Recent Posts

24 Οκτωβρίου 2014

Άϊιιντισμ Γιάννησμ ΔΗΜΑΡΧΟΣ μι κουλαούζου τουν ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΜΑΡΙΩΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ



 Θεσσαλονίκη 25-10-2014

Αυτές τις τέσσερις φωτο του Γιάννη Μπουτάρη σας τις μοστράρουμε για να τις βλέπουν μαζί μ’ εσάς και όόόλα τα χαρούμενα μασόνια, που μέσω των μασονικών τους στοών παίρνουν γραμμή να τον γελοιοποιούν τον φουκαρά τον Γιαννάκη Μπουτάρη μέσω F/B, που η μαμά του που είναι 95 ετών, εξακολουθεί να τον αποκαλεί ακόμα Γιαννάκη, και θυμώνει  και ο Γιαννάκης λέγοντάς της «μαμά δεν θέλω να με λες Γιαννάκη, αλλά κύριε Δήμαρχε!» Αλλά κι ένας δεύτερος πολίτης της δεύτερης κατηγορίας τον αποκαλεί κι αυτός Γιαννάκη, αλλά ο δήμαρχος Γιαννάκης ΔΕΝ θίγεται από την προσφώνηση αυτή, που πηγαίνει πότε – πότε και τους κάνει χοντρές πλάκες μέσα στο εβραϊκών συμφερόντων Δημαρχείο! Με πρώτο και καλύτερο τον μαφιόζο και κατ’ ουσίαν δήμαρχο Χασδάι Καπόν! που ο μπαμπάς του ο Θεός τον στεγάζει στο 218 γραφείο για να μαγειρεύει τα οικονομικά του Δήμου και να χώνει στην στενή τον πρώην ξεκωλιάρη με το τάνγκα Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, που τους έδωσε 58.000.000 ευρώ για να κάνουν οι Εβραίοι το εμπορικό τους κέντρο στην οδό Τσιμισκή, απέναντι από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Και προπαντός για να του θυμίζει την ενδεκάτη εντολή του! το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!!

Και μια ημέρα των ημερών μετά την πρώτη ανάληψη των καθηκόντων του Χασδάι ως αντιδήμαρχο των Οικονομικών, πηγαίνει αυτός ο πολίτης στην γραμματέα του Χασδάι Καπόν και της λέει, «ο φίλος μου ο Χασδάι είναι μέσα στο γραφείο του;» Του απαντά θετικά λέγοντάς του «έχει μια κυρία μέσα στο γραφείο του, ποιος θέλετε να του πω ότι είστε;» Και της ανταπαντά «είμαι παλιός συμμαθητής του! άσε μην τον παίρνεις τηλέφωνο, να του κάνουμε ΕΚΠΛΗΞΗ!» Το έχαψε η γραμματέας, και πράγματι μετά από δύο λεπτά αποχαιρετούσε στην πόρτα του γραφείου του την κυρία που έφευγε. Ο Χασδάι γεμάτος έκπληξη, ρωτά με περιέργεια τον πολίτη «ο κύριος;» ακολουθώντας μια θερμή χειραψία και απαντώντας του «Αλκάιντας» Στο άκουσμα αυτό ο Χασδάι πανικοβάλλεται κι εγκαταλείπει το γραφείο του, τρέχοντας στον διάδρομο προς το ασανσέρ, ξαναπηγαίνοντας ν’ αποχαιρετήσει πάλι την κυρία! Φωνάζοντας του και ο Αλκάιντας «Χασδάι που πας; Σε Ελληνικό έδαφος είσαι». Μα ο Χασδάι είχε γίνει καπνός! Αφήνοντας ένα φυλλάδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επάνω στο γραφείο του, και αποχαιρετώντας την σαστισμένη γραμματέα του!

Την δεύτερη φορά που αντικριστήκανε  τα βλέμματά τους στο διάδρομο μέσα στο Δημαρχείο ήταν το βράδυ προς τα τέλη Οκτωβρίου του 2011, που δούλευαν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ τους συμβασιούχους της καθαριότητας του Δήμου, λέγοντας και ο Χασδάι μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου «Αν σας κρατήσουμε στον Δήμο, πρέπει να αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 26%». Αλλά ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός, παρακίνησε αυτόν τον πολίτη της δεύτερης κατηγορίας να πάει βραδιάτικα μέσα στον διάδρομο της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου και να τους κάνει να πηδάν σαν τα βατράχια, διανέμοντάς τους προσκλήσεις για την τελευταία δικαστική αναμέτρηση που είχαμε με την εβραϊκή μασονική μαφία στις 18-11-2011 με καταλυτική ημερομηνία απόφασης των φερέφωνων τους, που τα στεγάζουν στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια για τις 22-12-2011. Ο Χασδάι εκείνο το βράδυ μόλις τον αντίκρισε τον Αλκάιντα στον διάδρομο, ενστικτωδώς σαν τον αρουραίο που βλέπει γάτο μπροστά του, ανοίγει την πρώτη πόρτα των γραφείων από αριστερά όπως βάδιζε, και μπαίνει μέσα. Τότε ο Αλκάιντας, όπως τον αποκαλούνε ειρωνικά, ρωτά τον μπαμπά του τον Θεό «Ν’ αρχίσω να βαράω την πόρτα μέχρι να βγει έξω ο Χασδάι;» Και ο παιχνιδιάρης Θεούλης, που τον δουλεύουνε ψιλό γαζί οι Εβραίοι, του απαντά «Άστονε τον Χασδάι τώρα ήσυχο, γιατί έπαθε μεγάλη λαχτάρα! Τράβα προς τον διάδρομο της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου, μια και τους προγραμμάτισα διάλλειμα για να καπνίσουνε κάνα τσιγαράκι».

Πράγματι τον πρώτο που σκαλώνει είναι ο Καρακωστάνογλου, ο γενικός πρόεδρος όόόλων των σωματείων των απανταχού Θρακών και Μικρασιατών! Ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης που παριστάνει την χορεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ!  ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος του Κουκουέ! με τα λοιπά φρούτα των λοιπών παρατάξεων του ιουδαϊκού μπαξέ! Και νάάάσου και ο Γιάννης μας ο Δήμαρχος! Προσφωνώντας τον «Καλώς τον Γιαννάκη, τσίμπα τώρα μια πρόσκληση δική μας για τις 18-11-2011 και να θυμάσαι, γνώρισες από κοντά και τον Αλκάιντα!» Που στο διάλλειμα τον ξαναπλησίασε τον Μπουτάρη ο πολίτης, που τους μοίραζε τις προσκλήσεις,  προσπαθώντας να τον εμψυχώσει λέγοντάς του «Άάάϊντε ρε Γιάννη, μην φοβάσαι!» χτυπώντας τον ελαφρά την πλάτη, μια και τον έβλεπε σκεπτικό, βουβό και αμίλητο!

Η τρίτη συνάντηση με τον Χασδάι Καπόν ήταν στην είσοδο του Δημαρχείου την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 3 περίπου το μεσημέρι 24-12-2012, που του ζήτησε του Χασδάι, σαν κατ’ ουσία δήμαρχος που είναι, να μεσολαβήσει και να πάρει τηλέφωνο την δημοτική τους αστυνομία για να του επιστρέψουν τις πινακίδες του οχήματός του, που από τις 11-11-2012 του τις είχαν πάρει για απλή στάθμευση! Του αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει προφασιζόμενος ότι φεύγει τώρα. Με αποτέλεσμα να τους κλείσουμε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα όόόλες τις δημοτικές τους αστυνομίες! Που ακόμα ΔΕΝ το πήραν χαμπάρι ποιοι τους τις κλείσανε.

Έκτοτε όποτε τους επισκέπτεται αυτό το ανθρωπάκι του Θεού που τον αποκαλούν ειρωνικά Αλκάιντα, ο Χασδάι είναι πάντα φευγάτος από το γραφείο του, για να μην ξαναπάθει χνέρι που του σκραρώνει ο μπαμπάς του ο Θεός. Αλλά συνεχίζουν να μοιράζουν ατομικές ειδοποιήσεις για ΔΗΘΕΝ κλήσεις σαν αυτή που σας μοστράρουμε των 200 ευρώ από 28-5-2012, καθώς δεν έχουν ΚΩΛΟ να στήσουν δικά μας μέλη του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια, για να διαπιστώσουν εκεί πως για τον ιουδαϊκό ψύλλο είμαστε εις θέσιν να τους κάψουμε το Σιωνιστικό τους πάπλωμα και μάλιστα με εντολή και του μπαμπά τους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΝΑ ΠΩΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Ο Μασκαρά Boutaroglou & γιαλαντζί Δήμαρχος των Εβραίων




Ο καραγκιόζ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Boutaroglou


       

   
Ο Χότζας  Boutaroglou στον Λευκό Πύργο






 Ο Αλογοσκούφης Boutaroglou με τον έφιππο μαφιόζο Δήμαρχο Χασδάι ΚΑΠΟΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου