Recent Posts

20 Οκτωβρίου 2014

Ο επιθανάτιος ΡΟΓΧΟΣ για Δ.Ν.Τ. & Χρηματιστήρια



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΜΕ ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΘΙΜΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN & ΤΩΝ 77 ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ

Θεσσαλονίκη 20-10-2014
Σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ όλα τα χρηματιστήρια με εντολή εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ!!! Καιρός ν’ αρχίσουν να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΥΟΥΝ και τα χαρούμενα και ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασόνια του ιουδαϊκού KERATISTAN, καθώς η ιστορία με την Παλαιά Διαθήκη που γράψαν οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666 τους που αποτελούν την ΑΦΡΟΝΑ !!! και ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ έφτασε επί τέλους στο ΤΕΛΟΣ της ! με την αναγγελία του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του ! που το έπαιζε επί αιώνες ρυθμιστής στις τύχες των λαών ! επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! καθώς και των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ  τύπου LAGARDE & GOLDEN BOYS των ΔΗΘΕΝ οίκων αξιολόγησης ! που αγνοούν πως φτιάχτηκε αυτός ο πλανήτης όπως πρέπει να γνωρίζουν και οι κουφιοκεφαλάκηδες Εβραίοι για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ !!! και όχι για ανθρώπους κτήνη (GOIM).
Συνεπώς η ΛΥΠΗΤΕΡΗ τους ανακοινώνεται στις 11-11-2014 από τον μπαμπά τους τον Θεό ! που παραμύθιαζαν ακόμη και τα χαρούμενα μασόνια τους, πως ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια και τις χρηματιστηριακές τους κομπίνες που μπορούν να τις κάνουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, προκειμένου να βουλιάζουν οικονομίες λαών και να ξεφορτώνουν τον απροστάτευτο κοσμάκη ! αλλά ακόμα και τα φορτωμένα με χρήμα μασόνια τους ! μεταφέροντας όόόλο τον πλούτο στην γιγάντια Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. και καθαρίζοντας μ’ επιστημονικό τρόπο τους τυχόν αντιρρησίες που θα επιχειρήσουν να γνωστοποιήσουν τα ΦΑΙΔΡΑ κατορθώματά τους στις κοινωνίες των νοημόνων πολιτών ! που αναγκάζουν τα δισεκατομμύρια μασόνια να υπογράφουν εικονικά δάνεια από τα ευαγή τραπεζικά ιδρύματα των μαφιόζων αφεντάδων τους, που έκαναν σικέ χρεοκοπίες των ανώνυμων εταιρειών με εικονικές επιταγές όψεως που έχουν εκδώσει αναμεταξύ τους, αλλά και των λοιπών εταιρειών με όποια μορφή τους προτείνει η σιωνιστική μαφία, μετακυλίουν τα δάνεια και τα λοιπά φέσια στις πλάτες των υποτιθέμενων (χωρών) λαών! Μεταφέροντας λαθρομετανάστες οι φωστήρες Εβραίοι στις χώρες που έχουν προγραμματίσει να αλλοιωθούν οι πληθυσμοί και να βουλιάξουν τις υποτιθέμενες οικονομίες, απολύουν αυτόχθονες πολίτες καθ’ υπόδειξη των Σιωνιστών από τις επιχειρήσεις τους, που βιτρίνας αφεντικά είναι τα μασόνια τους! και τους χωρίζουν σε βασιλόφρονες και κουκουέδες, δηλαδή σε δεξιούς! και αριστερούς! Τους μπλέκουν σε εμφυλίους πολέμους για να χρεώνουν πάντα τους λογαριασμούς τους, και για να μην μπορούν ποτέ να ξεχρεωθούν, και επιπλέον να το παίζουν με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό του Διεθνούς Νομισματικού τους Ταμείου και τα golden boys τους παντοκράτορες οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά κάθε χώρας, μια και σύμφωνα με τους προφήτες τους που τους τα έγραψαν τα μελλούμενα στην παλαιά τους Διαθήκη, καθώς τους την άφησε όπως λένε, ο μπαμπάς τους ο Θεός ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ αυτή την Διαθήκη, κι έχουν μόνο αυτοί το προνόμιο να τυπώνουν όσο χρήμα θέλουν! Και να το μοιράζουν όπου αυτοί θέλουν! Μια και αυτοχρισθήκανε ως περιούσια τέκνα του Θεού! Οπότε όόόλος ο κρατικός μηχανισμός και ο ιδιωτικός τομέας κάθε χώρας που διοικείται από μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ δουλεύει για έναν και μόνο σκοπό, την γιγάντωση της ΣΙΩΝ α.ε. και την εδραίωση του παλαιού barcode 666 που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ τάξεως, της ΠΑΛΑΙΑΣ Διαθήκης τους, και των ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Σιωνιστών! Μην γνωρίζοντας οι έρμοι πως την εκλεπτυσμένη σοφία του, αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ την έδωσε και στους Έλληνες για να τους ξεπορτιάσουν από τον πλανήτη, των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Αν παρ’ ελπίδα υπάρχει κάνας πανέξυπνος Εβραίος με οικονομολογικές γνώσεις τύπου Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ (Henry Kissinger) και αισθάνεται θιγμένος για το πώς βουλιάζουν τις οικονομίες όόόλων των λαών της γης κι έχει αντιρρήσεις γι’ αυτά που εγγράφως διατυπώνουμε, τότε το μεϊντάνι των Ελληνικών δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους, κι αν τα καταφέρουν να την βγάλουν καθαρή εκεί μέσα, πείθοντάς μας πως ο Θεός έφτιαξε τον πλανήτη αυτόν για ΜΗ νοήμονα όντα,  τότε γλιτώνουν το ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ από την οργισμένη νοήμονα κοινωνία! Αλλά εάν δεν τα καταφέρουν, τότε τους θυμίζουμε πως βρίσκονται με ΛΑΘΟΣ συνεργάτες, που είναι τα ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ! σε ΛΑΘΟΣ χώρα! που είναι η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!! και προ παντός σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη! μια και είναι αυτός ο πλανήτης φτιαγμένος για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ & ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ!!! αποτελούμενα από ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ!! που δρομολογούνται τα ΕΠΙΟΡΚΑ the BEST μασόνια για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! αλλά και τα εκλεκτά 77 Κ.Ι.Σ. των μαφιόζικων φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, έχουν παραχωρηθεί στους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ) να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο του ΠΑΣΣΑΛΩΜΑΤΟΣ! του ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!! και του ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!!! προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!! 
  
  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου