Recent Posts

30 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΡΙΒΕ παρέλαση του 4ου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ 4ου ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΡΑΪΧ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GREKYLISTAN

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ







Θεσσαλονίκη 29-10-2014



Χθες 28-10-2014 σίγουρα όόόλοι οι Έλληνες μέσω των τηλεοράσεων τους θα παρακολούθησαν τις PRIVE παρελάσεις των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που οργάνωσαν με κλούβες, με ΜΑΤατζήδες, και Εβραιοτσολιάδες αστυνομικούς παρελάσεις, προκειμένου να μας μοστράρουν τα μασονοειδή τους απόσκατα επάνω στις εξέδρες των The best ιουδαϊκών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, συνεορτάζοντας την επίσημη εγκατάσταση του 3ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ στην Ελληνική επικράτεια! θυμίζοντάς μας τους Γερμανοτσολιάδες τους! τους μαυραγορίτες τους! τους κουκουλοφόρους Ιουδαίους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ τους! τους διοικούντες GREKYLOUS γλύφτες τους! που μέσω των σφαλισμένων μασονικών τους στοών, που τους έκλεισε ο μπάρμπα ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ κι αφού τον ξεπαστρέψανε με τοξική δηλητηρίαση για το χνέρι που τους είχε κάνει, κλείνοντάς τους αυτού του είδους τα ευαγή  εβραϊκά αφοδευτήρια για να μην αποπατούν GOIM επάνω στην Ελληνική επικράτεια, όπως κάνουν σήμερα που τα ιουδαϊκά ΣΚΑΤΑ (μασόνια) πλημμύρισαν  κι έχουν πνίξει ολάκερη την γη.

Αρχίζοντας σιγά-σιγά να διαιρούν πάλι τον κοσμάκη σε εθνικόφρονες και κομμουνιστές, προκειμένου ν’ ανεβάσουν τους μισούς  Έλληνες επάνω στα βουνά, και τους υπόλοιπους να κυνηγάνε τους άλλους μισούς, σπέρνοντας το ιουδαϊκό και πανούργο μίσος τους, προκειμένου να διασκεδάζουν με την ΤΡΕΛΑ τους την ιουδαϊκιά, που τα GOIM μασόνια τους τα βάζαν να φαγώνονται αναμεταξύ τους για να τους κάνουν και κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. Κάνοντας αυτοί και τους ριγμένους, ότι δήθεν ο κολλητός τους Χίτλερ τους μάντρωσε σε στρατόπεδα του Νταχάου! και του Μπιρκενάου! προκειμένου να τους κάνει σαπούνι! Ενώ οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ την βγάζαν ΖΑΧΑΡΗ εκεί μέσα, για να μην τους ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ η εξοργισμένη νοήμονα κοινωνία, που την βάζαν να τρώγεται με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ! όπως τα σημερινά που τα βάζουν να παίζουν τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ! και τις ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ! τους δεξιούς συντηρητικούς! και τους κουκουέδες του γλυκού νερού!

Το παρήγορο είναι ότι υπάρχει Θεός που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, και τους ετοιμάζει με ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ να αποχωρήσουν από τα εγκόσμια, μια και παντού τα κάναν ΣΚΑΤΑ!!! σαν τα μούτρα τους! στέλνοντας για ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ τα 77 Κ.Ι.Σ. στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ! και τα ΖΟΡΙΚΑ κι ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια τους για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! άλλα για τα πιράνχας! κι άλλα για τους καρχαρίες! τα the best μασόνια τους στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ να κοσμούν με τους σκελετούς τους και τα κέρινα  ομοιώματά τους! στους χώρους της πρωτεύουσας του ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με την ληγμένη γραμμογράφησή τους το 666!!!

Σενάριο που δεν είναι επιστημονικής φαντασίας αλλά γραμμένο από έναν παιχνιδιάρη Θεό για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ μετά το σύμπαν και να θυμούνται και οι επερχόμενες γενιές τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΙΠΑ
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου