των ελληνων κοκκινα ιουδαικα αυγα. αααφεριμ μασιαλαχχχχχ.


Panos Andreou ANTE RE IDRIMA ....NOMIZA POS MILAGA ME KAPION POUNE STA KALA TOU RE OXO POUSTI APO TI PARAGKA


Στέφανος Χατζηιωάννου ζοριζεσαι πολυ κοπριταρε εβραιε; που ο μπαμπας σου ο θεος σας προγραμματισε να γινετε το ζωντανο παραδειγμα προς αποφυγην στην νοημονα κοινωνια; να σας βλεπουν τσιμεντωμενους και τα μασονια σας και να τα πιανει τ σ ι ρ λ α .alkaidas.

 Η Niki Gewrgiou κοινοποίησε φωτογραφία από Stefanos Theofanakis.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!! 
 


ΠΡΟΣΟΧΗ!Μας αφορά όλους!!! Οι μάσκες έπεσαν!!!Πολλα μυνηματα απο διαφορετικες πηγες,δειχνουν οτι στους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας!
Οι συζητησεις θα παρουσιασθουν ως λύση στην κρίση αυτή όπως και η κατάργηση του σταυρού στην ελληνικήσημαία!!! Ενημερώστε τους φίλους σας , τις οικογένειές σας …μείνετε μαζί,ενωμενοι !!!
Αποκτήστε κριτική σκέψη…
Η μικρή λέξη ” ενωθειτε ” είναι η μήτρα του υπομόχλιου και της αντίστασης με την οποία μπορούμε να επιδράσουμε , υπερ μας ,
στην παγκοσμιοποίηση!!!
http://sbbcnews.com/site/?p=3703


Στέφανος Χατζηιωάννου niki τωωωρα το πηρες χαμπαρι οτι επερχεται η συντελεια της εβραικης μασονικης μαφιας; δεν ειδες τον κοπριτη τον εβραιο προχθες που αφρισε απ το κακο του, μολις εμαθε οτι ο μπαμπας του ο θεος δεν ειναι αλητης σαν και αυτον, και οτι τους μεθοδεουμε συγυρισμα παραδειγματικο.


Niki Gewrgiou ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ TON "ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΒΡΑΙΟ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.


Στέφανος Χατζηιωάννου νικη λες να μην ξερουμε να διακρινουμε τον καθε μασκαρα εβραιο που μας εκανε και αναλυση την υπογραφη του μπαμπα του του θεου [α λ κ α ι ν τ α ς ] που σημαινει στοχος επισημανθη ισοπεδωθη και σφυρα του αγραμματου εβραιου πως τα τρια πενταρια που ειναι και η νεα γραμμογραφηση ειναι επανω στον σταυρο, τους μεθοδευουμε να τους ερθει ο ουρανος σφοντύλι.


Niki Gewrgiou ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΟΥ EKTΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ??


Στέφανος Χατζηιωάννου σου πληροφορουμε οτι αυτη ειναι η υπογραφη του δικαιου θεου, απλα την εχουμε δανειστει . το γνωριζει και η εγκληματικη τους μοσσαντ. πες τον χαιβανο να πληκτρολογησει neataxi555.blogspot.gr και με βελακι στα περιεργα φαινομενα, για να πηδηξει σαν το βατραχι.


Panos Andreou mpampas kai mama............. http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.Yms&biw=1280&bih=933&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=OiYgUdTHNJHE4gSJuoCACw#imgrc=aY-lSJf7eWUjWM%3A%3BovtVPSs5R6qaVM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ospriathomas.gr%252Fportal%252Fimages%252Fstories%252Fshop%252Fproduct%252Findex3.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ospriathomas.gr%252Fportal%252Fproionta%252Fsapounia%3B217%3B232 kai aderfaki http://www.google.gr/search?hl=el&gs_rn=3&gs_ri=psy-ab&pq=villanova+sapouni&cp=8&gs_id=2x&xhr=t&q=%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF&biw=1280&bih=890&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=5CQgUbyDAsS34ATH3oHoCA#um=1&hl=el&tbo=d&tbm=isch&sa=1&q=%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF+&oq=%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF+&gs_l=img.12...3474.6146.16.9130.2.2.0.0.0.0.113.222.0j2.2.0...0.0...1c.1.3.img.S8ujzpmnvLc&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.bGE&fp=7baf2e5388655c7a&biw=1280&bih=933&imgrc=JjFE6gZD5uuDcM%3A%3BE7-OfL_2Dl0taM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.supersave.gr%252Fsites%252Fdefault%252Ffiles%252Fstyles%252Flarge%252Fpublic%252Fproducts%252F844200.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.supersave.gr%252Fdove%3B318%3B480


Σύνθετη αναζήτησηΑρχική σελίδα των Εικόνων GoogleΒοήθειαΣτείλτε μας τα σχόλιά σας


Panos Andreou בר לח בית רווחה בר ל חבית רווחה בר לחבית ר ווחה





  Το ΨΝΑ είναι ένα σύγχρονο ειδικό Νοσοκομείο το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου, ποιοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας στους πολίτες της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδος.   Με ένα δίκτυο 121 εξωτερικών κτιριακών συγκροτημάτων και πάνω από 1800 εργαζόμενους, συμβάλλουμε στην μετατροπή της ασυλικής ιδρυμ...


Panos Andreou TORA KONTA SAS KAI STIN BORIO ELLADA...ANIXAME KAI SAS PERIMENOUME


Στέφανος Χατζηιωάννου καααααλως τον πελατη, και ιουδαιο ψαρακα pano andreou, που τσιμπησε αμεσως, μια και διαβαζει πολυ ταλμουδ για να ειναι ετοιμοπολεμος βριζοντας τον μπαμπατου τον θεο, και αποκαλωντας τον [ οοοξω ρε πουστη απ την ι ο υ δ α ι κ η παραγκα ] αγορι μου δυστυχως ο θειος σας σαμουλης δεν σας εμαθε καλους τροπους. γιαυτο και ο μπαμπας σας ο θεος μας ειπε μεχρι το πασχα των ελληνων να βαψουμε τα κοκκινα ιουδαικα αυγα. μην μας την κοπανησεις ; μια και σε χρειαζομαστε για να σε βλεπουν και τα χαρουμενα σας μασονια και να τα πιανει τ σ ι ρ λ α .


Panos Andreou aaa file mou kale ontos den eise kala...... tora pistevis pos eise kai theos??????den to sinexizo exis thema...kali tuxi anthrope mou......


Στέφανος Χατζηιωάννου panoyliiiii,aaaa re καλλιτεχνη που μας περασες και εμας για χαιβανια σαν τα μασονια που χαιντατε μεσα στης μασονικες σας στοες, και δεν αναγνωριζεις ακομα την υπογραφη του μπαμπα σου του θεου, την οποια μας την εχει δανεισει για να σας εξολοθρευσουμε. ειδες το φακιρικο που σας καναμε στην ρωσσια με της πετρες εξ ουρανου; γιαυτο λουφαξε και μην μας προκαλεις.


Panos Andreou a se troi o kolo sou aderfe....akou lipon......pios theos ouranios kai fotinos opos o ihsous xristos kani fakirika????diladi demonotexnasmata.....kai kati allo akoma. ti sfragides kai malakies......sfragida eine mia, tou agiou pnevmatos kai o STAYROS aderfaki mou


Panos Andreou o xristos den danizi pote kamia sfagida kaimeno mou apla dorizi tin xari tou agiou pnevmatos kai tou stavrou


Στέφανος Χατζηιωάννου με αυτην την σφραγιδα σας αποτελειωνουμε το 666 σας και την αγια σας σιων. σφυρα την εγκληματικη μοσσαντ σας για να χεστει και αυτη απ την χαρα της. αντε τωρα μπρακ λακιρντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου